• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50'ye Giden Yol :)

Kizlaar unutmadan iftarimi yazayim;
1 kepce tarhana corbasi, kucuk kase yogurt, az parca mihlama, 1 hurma.
Bakalim 10gibi yuruyuse cikcam insallah yatana kadar da guzelcee suyumu ictim mii :)

merhaba kızlarr ben de 20 yaşındayım 59 kiloyum hedefim sizin gibi 50ye düşmek :) gunlugum vaar ama motivasyon için buraya da ugramayı planlıyorum benı de aranıza alırsanız sevınırım :) hepimize basarılar :16:

canım sen baya da hareketliymişsin maşallah sahurda kurabiye yerine daha tok tutacak şeyler mi yesen güçsüz düşme sonra :) çalışıyo musun sen laboratuar filan deyince ne iş yapıyosun aceba merak ettiim:)

fizikçiyim, doktora yapıyorum :17: sabah 8 den akşam 8'e kadar lab.da ya deney yada veri analizi yapıyorum :ssz: tabi her zaman böyle yoğun değilim, haftaya bir kongreye sunum yetiştirmeye çalışıyorum da ondan böyle :18: genelde, istediğim zaman deneye başlayıp istediği zaman çıkan biriyim :16:
ha bu arada aralık itibariyle doktoramı bitirip, öğretim üyesi olcaaaammm :16:

sahurda kurabiye yazarken bile utanıyorum valla ama ne iftarda ne sahurda açlık hissetmiyorum :44:ben de sırf yemiş olmak için ve evde bayatlayıp böceklenmesin diye kurabiye yedim ne yapayım :17:

durun azıcık bekleyin de iftar ve sahurumu yazmak suretiyle günlük tekmilimi vereyim :51:

merhaba kızlarr ben de 20 yaşındayım

ben de bayramın ilk günü giricem 19uma inşallah :D

19 canım ben sen de mi öyle :)

nsıl bir topiğe düşmüşüm ya Rabbim :17: bu kadar çıtırla zayıflamak zor azizim, vücutlar taze olunca kilo vermeleri kolay olur, kendimden utanırım. en iyisi kendi topiğimi açıp adını da "50'lere inmek isteyen yaşı geçkinler topiği" koymak :9:

dün yediklerim:

İFTAR: 1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
(köfte-pilav ayran da sipariş etmiştim ama yiyemedim. hala dolapta belkim yarın yerim :26:)
ARA: 1 avuç kiraz (geçen gün aldığım 2 kilo kirazı bakınız azar azar yiyiyorum. normalde olsa 1 oturuşta yerdim :18:)

SAAAHUR: 2 fincan sütlü ve ballı kahve
2-3 tuzlu kurabiye (heydoktor yine kızacak :17:)

bu akşam iftar için restoranda olacağız. çok yiyerek hazin sonumu hazırlamam umarım, çünkü kaburga ve kuzu şişe aşırı zaafım var :18:

merhaba kızlarr ben de 20 yaşındayım 59 kiloyum hedefim sizin gibi 50ye düşmek :) gunlugum vaar ama motivasyon için buraya da ugramayı planlıyorum benı de aranıza alırsanız sevınırım :) hepimize basarılar :16:
Uğra canım tabi ki :)

nsıl bir topiğe düşmüşüm ya Rabbim :17: bu kadar çıtırla zayıflamak zor azizim, vücutlar taze olunca kilo vermeleri kolay olur, kendimden utanırım. en iyisi kendi topiğimi açıp adını da "50'lere inmek isteyen yaşı geçkinler topiği" koymak :9:

Haksızlık etme kendine önemli olan insanın kendini hangi yaşta hissettiği :34:

İftar : 1 kase mercimek çorbası,2 yk pirinç pilavı,3-4 parça kuşbaşı et,salata
Ara : 1 tane közlenmiş mısır
Sahur : 1 kase tavuk çorbası,domates,salatalık,1 parça beyaz peynir,3-4 yeşil zeytin,1 dilim karpuz

Kizlaar unutmadan iftarimi yazayim;
1 kepce tarhana corbasi, kucuk kase yogurt, az parca mihlama, 1 hurma.
Bakalim 10gibi yuruyuse cikcam insallah yatana kadar da guzelcee suyumu ictim mii :)

heydoktor' un sahur menüsünü meraklan bekliyoruz :34: ayrıca sözünü ettiği yürüyüşe çıktı mı ve suyunu içtimi:26: son gelişmeleri almak üzere gün içinde kendisine bağlanmaya çalışacağız :31:yada kendisi bize bağlanmaya çalışacak sanırım :31:

dün yediklerim:

