Selamun Aleykum :))
uzun zamandir yazmayi düsünüyordum ve bugune nasip oldu. Ben Almanyada yasayan 22 yasinda olan genc bir kizim.
Kendimi bildim bileli kilolu biriydim gencligimi cocuklugumu hep kilolu gecirdim. Ne annemin yapmis oldugu yemeklerden nede zayiflama hayalinden vazgecebiliyordum. Ailemin, arkadaslarimin, kisaca beni taniyan herkesten ayni seyi duyardim "bu halin ne, biraz dikkat et kendine". Okadar zorduki, veremiyordum..
Denemedigim ilac denemedigim yöntem kalmamisti. Tam basladim diyip bir hafta sonra bozardim diyeti. Umudum kalmamisti kim 18 yasinda 115 kilo olmak isterki? disari dahi cikasim yoktu, sanki herkes bana bakar gibiydi.. Uzun zaman üye olmadan önce buradaki basari öyküklerini okurdum, bilgisayarin basindan kalkana kadar zayiflicam diyip hirs yapar, kalkar sofrada 2 tabak yemek yerdim
Daha sonra siteye kayit olmustum ve
www.kadinlarkulubu.com/diyet-grupla...te-zayifliyor-mesaj14839892.html#post14839892 bu konu'ya ilk mesajimi yazmistim. 110 kiloydum ozamanlar ve 115,8 rakamina kadar cikmistim.
Ayni zamanda hormon sorunlarim vardi. Acik konusmak gerekirse tüm umudumu kaybetmistim. Zayiflamak benim icin hayalii bile zor olan birseydi.
Taki bir aile dostumuzun annemle telefonda görüsecegi güne kadar :) Telefondaki abla kendisinin bir ilac kullandigini ve 6 kilo verdigini söyledi. Tabi onlar konusuyordu ama benim bir kulagimdan girip digerinden cikiyordu :) cünki biliyordum oda ise yaramicakti.
Ve kulaga garip geliyordu.. Diyet yapmadan zayiflatan bir ilac? üstelik tok tutuyor. cok sacmaydi benim icin.
Annem siparis etti ve israrla kullanmami istedi. Cünki annem genc bir kadin kendisi 38 yasinda ve 23 yasinda abim var. Hep beraber büyüdük sayilir. Cok üzülüyordu bu halime. O yüzden gercekten umudum olmadigi icin onun hatrina basladim ilaca.
Günde bikere alacaktim kolaydi yani. Üstelik gercektende tok tutup istahimi kesmisti. 2,5 tabak yemek yiyen ben yarim tabagi dahi yiyemiyordum. Ilk haftada 2 kilo verdim.. ve o ay toplamda 6 kilo vermistim. O bir kac kilo sanki beni yeniden hayata baglamisti.
Artik herkes ne güzel zayiflamissin dediklerinde söyle bir gecmisi hatirlarim.. neydin noldun zehra bak basardin iste derim. :)
Ve devam ettim.. halada devam ediyorum.. tüm cevrem ailem.. herkes benimle birlikte zayifladi :)))
115 kilodan 65 kiloya .... adinda bir kapsülle düstüm. hedef 60 :)
Artik benimde hayalini kurdugum gelinlik var..
Eki Görüntüle 904781
Eki Görüntüle 904782