• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Kız kalpten gitmesin adam azer bülbül barış Manço gibi
Aklıma geldi, birkaç sene önce benden 11 yaş buyuk biri benimle görüşmek istemişti,47 yaşındaydı.Yeter ki partnerim mutlu olsun üçlü de yapabiliriz demişti 🙄sanırım cinsel problemleri hat safhadaydi.Donmustum

Aklıma geldi, birkaç sene önce benden 11 yaş buyuk biri benimle görüşmek istemişti,47 yaşındaydı.Yeter ki partnerim mutlu olsun üçlü de yapabiliriz demişti 🙄sanırım cinsel problemleri hat safhadaydi.Donmustum
o adamın başka kişilik olduğunu gösteriyor bu durumun performansının olmaması ile ilgisi yok

ilaca adamın ihtiyacı olmayan bir tipte olabilir. Neden direkt olumsuzdan yaklaşıyorsun
Sürekli cinsellik yaşamış, kendine bakmış birisi ise ilaç gerekmeyebilir
En kötü ihtimalle ilaç kullanır belki adam diye düşündüm

merhaba arkadaşlar. çalıştığım için çok giremiyorum.
birincisi, diğer konumu okuyanlar fake filan demişler, çok güldüm.
ikincisi, bu ne acele daha yeni boşandın diyenler olmuş.

evet arkadaşlar yeni boşandım. onca yıllık evliliğin son 3-4 senesi zaten yalnızdım. bok gibi geçen, ağır depresyon ilaçları kullandığım bir evliliğim oldu. sonunda boşandım. hayatımda biri olsun istiyorum artık. bunda ne gibi bir sakınca var?

diğer mesele, çocuk sahibi olamadığımız için boşandık diye anlaşılmış. cinsel sorunlar da yaşadık. evlat edinme fikrini de kabul etmedi eski eşim. çok yalnız kaldım, çok sıkıntı çektim, hiçbir zaman eşimden başkasına göz ucuyla bile bakmadım.

bu konuyu şunun için açtım, hem insanların tecrübelerinden faydalanayım hem de belki benim göremediğim bir şeyi söyleyen çıkar, onları dikkate almak için. evet 36 yaşındayım, belki çok genç değilim ama çok yaşlı da değilim. hala çocuk sahibi olmak istiyorum ama kendimi bildim bileli de libidosu yüksek bir insanım. bu ikisi birbirinden bağımsız şeyler. anne olunca rahibe olup manastıra mı kapanmamız gerekiyor? sağlıklı bir kadın ölene kadar yaşayabilmeli bence cinselliğini. bunda ne yanlış var?

o beyefendi ile görüşmedim, ama buraya yazdıktan sonra biraz durup düşündüm. tanımaya çalışacağım kendisini. her şeyi de açık açık konuşacağım. cinsellik de dahil buna. çocuk da dahil.

parası için düşünüyorsun fakir olsa istemezsin diyenler olmuş. para önemli arkadaşlar doğru. ama ben çalışıyorum çok şükür ve kimseye ihtiyacım yok. hayatımdan memnunum. hatta depremden önce kendime pahalı bir enstrüman alacaktım da vazgeçtim deprem olunca. utandım yani evde çalmaya. belki daha sonra bu hayalimi gerçekleştiririm.

evet hayatımda biri olsun istiyorum çünkü senelerdir yok. evliydim ama yoktu işte. 50 yaşındaki bu vatandaşın performansı iyiyse, kafalarımız da uyarsa neden olmasın diye düşünüyorum artık.

Bencede beklemene hiç gerek yok, keşke bende bazı şeyleri yapabilseydim…
Yerinde olsam 50 yaşındaki adamla evlenmezdim daha ne güzel gencecik çıtır bir hatunsun, yedi sekiz hadi neyse ama 14 yaş çok ya hatta ben olsam kendimden üş beş yaş küçük olanları bile düşünürdüm. Benim eşim benden 7- 8 yaş büyük her zaman bunun pişmanlığını çektim içi ölmüş uyuz eşeğin tekiydi, o bir at değil uyuz bir eşekti vede gözümde hep öyle kalacak…
Umarım çok mutlu olursun 🤍

cidden boşandın diye 36 yaşındaki kadına 50 yaşında adamı mı uygun görmüşler.

illa evlencem diyorsan evlen 5 yıla kalmaz yeniden boşanman neredeyse garanti.