1 dilim ekmek
(köfte-pilav ayran da sipariş etmiştim ama yiyemedim. hala dolapta belkim yarın yerim :26:)
ARA: 1 avuç kiraz (geçen gün aldığım 2 kilo kirazı bakınız azar azar yiyiyorum. normalde olsa 1 oturuşta yerdim :18:)

bu akşam iftar için restoranda olacağız. çok yiyerek hazin sonumu hazırlamam umarım, çünkü kaburga ve kuzu şişe aşırı zaafım var :18:

Bence güzel bir menü olmuş ama iftarda köfteler bile olabilirdi :) kaburga kuzu şiş yersin akşam çok ekmek yememek şartıyla kaç saat oruç tutuyoruz o kadar da yiyelim :)

fizikçiyim, doktora yapıyorum :17: sabah 8 den akşam 8'e kadar lab.da ya deney yada veri analizi yapıyorum :ssz: tabi her zaman böyle yoğun değilim, haftaya bir kongreye sunum yetiştirmeye çalışıyorum da ondan böyle :18: genelde, istediğim zaman deneye başlayıp istediği zaman çıkan biriyim :16:
ha bu arada aralık itibariyle doktoramı bitirip, öğretim üyesi olcaaaammm :16:

sahurda kurabiye yazarken bile utanıyorum valla ama ne iftarda ne sahurda açlık hissetmiyorum :44:ben de sırf yemiş olmak için ve evde bayatlayıp böceklenmesin diye kurabiye yedim ne yapayım :17:

durun azıcık bekleyin de iftar ve sahurumu yazmak suretiyle günlük tekmilimi vereyim :51:

vuhuu tebrik ederiiim canım :D hangi üni.desin :D ahah yani acıkmıyosan atıştırmalık yiyosan ne güzel valla gerçi süt de içiyosun o da tok tutuyodur :D

ahaha ya haksızlık etme kendine bak biz daha bu yaşımızdayız ama nerdeyse aynı kilolardayız bi de senin oğluşun vaar yanii :D hep birlikte gayet güzel vericez inşallah öyle hiç düşünmee :D

dün yediklerim:

1 dilim ekmek

ahah ben de tam bi kiraz manyağıyım ya çok zor hepsini yememek ama haksızlık bu sınırsız kiraz hakkı diye bi şey olmalı :D yok ya niye kızayım seni tok tutuyosa bi sorun olmaz :D boşver canım bi akşam değil mi yani ölçülü yediğin sürece istediğinden ye bence kısıtlama sakın kendini :))

heydoktor' un sahur menüsünü meraklan bekliyoruz :34: ayrıca sözünü ettiği yürüyüşe çıktı mı ve suyunu içtimi:26: son gelişmeleri almak üzere gün içinde kendisine bağlanmaya çalışacağız :31:yada kendisi bize bağlanmaya çalışacak sanırım :31:

Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar, dün akşam iddia ettiğim üzere saat 10da yürüyüşe çıkıp 1 saat tempolu yürüyüp koştum eve gelince de belli fitness hareketlerinden yapıp 300 civarında ip atladım ama bi ter atmışım resmen kanın damarlarımda akışını hissettim tekrar :D ahah sahuruma gelirsek :P 1 yumurta, küçük bi parça gözleme(annemin zoruyla, kendisinin dediklerini yemek zorundayım yoksa burnumdan getirir diyeti de onun yüzünden bırakıp kilo almıştım), şekersiz çay, peynir, az yoğurt.

Olay yerinden bildiriyorum arkadaşlar, dün akşam iddia ettiğim üzere saat 10da yürüyüşe çıkıp 1 saat tempolu yürüyüp koştum eve gelince de belli fitness hareketlerinden yapıp 300 civarında ip atladım ama bi ter atmışım resmen kanın damarlarımda akışını hissettim tekrar :D ahah sahuruma gelirsek :P 1 yumurta, küçük bi parça gözleme(annemin zoruyla, kendisinin dediklerini yemek zorundayım yoksa burnumdan getirir diyeti de onun yüzünden bırakıp kilo almıştım), şekersiz çay, peynir, az yoğurt.

Sporlar için kocaman alkış :46::46: sahurda gayet güzel olmuş anneleri dinlemek lazım :34:

verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ediyoruz heydoktor :31: fitness ve yürüyüş için stüdyodaki üyelerimizden kokulu öpücükler geliyor :54:

gözleme de iyi olmuş hani, yapanımız olsa biz de yirdik :17:

Back
X