- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.349
- 398
- Konu Sahibi Nebaktincanim
-
Bu tarz insanlarla evliyken de karşılaşabilirdin. Ayrıca evliyken milleti gözüne kestiren boşandığını duyunca çullanan hem kadın hem erkek çok insan var. Kendini değersiz hissetmene gerek yok. Yalnızca insanlar böyle.Dün ağla ağla içim cıktısizinle de paylasayim dedim kimsem yok. Mesajı ekliyorum.. yillar once cok issizlik cektim. Bu adam tanidigin tanidigi gibi bisi referans olacakti olmadi tabi listemde kalmış oyle. Belki 3 4 yil geçti. Hic konuşmamız yok. Yarı yaşındayım.
kızı var belki 16 17 yasinda.
Sabah mesaj geldi boşandın mi diye bende kader kısmet diyecek zannederken evlenmeyi dusunursen haber ver yazmasın mi (uzun hali asagida)
adam babam yaşında hala daha ağlıyorum. O kadar zoruma gitti ki. Evsizlikten yalnızlıktan vefasizliktan yakınırken tuz biber oldu. Çok çok kötü çok berbat hissediyorum kendimi.
Hemen engelledim cevabını gormedimYokluk böyle bişeyse.
İğrencsin yazdığında ne dedi peki yanı bi özur nebiliym bi geri cekilme olmadı mı??
Gidip seyini keseceksin p.venk 60 a girsin oyle gelsin simdi genc hala pislik kokusmus
Aminn insallahTiksinc Allah yardimciniz olsun bir daha boyle pisliklerle karsilasmazsiniz insallah
Helal sanaHemen engelledim cevabını gormedim
Oldu deseydin ayy cok sinirlendimAh sormayın selamim ssabahım yok konuşmam etmem.
Hiç gorusmedik ama.evlenmeyi dusunursen benimle haber ver ne demek
Görüyorlar ekranda kendilerine hak görüyorlar bu hafta vardı ya iki tanesi dedesi yaşında ya 39 yaş var arada evlendi ve ekranda geziyorlar şaşırmamak lazım iğrenç herif şansını deniyor küçük beyniyleBu adamlar iyice kudurdu, bu ne yahu kendilerinden 20-30 yaş küçük kadınlara göz koyuyorlar
Yay inanın yan yana o tv deki gibiyiz tövbe yarabbim bide bana ağlamaya yer arıyorsun diyorlarGörüyorlar ekranda kendilerine hak görüyorlar bu hafta vardı ya iki tanesi dedesi yaşında ya 39 yaş var arada evlendi ve ekranda geziyorlar şaşırmamak lazım iğrenç herif şansını deniyor küçük beyniyle
Ben de ben deAllah kahretsin bu herifi ya!!!!
Toplumda boşanmış kadınları daima açık kapı olarak gören erkeklerden iğreniyorum
50 yaşında erkek için yaşlı bir yaş degil:)Ahaha amca ekmeğinin peşine düşmüş.
İğrençsin diyerek çok güzel cevap vermişsiniz.
Andropoza mı girmiş ne
Azgın teke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?