53 kilodan önce 50 ye sonra 48 e düşeceğim

az kiloda olunca gerçekten kilo vermek daha zor. bende 53.5 kiloyum 52 olmaya çalışıyorum. diyet listeelrine bakıyrum benim zaten rutin beslenmem böyle diyorum.işmiz zor.

güncel kilom 52.
Son kilolar zor gidiyor sana katiliyorum. Bayrama kadar 50 olmal istiyorum ama bu gidisle zor gibi. Hayirlisi bakalim

güncel kilom 52.
Son kilolar zor gidiyor sana katiliyorum. Bayrama kadar 50 olmal istiyorum ama bu gidisle zor gibi. Hayirlisi bakalim
güncel kilom 50.3
iftarda protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. ya da sebze yiyorum. karbonhidrat alımım günde 1-2 dilimi geçmeyen ekmekler oluyor sadece.
1 haftadır abur cubur hiç yemedim. tatlı olarakta 1 kere sakızlı muhallebi, 1 kere de dondurma yedim sadece.
iftardan sahura kadar 2,5 litre su.
günde 1000 adet ip atlama.
sahurda da ya kahvaltı ya iftardan kalan yemek.
benim fena gitmiyor şimdilik.

Güncel kilom 51.9 iyi iftaralar sana

güncel kilom 49.9
hedef 48 değil ramazan sonuna kadar 47 artık :) bakalım başarabilecek miyim.
uzun zamandır yediklerimi yazmıyorum tekrardan yazmaya başlasam iyi olacak galiba. nasıl beslendiğimi görmüş olurum en azından.

bugün regl olduğum için oruç tutmadım.
sabah 3 kayısı yedim.
öğlen fırında köfte patates yiyeceğim.

ay ne güzel kilo vermişsin ya bende 12 gündür diyettim 2 kilo 300 gram verdim 59,900 kiloyum hedefim 53 olabilmek

ay ne güzel kilo vermişsin ya bende 12 gündür diyettim 2 kilo 300 gram verdim 59,900 kiloyum hedefim 53 olabilmek
günde 1000 tane ipi nasıl atlıyorsun yaa hemde ramazanda.. bende ip aldım ama hiç atlamaz oldum
sen de gayet güzel vermişsin bence.
ip atlamak çok kolay geliyor bana. 1000 adet ipi 8 dk da atlıyorum sıkıntı olmuyor :) ama bu aralar bıraktım bende. tekrardan başlasam iyi olacak.
boyun kaç cm ?

teşekkür ederim
ya sen ne zamandır ip atlıyosun peki ben ancak 3-4 dakikada en fazla 200 yapbilirim
bacaklarım da çok ağrır

teşekkür ederim
ya sen ne zamandır ip atlıyosun peki ben ancak 3-4 dakikada en fazla 200 yapbilirim
bacaklarım da çok ağrır
boyum 165 canım sence 53 olsam iyi olurmuyum ne dersin
ara ara bıraksam da son 2 senedir ip atlıyorum.
tabi bazen 1 gün atlıyorum 2 ay bırakıyorum.
bazen haftalarca üst üste atlıyorum.
değişiyor yani ama hiç hamlık çekmiyorum ipi elime alınca.

boyun iyiymiş 53 kilonun gayet iyi duracağını düşünüyorum. biraz da vücut yapısıyla alakalı galiba. ben 1.62 boya 50 kiloyum ama armut tipli olduğum için kalçam ve basenim hala fazla görünüyor gözüme. ve etim aşırı yumuşak. senin de var mı böyle bölgesel sorunun ?

ozaman bende ufaktan ip atlamaya başlayayım. ben mekik rahat çekiyorum 200 tane falan ama düzensiz
senin gibi bi var bi yok şeıklinde yani
benim basen sorunum yok sadece kollarım kalın bide malesef biraz göbeğimde sarkma var doğumdan kaynaklı
hedefim ideal kiloma dönüp, sonra karnımı sıkılşatırmak
ah bide kollarım incelse mükemml olurum

hayatım boyunca hep kilo takıntım oldu doğumdan sonra 20 kilo vermiş birisiyim
şimdi kalan son kilolarda çok zorlanıyorum ne oldu bana yaa

şimdilik iyi gidiyoruz ama bence.
ramazan sonuna kadar hedefin kaç kiloya düşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…