- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Igrenncsin der demez engelledimo zaman bunu azarlayın ve engelleyin gitsin
iyi yapmışsınız, böyle sapıklar her yerdeler keşke olmasalar ama ne yazıkki varlar sadece sizin başınıza gelmedi sizi anlayabiliyoruz. içinde bulunduğunuz durum zaten yeterince sıkıntılıyken bir de bu ve türevleriyle uğraşmak yeterince yorucudur. kafanızı dağıtmaya çalışın dünyanın sonu değil bu..Igrenncsin der demez engelledim
Neden ağlamaya yer arayayım icinde bulundugum durum moralimi bozmuş canımi sıkmış olamaz mı
Yer arayacak olsam tirnagimin kırılmasına aglarim mesela. Babam yaşında birinin igrencligine degil.
Tabiiki hepsinin birikimi ayrildigimi bile bile hamile misin diyenEvet de adam dıdısının dıdısı bir kere bile görmediğiniz, hayatınızda olmayan biri. Bu mantıkla haberleri okuyup okuyup kendinizi camdan atmanız gerekir. Belki başka bir şeye üzülmüşsünüzdür.
Daha kötü zorluklarla uğraşıyorum evet dünyanın sonu değil ama ilk defa yaşıyorum çok iğrenç birseymis bu kendinde bu mesajı atmaya hak görmesiiyi yapmışsınız, böyle sapıklar her yerdeler keşke olmasalar ama ne yazıkki varlar sadece sizin başınıza gelmedi sizi anlayabiliyoruz. içinde bulunduğunuz durum zaten yeterince sıkıntılıyken bir de bu ve türevleriyle uğraşmak yeterince yorucudur. kafanızı dağıtmaya çalışın dünyanın sonu değil bu..
Tabiiki hepsinin birikimi ayrildigimi bile bile hamile misin diyen
Sürekli neyin var deyip ağzımı arayan dis kapının mandallari
Sürekli km yapmak vsvs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?