Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşlar bana absürt gelmedi açıkçasıMerhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
ağza bak ağza abooo beni de geçkin :)45 yaşımdayken adam 60 olacak... ee biz nasıl şey yapacaz :))) gerçi yaşıtların evliliğini de görüyoruz patır patır boşanıyorlar seks hayatı da bombok... neyse hayırlısı.
Cinsellik sizin için çok önemliyse yaşitinizla evlenmeyi düşünün, 10 yil sonra adamin aleti çalismaz olabilirMerhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
yaş farkı sorun olur mu diye sormak istedim sizlere. ben 36 yaşındayım, çocuğum yok. cinsellik benim için çok önemli, genel olarak çok istekli bir kadınım eskiden beri. sizce nasıl bir yol izlemeliyim? hemen evlilik düşünmüyorum sadece bir şans verip tanımak istiyorum. en az 1 yıl geçmesi lazım. şimdiden teşekkür ederim.
Gerçekten 50 yaşındaki bir erkeğin çocuk sahibi olması daha zordur, otizm gibi hastalıkların riski de çok artıyor o yaştaki erkeklerde.Konuyu okuyunca midem bulandı resmen. Bi önceki konunuzu okurken anne olmak istediğinizi söyleyerek bu duygusu sizden alan kısır eşinizi boşayacağınızı söylemiştiniz. Olaya çok kutsal ve duygusal bi istek yükleyerek. Şimdi annelik istemenizle alakasız saçma sapan yorumlarınızın olduğu bi konu açmışsınız. İki kişiliğiniz mi var hangisi siz siniz anlayamadım yemin ederim![]()
50 yaşındaki adamin en fazla Türkiye şartlarında 5_10 yıllık cinsel yeterliliği kalmıştır hele de şeker hastalığı varsa. Daha yeni bosandiniz hele bir durun ne aceleniz var ayrıca 36 yaşında ilk evliliğini yapan var 50 yaş çok değil mi ? 40_45 daha uygun gibi siz daha iyi bilirsiniz de ...Merhaba arkadaşlar, daha önce konu açmıştım, aralık ayında boşandım ben. henüz ne karakter olarak ne de başka bir şekilde tanımadığım, ancak çok güvendiğim bir büyüğümün tavsiyesiyle tanışacağım bir beyefendi var. maddi durumu gayet iyi fakat her şey maddiyat değil. benden 15-16 yaş büyük. daha önce evlenmiş mi bir bilgim yok. yalnız çocuğu yok diye biliyorum. yaşını göstermiyor hatta simsiyah saçları kaşları filan :)) yani ben boyamasam benimki bembeyaz adamın saçlar kapkara :)))
Yeni ayrılmışKonuyu okuyunca midem bulandı resmen. Bi önceki konunuzu okurken anne olmak istediğinizi söyleyerek bu duygusu sizden alan kısır eşinizi boşayacağınızı söylemiştiniz. Olaya çok kutsal ve duygusal bi istek yükleyerek. Şimdi annelik istemenizle alakasız saçma sapan yorumlarınızın olduğu bi konu açmışsınız. İki kişiliğiniz mi var hangisi siz siniz anlayamadım yemin ederim![]()
Diğer konuyla bu konudaki karakter tamamen farklı gibi ama o konu da linçlenmemek için anne olmak istiyorum demişte olabilir ama diğer eşinden ayrılması ve bu konuda da tamamen cinsellik odaklı olduğunu gördüm.Yeni ayrılmış
Büyük ihtimalle kafasının karışık olduğu bir dönem yaşıyor
Ne hissettiğini bilmiyor ve hayatına birini almak istiyor.
Eğer evliliği çok önceden bittiyse ama boşanma tarihi yeni ise böyle hissetmedim normal bence
Diğer evliliğini zaten konu açarken gözden çıkarmıştı diye hatırlıyorum
şu yorumda ciddi manada fiziksel olarakta yani midem bulandı. Annelik annelik diye yorumlar yazan kadının çocuk yapmaya bakış açısıçocuk iki saniyelik iş ya. kaldır boşalt tamam. önemli olan kaliteli ve sürekli olması, o da 50 lerden sonra nanayto.
Çocuk böyle yapılıyor zaten, yani yapım aşaması tam olarak bu.şu yorumda ciddi manada fiziksel olarakta yani midem bulandı. Annelik annelik diye yorumlar yazan kadının çocuk yapmaya bakış açısı![]()