- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım benim gibi dünyada tatlı sevmeyen insanlar da var ne gusel![]()
Süpersiniz. Ama ben iradenize nasıl hakim oldugunuzu çok merak ettim. Nasıl motive ettiniz kendinizi mesela? Canınız deli gibi tatlı istediğinde nasıl durabildiniz?172 boya 59 kıloyum benı o katagorıde sayarsanız anlatayım 6 ayda nasıl 40 kılo verdıgımı :)
172 boya 59 kıloyum benı o kategorıde sayarsanız anlatayım 6 ayda nasıl 40 kılo verdıgımı :)
once ıc hastalıklarına gıttım genel bır tahlıl yapıldı 42 taneSüpersiniz. Ama ben iradenize nasıl hakim oldugunuzu çok merak ettim. Nasıl motive ettiniz kendinizi mesela? Canınız deli gibi tatlı istediğinde nasıl durabildiniz?
Yürüyüş spor falan da yapmadım de nolur öyle deonce ıc hastalıklarına gıttım genel bır tahlıl yapıldı 42 tane
neyım var neyım yok cıksın dıye
d vıtamını eksıklıgım demır eksıklıgım hepsı gıderıldı ılk once
sonra ıc hastalıkları ve kalp uzmanı prof doktorum bana dedıkı
gunde 2 ögun yıyeceksın
gec 6 ogun falan yemeyı ınsan ınsulın dıye bır hormon uretır yedıkten 4 saat sonra da leptın calısır bunlar cok onemlıdır 6 ogun yemek demek bu dengeyı bozmak uzun vadede ınsulın dırencı olusmasını saglamak demektır tum doktorlar en fazla 3 ogun onerır dedı ınsan vucudunun bır saatı dengesı var sabah 8-9 kahvaltı gece uyumadan 4-5 saat once yemek yersın
arada bıtkı cayları turk kahvesı fıltre kahve ayran ıcersın
asla seker tuketmez kızartma urunu yemezsın unlu mamul pasta yemezsın baska bırsey yapmana gerek yok zaten kılo kendı kendıne gıder dedı
bunları bırebır uyguladım
sabah 2 haslanmıs yumurta
1-2 avuc karısık kuruyemıs badem fındık fıstık cevız
10 zeytın
salatalık domates
veya
1 kase corba yarım porsıyon meyve
veya
mantarlı omlet - menemen gıbı seyler yedım baya saglam guzel kahvaltı
aksam mutlaka et salata corba buyuk tabak dolusunca
ekmek yemedım ondan alacagım karbonhıdratı kabaktan bademden falan almayı tercıh ettım ekmek yemek sart degıl karbonhıdrat almak sart en ıyı karbonhıdrat da sebzelerdır bılınenın aksıne :)
hepsı bu
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/saglikli-beslenirken.1083846/
bu benım konum
sekersız unsuz tatlı kek borek tarıflerım var dondurma tarıflerım var buldugum duydugum ogrendıgım herseyı buraya kaydettım ıstedıgınız tarıfı bulabılırsınız :)
çolyak ve seker hastalarına uygun beslenme seklı
dıyet yapmadım saglıklı beslendım
Yürüyüş spor falan da yapmadım de nolur öyle de
İki çocukla yapamıyorum ben
kilo alayım diye iç organlarınızı yağlandırmayın Allah muhafaza..43 kiloyum kilo almaya calisiyorum bendekahvaltiyi hic sevmem sabah haric diger ogunleri atlamamaya calisiyorum ama en cok aksam ve gece yemek yiyorum
wow süper tebrik ederim. Nasıl verdiniz hakikaten?172 boya 59 kıloyum benı o kategorıde sayarsanız anlatayım 6 ayda nasıl 40 kılo verdıgımı :)
:)wow süper tebrik ederim. Nasıl verdiniz hakikaten?
emzirdiğim için ara ara motivadyonum çöküyor :)) gerçi 3 hurma 8 10 badem spor sonrası açlığımı müthiş bastırıyor veya 1 kase yoğurt. Ben içine 1er tatlı kaşığı zencefil ve zerdeçal da koyuyorum harika oluyor. Spor sonrası açlığı epey bastırıyor. Zaten kas yıkımının önüne geçmek için spor sonrası yoğurt gibi tavsiye edilen gıdalar tüketilmeliymiş yarım saat içinde..:)
gunde 2 ogun
proteın agırlıklı beslenerek
asla seker kızartılmıs urun unlu mamuller tuketmıyorum
kendıme farzetkı seker veya colyak hastasıyım dedım
beyaz kaprı pantolon hasır sapka sandaletle 80 yasımda bısıklet kullanmak ıstıyorum dedım :)
bunun ıcın tek yol dıyet degıl saglıklı beslenmektı
:)
emzirdiğim için ara ara motivadyonum çöküyor :)) gerçi 3 hurma 8 10 badem spor sonrası açlığımı müthiş bastırıyor veya 1 kase yoğurt. Ben içine 1er tatlı kaşığı zencefil ve zerdeçal da koyuyorum harika oluyor. Spor sonrası açlığı epey bastırıyor. Zaten kas yıkımının önüne geçmek için spor sonrası yoğurt gibi tavsiye edilen gıdalar tüketilmeliymiş yarım saat içinde..