50 yasindaki adam

Tiksinc Allah yardimciniz olsun bir daha boyle pisliklerle karsilasmazsiniz insallah

Bu tarz insanlarla evliyken de karşılaşabilirdin. Ayrıca evliyken milleti gözüne kestiren boşandığını duyunca çullanan hem kadın hem erkek çok insan var. Kendini değersiz hissetmene gerek yok. Yalnızca insanlar böyle.

Bu adamlar iyice kudurdu, bu ne yahu kendilerinden 20-30 yaş küçük kadınlara göz koyuyorlar
Görüyorlar ekranda kendilerine hak görüyorlar bu hafta vardı ya iki tanesi dedesi yaşında ya 39 yaş var arada evlendi ve ekranda geziyorlar şaşırmamak lazım iğrenç herif şansını deniyor küçük beyniyle

Ahaha amca ekmeğinin peşine düşmüş.
İğrençsin diyerek çok güzel cevap vermişsiniz.
Andropoza mı girmiş ne
Azgın teke

Allah kahretsin bu herifi ya!!!!

Toplumda boşanmış kadınları daima açık kapı olarak gören erkeklerden iğreniyorum

Yay inanın yan yana o tv deki gibiyiz tövbe yarabbim bide bana ağlamaya yer arıyorsun diyorlar
Bu duruma düşme benim suçum değil elbet adamın beni inceleyip bu mesajı atabilmesi midemi bulandırıyor sinir den ağladım zaten pislik herif

Ahaha amca ekmeğinin peşine düşmüş.
İğrençsin diyerek çok güzel cevap vermişsiniz.
Andropoza mı girmiş ne
Azgın teke
50 yaşında erkek için yaşlı bir yaş degil:)
Sadece konu sahibi genç olduğu için onunla kıyaslanınca yaşlı kaçtı tabi.yoksa tv deki star erkeklerin çoğu 50 yasa merdiven dayamış.hepsinin dizilerde surda burda partneride 20-30 yaş arası.hepsinin reytinglerde tavan.yani demem o ki toplum erkege her hakki veriyor.

Yahu yaşını geçtim. Bi kadına böyle bi yaklaşımla evlenme mi teklif edilir? Delirdim gece gece yahu!!!!!

Boşandın mı, gençsin evlenirsin, beni düşünürsen bana ulaş.

Azrail ulaşsın sana !!!

bunun boşanmış olmanla hiç alakası yok, beni bekar sanan eski bir patron ayak üstü imam nikahı imasında bulunmuştu ve de evli 3 çocuğu var. uzun süre kendime gelemedim adamı bi tersledim keli komple ter oldu.

boşanmış olduğumu da bilen sadece bir tanıdığım art niyetli yaklaştı. ona da haddini bildirdim. sen başını dik tut kendini koruduktan sonra bunlar vızıltı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…