50 yasindaki adam

Igrenncsin der demez engelledim
iyi yapmışsınız, böyle sapıklar her yerdeler keşke olmasalar ama ne yazıkki varlar sadece sizin başınıza gelmedi sizi anlayabiliyoruz. içinde bulunduğunuz durum zaten yeterince sıkıntılıyken bir de bu ve türevleriyle uğraşmak yeterince yorucudur. kafanızı dağıtmaya çalışın dünyanın sonu değil bu..

Neden ağlamaya yer arayayım icinde bulundugum durum moralimi bozmuş canımi sıkmış olamaz mı
Yer arayacak olsam tirnagimin kırılmasına aglarim mesela. Babam yaşında birinin igrencligine degil.

Evet de adam dıdısının dıdısı bir kere bile görmediğiniz, hayatınızda olmayan biri. Bu mantıkla haberleri okuyup okuyup kendinizi camdan atmanız gerekir. Belki başka bir şeye üzülmüşsünüzdür.

Tabiiki hepsinin birikimi ayrildigimi bile bile hamile misin diyen
Sürekli neyin var deyip ağzımı arayan dis kapının mandallari
Sürekli km yapmak vsvs

Daha kötü zorluklarla uğraşıyorum evet dünyanın sonu değil ama ilk defa yaşıyorum çok iğrenç birseymis bu kendinde bu mesajı atmaya hak görmesi

Tabiiki hepsinin birikimi ayrildigimi bile bile hamile misin diyen
Sürekli neyin var deyip ağzımı arayan dis kapının mandallari
Sürekli km yapmak vsvs

Boşanmak sizi çok yormuş demek ki. Benim demek istediğim burda 50 yaşındaki adama değil kendi duygularınıza bakın. Daha rahat atlatırsınız bu süreci. İnsanların dediklerine daha az takılırsınız. Ben boşanmadım ama sonuçta hepimizin içimize gömdüğümüz hassas noktalarımız var. İnsanları değiştiremeyeceğimize göre kendimize dönsek, yüzleşsek, barışsak daha mutlu oluruz.

Sevgiler

Aglayasiniz varmis sanki
Kusura bakmayin da 50 yasinda adam böyle dese , babam yasindaki karti napıyım, sanki adam yok derim.
Ağlamak, bir kart icin icimden gelmez.

Nedense şaşırmadım. Şu günlerde moda oldu 25 yaşindaki kizlarin 50 sinde adamlarla takilmasi. Onceden bu durumları ucra yerlerde geri kafali adamlar yasar saniyodum. Yanilmisim. Siz hiç takmadin o da kendince onlardan biri olmak istemiş edepsiz pislik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…