50 yasindaki adam

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
Dün ağla ağla içim cıktı sizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.

Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.

Eklentiler

• Screenshot_20171225-180505.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 3.645
Aglama adam ahlaksizmis senlik bir durum yok.
Bunca zaman neden silmedin arkadaslarindan.Ortak tanidigina bildir bu durumu.

şerefsiz köpek. Yaşından başından utanmıyorsa kızından utansın. Gerçi utansa bu igrenç teklifi yapmazdı da. İnanın çok sinirlendim bende. Ülke de böyleleri varken insan boşansa da rahatlayamıyor. O degil de nasıl böyle rahat teklif ediyor ona şaştım. Sanki 1 fincan un istiyor.

Babam yaşında adamsın utanmıyor musun demedin mi?
Ayrıca ağlamana gerek yok utanması gereken o.
Yüzüne tükürsen yağmur yağıyor sanar böyleleri..
Böyle adilere inat güçlü olup kendi ayakların üzerinde durmalısın.. Allah yardımcın olsun..

Siz niye üzülüp ağlıyorsunuz ki ?
Adam karaktersizin biriymiş
Sıkmayın canınızı

Tiniyetsize bak hele.. : // sende ona buna ağlamayı bırak,hayır ben de ağlayacam ama burda boşanan bir kız gördüm babası 400 lirayla ev gecindiyormus,evleri sobalı kızın iki evladı varmis,biri babasına vermek zorunda kalmis ve icra yoluyla gorebilirmis,devlete 600 lira vererek yani goremeyecek: (( yanındaki bebeği bezi kıyafeti vs yardım edenler tarafından karsilaniyormus,kız anlatınca ağlamaktan vazgectim. Herkesin derdi kendine ama iyi şeyler dusun,kötü anıları hatırla.

Bi tek igrencsin yazabildim şaşkınlıktan hemen engelledim.

Neden ağlamaya yer arayayım icinde bulundugum durum moralimi bozmuş canımi sıkmış olamaz mı
Yer arayacak olsam tirnagimin kırılmasına aglarim mesela. Babam yaşında birinin igrencligine degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…