36 nedir ya genceciksin gez toz şöyle 37, 38 yaşında işinde gücünde bir erkek neden bulmayasın adam mı kalmadı.

%100000000000

Hem cinsellik isterim diyosunuz hem de gezip tozup ten uyumu yakalamak yerine 50 yasinda hic gormediginiz biri olur mu diye soruyorsunuz. Yas zaten fecaat ama ten uyumu sex uyumu nasil olabilir ki? Artik tecrubeli bir kadinsiniz, yasiniz da genc biraz secip begenip severek anlasarak evlenmeye calissaniz?
Anne olmak istiyorsaniz da 50 yas cok. Karar sizin ama ben olsam bu yakistirmayi hakaret sayarim

evet arkadaşlar yeni boşandım. onca yıllık evliliğin son 3-4 senesi zaten yalnızdım. bok gibi geçen, ağır depresyon ilaçları kullandığım bir evliliğim oldu. sonunda boşandım. hayatımda biri olsun istiyorum artık. bunda ne gibi bir sakınca var?

diğer mesele, çocuk sahibi olamadığımız için boşandık diye anlaşılmış. cinsel sorunlar da yaşadık. evlat edinme fikrini de kabul etmedi eski eşim. çok yalnız kaldım, çok sıkıntı çektim, hiçbir zaman eşimden başkasına göz ucuyla bile bakmadım.

bu konuyu şunun için açtım, hem insanların tecrübelerinden faydalanayım hem de belki benim göremediğim bir şeyi söyleyen çıkar, onları dikkate almak için. evet 36 yaşındayım, belki çok genç değilim ama çok yaşlı da değilim. hala çocuk sahibi olmak istiyorum ama kendimi bildim bileli de libidosu yüksek bir insanım. bu ikisi birbirinden bağımsız şeyler. anne olunca rahibe olup manastıra mı kapanmamız gerekiyor? sağlıklı bir kadın ölene kadar yaşayabilmeli bence cinselliğini. bunda ne yanlış var?

o beyefendi ile görüşmedim, ama buraya yazdıktan sonra biraz durup düşündüm. tanımaya çalışacağım kendisini. her şeyi de açık açık konuşacağım. cinsellik de dahil buna. çocuk da dahil.

parası için düşünüyorsun fakir olsa istemezsin diyenler olmuş. para önemli arkadaşlar doğru. ama ben çalışıyorum çok şükür ve kimseye ihtiyacım yok. hayatımdan memnunum. hatta depremden önce kendime pahalı bir enstrüman alacaktım da vazgeçtim deprem olunca. utandım yani evde çalmaya. belki daha sonra bu hayalimi gerçekleştiririm.

evet hayatımda biri olsun istiyorum çünkü senelerdir yok. evliydim ama yoktu işte. 50 yaşındaki bu vatandaşın performansı iyiyse, kafalarımız da uyarsa neden olmasın diye düşünüyorum artık.

Cinsel sorunlar yüzünden bir evlilik sonlandırmışsam kalkıp 50 yaşında adamla evlenmem. Performansı iyi de olsa eğer kendine bakıyorsa ve maşallah seviye genlere sahipse çok çok 10 yıl dayanır. Adam 60 olacak siz 46. 46 ımda dünyadan alacağımı almış olurum , gözüm arkada kalmaz diyorsanız siz bilirsiniz yani

50 yasindaki bi adamla evlendin cocuk yaptin diyene kadar onun yasi 55 olur. Cocuk 15 yasindayken baba 70 yasinda olacak. Cocuga yetemeyebilir. Bunlari da dusunmeniz lazim.

Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))

yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Daha önce evlenip evlenmedigini,çocuğu olup olmadığını bilmeniz lazım,çocuğu varsa yeni çocuk istemeyebilir bunu da öğrenin.Benim başıma geldi, eğer öyle biriyse çocuk istemeyen biriyle uğraşmayın.Cinsellik de çok önemli.İkinci bir boşanma olursa üçüncü evlilik iyice zor olur.Hayal kırıklığı yaşamamak için bu adamla evlenmeyin bence,siz bilirsiniz mutlu olmanızı dilerim.

Back
X