- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi masalbebekk
52 günlük bebeğim var kolik bir bebek olduğunu düşündük hep çünkü akşam belli saatler arasında yapıyordu bir şekilde idare ediyorduk yemesi içmesi çişli bezi normal gaz sorunumuz hep vardı zaten sap simplex kullanıyoruz işe yarıyor gibiydi kiraz çekirdekli kemer vs yapmadığımız kalmadı, ama dün akşam zirve yaptı ağlama krizleri tam 6 saat nefessiz ağladı durduramadım kolik krizleri geliyordu ama geçiyordu bir şekilde dün akşam asla geçmedi akşam 11 den sabah 5 e kadar ağladı uykusu var deli gibi ama uyuyamıyor hep sıçrıyor okuyoruz sürekli sallamadığımız almadığımız aparat kalmadı 3. Ayından sonra yavaş yavaş geçicek diyorlar lütfen yaşayan varsa yazabilir mi çok yoruldum uykusuzluktan değil ağlamasından elimden birşey gelmemesinden yıprandım bugün mamsel Kimyonlu rezene çayı aldım onu kaynatıp bir çay kaşığı vermek zorunda kaldım bebeğime korkarak bunu da kullanan var mı ben içemiyorum çünkü sütüm yok mamayla besleniyor sadece bebeğim belki gaza iyi gelir diye aldım gazdan uyumadığını ve bu kadar çırpındığını ağladığını düşündüğüm için