Biliyorum evliyim ben deÇocuk böyle yapılıyor zaten, yani yapım aşaması tam olarak bu.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum evliyim ben deÇocuk böyle yapılıyor zaten, yani yapım aşaması tam olarak bu.
Trol mu acaba diye bir düşündümDiğer konuyla bu konudaki karakter tamamen farklı gibi ama o konu da linçlenmemek için anne olmak istiyorum demişte olabilir ama diğer eşinden ayrılması ve bu konuda da tamamen cinsellik odaklı olduğunu gördüm.
şu yorumda ciddi manada fiziksel olarakta yani midem bulandı. Annelik annelik diye yorumlar yazan kadının çocuk yapmaya bakış açısı![]()
Kastı ne şekilde yapıldığı değilÇocuk böyle yapılıyor zaten, yani yapım aşaması tam olarak bu.
Büyütmemek lazım, sonuçta anne olmak için yapılması gereken bu kadar basit, kimler kimler anne oluyor, hayat...Kastı ne şekilde yapıldığı değil
Üslubu
bu performans olayına katılmıyorum. Adamın enerjisine bağlı o durumSiz kendinize layık görüyorsanız elbette .
50 yaştan sizin beklediğiniz sex performansını unutun derim .
Her şey bi yana..
Yani insan düşünmez mi bi hata yaptım bundan sonra hah dediğim olursa ,hayatıma kendime çarpı on katacak aşk adamım gelirse evet demeyi düşüneyim olmazsa da sallar geçer bekar gezerim vs vs ..
Yani anlamıyorum gerçekten neden ?
Biliyorum evliyim ben debenim demek istediğim farklı bişey konu sahibi istediği kararı verebilir buna zaten müdahil olmam nerdeyse 40 yaşında bi kadın sonuçta. Diğer konusunu okuduğum için bu yorumları yaptım zaten.
Trol mu acaba diye bir düşündüm
Ya da evliliğe bakışı bu şekildedir.
Kadın hem aktif bir cinsel yaşam hem de çocuk isteyemez mi, neden analığı sevişmekten uzak düşünmek gerekiyor. Kadın yıllarını heba etmiş zaten, bundan sonrasında bir şeyler arasında tercih yapmak zorunda kalmak istememek çok mu garip. Tabi ki doya doya sevişeceği birinden yapacak çocuğu da.Kastı ne şekilde yapıldığı değil
Üslubu
yok mu böyle bir ilişki yaşayan? eşiyle arasında 15 yaş fark olan biri?
İsteyebilir beni hiç ilgilendirmez zaten kendi hayatı. Diğer konusunu okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Uzun süre çocuğu olmamış kendi ve eşi doktora gitmişler eşinde sorun çıkmış vs vs. Anneliği çok istiyor ama çocuk kolay ya diye başlayan o yorumu yapıyor.Kadın hem aktif bir cinsel yaşam hem de çocuk isteyemez mi, neden analığı sevişmekten uzak düşünmek gerekiyor. Kadın yıllarını heba etmiş zaten, bundan sonrasında bir şeyler arasında tercih yapmak zorunda kalmak istememek çok mu garip. Tabi ki doya doya sevişeceği birinden yapacak çocuğu da.
Ben de şunu merak ediyorum,o yaşta performansini artırıcı ilaçlar vs işe yaramaz mı acababu performans olayına katılmıyorum. Adamın enerjisine bağlı o durum
Her yaşın bir performans sınırı var.Ben de şunu merak ediyorum,o yaşta performansini artırıcı ilaçlar vs işe yaramaz mı acaba
Ben de şunu merak ediyorum,o yaşta performansini artırıcı ilaçlar vs işe yaramaz mı acaba
Yan etkileri de olabilir tabi :)Kız kalpten gitmesin adam azer bülbül barış Manço gibi