- Konu Sahibi peteklibal
-
kesinlikle öyle. bol bol spor yapmak lazım sanırım bu aşamada.az kiloda olunca gerçekten kilo vermek daha zor. bende 53.5 kiloyum 52 olmaya çalışıyorum. diyet listeelrine bakıyrum benim zaten rutin beslenmem böyle diyorum.işmiz zor.
güncel kilom 52.sorun değil sana da hayırlı ramazanlar.
ben de atlayabildiğim kadar ip atlamaya çalışıyorum. bazen 250 oluyor bazen 1000 değişiyor.
kilo olarak inip çıkıyorum. bi ara yine 52 lere çıkmıştım. şimdi 51'lerdeyim.
son kilolar zor gidiyormuş onu anladım. bakalım öyle uğraşıp duruyoruz :)
güncel kilom 50.3güncel kilom 52.
Son kilolar zor gidiyor sana katiliyorum. Bayrama kadar 50 olmal istiyorum ama bu gidisle zor gibi. Hayirlisi bakalim
Güncel kilom 51.9 iyi iftaralar sanagüncel kilom 50.3
iftarda protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum. ya da sebze yiyorum. karbonhidrat alımım günde 1-2 dilimi geçmeyen ekmekler oluyor sadece.
1 haftadır abur cubur hiç yemedim. tatlı olarakta 1 kere sakızlı muhallebi, 1 kere de dondurma yedim sadece.
iftardan sahura kadar 2,5 litre su.
günde 1000 adet ip atlama.
sahurda da ya kahvaltı ya iftardan kalan yemek.
benim fena gitmiyor şimdilik.
ay ne güzel kilo vermişsin ya bende 12 gündür diyettim 2 kilo 300 gram verdim 59,900 kiloyum hedefim 53 olabilmek
sen de gayet güzel vermişsin bence.günde 1000 tane ipi nasıl atlıyorsun yaa hemde ramazanda.. bende ip aldım ama hiç atlamaz oldum
teşekkür ederim
ya sen ne zamandır ip atlıyosun peki ben ancak 3-4 dakikada en fazla 200 yapbilirim
bacaklarım da çok ağrır
ara ara bıraksam da son 2 senedir ip atlıyorum.boyum 165 canım sence 53 olsam iyi olurmuyum ne dersin
şimdilik iyi gidiyoruz ama bence.ozaman bende ufaktan ip atlamaya başlayayım. ben mekik rahat çekiyorum 200 tane falan ama düzensiz
senin gibi bi var bi yok şeıklinde yani
benim basen sorunum yok sadece kollarım kalın bide malesef biraz göbeğimde sarkma var doğumdan kaynaklı
hedefim ideal kiloma dönüp, sonra karnımı sıkılşatırmak
ah bide kollarım incelse mükemml olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?