- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Aglama adam ahlaksizmis senlik bir durum yok.Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
Siz niye üzülüp ağlıyorsunuz ki ?Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
Babam yaşında adamsın utanmıyor musun demedin mi?
Ayrıca ağlamana gerek yok utanması gereken o.
Yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanar böyleleri..
Böyle adilere inat güçlü olup kendi ayakların üzerinde durmalısın.. Allah yardımcın olsun..
O ortak kişi ile bile senelerdir gorusmuyorum. Muhabbetimiz yok bununla olduğu gibi. Yazsam banane diyebilir :/ortak arkadaşınıza söyleyin eğer mümkünse
o zaman bunu azarlayın ve engelleyin gitsinO ortak kişi ile bile senelerdir gorusmuyorum. Muhabbetimiz yok bununla olduğu gibi. Yazsam banane diyebilir :/
Bütün sapıklara bu kadar ağlarsanız yaşayamazsınız. Engelleyin gitsin, tanıdığınıza da anlatın geçin yani. Bir kere bile görmediğiniz, karşılaşma ihtimalinizin çok düşük olduğu bir insan. Ağlamaya yer aramışsınız sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?