• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50 yaşında erkek 36 yaşında kadın ilişkisi

Çocuk böyle yapılıyor zaten, yani yapım aşaması tam olarak bu.
Biliyorum evliyim ben de🫢 benim demek istediğim farklı bişey konu sahibi istediği kararı verebilir buna zaten müdahil olmam nerdeyse 40 yaşında bi kadın sonuçta. Diğer konusunu okuduğum için bu yorumları yaptım zaten.

Diğer konuyla bu konudaki karakter tamamen farklı gibi ama o konu da linçlenmemek için anne olmak istiyorum demişte olabilir ama diğer eşinden ayrılması ve bu konuda da tamamen cinsellik odaklı olduğunu gördüm.

şu yorumda ciddi manada fiziksel olarakta yani midem bulandı. Annelik annelik diye yorumlar yazan kadının çocuk yapmaya bakış açısı🤷‍♀️
Trol mu acaba diye bir düşündüm
Ya da evliliğe bakışı bu şekildedir.

yeni ayrılmışsınız hayırlı olsun hiç beklemeyin ne gerek var? yaş sorun değil bence.

Eski konunuzu da okumuş biri olarak, şaşırmakla beraber bu kişinin uygun olmadığını düşünüyorum. Bebek özlemini bu kadar derin hisseden bir anne, diğer yanda cinsellik odaklı bir kadın... Bilemedim.

Siz kendinize layık görüyorsanız elbette .
50 yaştan sizin beklediğiniz sex performansını unutun derim .
Her şey bi yana..
Yani insan düşünmez mi bi hata yaptım bundan sonra hah dediğim olursa ,hayatıma kendime çarpı on katacak aşk adamım gelirse evet demeyi düşüneyim olmazsa da sallar geçer bekar gezerim vs vs ..
Yani anlamıyorum gerçekten neden ?

benım şuanki erkek arkadaşım ile aramda 10 yaş var

ve hatta 2017den beri tanışıyoruz, araya zaman girdi ancak mesela bizi yanyana görenler 45 yaşında demezler ve ondan bugüne kadar hiç böyle bir enerji almadım.

50 yaşında genç enerjisi olan bir tipte olabilir, görüşmekte yarar var. Eğer farklı enerji alırsan o zaman düşünürsün

Siz kendinize layık görüyorsanız elbette .
50 yaştan sizin beklediğiniz sex performansını unutun derim .
Her şey bi yana..
Yani insan düşünmez mi bi hata yaptım bundan sonra hah dediğim olursa ,hayatıma kendime çarpı on katacak aşk adamım gelirse evet demeyi düşüneyim olmazsa da sallar geçer bekar gezerim vs vs ..
Yani anlamıyorum gerçekten neden ?
bu performans olayına katılmıyorum. Adamın enerjisine bağlı o durum

Biliyorum evliyim ben de🫢 benim demek istediğim farklı bişey konu sahibi istediği kararı verebilir buna zaten müdahil olmam nerdeyse 40 yaşında bi kadın sonuçta. Diğer konusunu okuduğum için bu yorumları yaptım zaten.

Trol mu acaba diye bir düşündüm
Ya da evliliğe bakışı bu şekildedir.

Kastı ne şekilde yapıldığı değil
Üslubu
Kadın hem aktif bir cinsel yaşam hem de çocuk isteyemez mi, neden analığı sevişmekten uzak düşünmek gerekiyor. Kadın yıllarını heba etmiş zaten, bundan sonrasında bir şeyler arasında tercih yapmak zorunda kalmak istememek çok mu garip. Tabi ki doya doya sevişeceği birinden yapacak çocuğu da.

yok mu böyle bir ilişki yaşayan? eşiyle arasında 15 yaş fark olan biri?

Ben evlenmemiştim de bi denemiştim 50 yaşla...Yok anam yorgunlukları fazla oluyor onların, enerji yok, arada çılgınlık yok hep mantık...hele kiloluysa yorgunluk katsayısı daha da artar..neden 50 ? 1 ay olmuş daha ne bu acele?

Daha ayrılık çok yeni, bu dönemde hassas olduğunuz için yanlış karar verme ihtimaliniz yüksek. 36 yaşında genç sağlıklı bir kadınsınız, neden 50 yaşında biri? Cinselliğe düşkünüm diyorsunuz, 50 yaş performansı bilemedim, şimdi değilse bile 3 5 yıla yetersiz kalacak sizin için. Çok iyi düşünün ama bence her yönden çok olumsuz

Kadın hem aktif bir cinsel yaşam hem de çocuk isteyemez mi, neden analığı sevişmekten uzak düşünmek gerekiyor. Kadın yıllarını heba etmiş zaten, bundan sonrasında bir şeyler arasında tercih yapmak zorunda kalmak istememek çok mu garip. Tabi ki doya doya sevişeceği birinden yapacak çocuğu da.
İsteyebilir beni hiç ilgilendirmez zaten kendi hayatı. Diğer konusunu okursanız anlarsınız ne demek istediğimi. Uzun süre çocuğu olmamış kendi ve eşi doktora gitmişler eşinde sorun çıkmış vs vs. Anneliği çok istiyor ama çocuk kolay ya diye başlayan o yorumu yapıyor.

Merhabalar canım benim de eşimin yaşı 44 ben 30 yaşındayım inanki hiçbir problem olmuyor yani problemleri yaşa bağlamak doğru değil tabii ki her evlilikte problem olabilir kavga anne baba çoluk çocuk ilişkisi nde de olan bir şey Ama yaşla ilgili herhangi bir problem yaşamadık biz

Back
X