54 yaşında bir adama aşık oldum?

Ashleyyyyyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
67
18
3
Bundan 3 sene onceydi. Siniftakiler bana hicbir sucum olmadigi halde kotu davraniyordu. Ben cok yanlizdim. Ondan sonra edebiyat ogretmenimiz bana cok iyi davranmaya basladi. o benim kizim dedi. hep korudu. Ben de ona asik oldum. bu durum 3 yil surdu.3 yil boyunca hayatim o oldu. Surekli karsisina cikmaya calistim. O da beni ogrencisi olarak cok seviyordu ama ben ona platonik olarak asik olmustum. Ondan sonra onun tayini cikti. Son gun sarildim ona bana telefon numarasini verdi. Ben onu ozelden aradim sesini duyabilmek icin. Bana siir okudu. Sonra mesaj attim ama kim oldugumu aciklamadim. O da bana asik oldu.7 ay boyunca yazistik. Ondan sonra o artik bana yazmamaya basladi. Depresyona girdim. Hastalandim. Anksiyete ve sinav kaygisi da bas gosterdi ayni zamanda. Arada baska bir telefondan kendim olarak mesaj attim bulustuk falan. Sonra kim oldugumu acikladim istemedi beni. bekardi bu arada. Sizce neden istemedi beni?

Son düzenleme:
Deden yasinda oldugu icin olabilir mi acep?
Helal adama ogreymen-ogrenci iliskisini zeselememk icin yapmisyir belki.sizin gibiler sayesinde adam belki omur boyu ogrencilerine istemsizce o gozle bakacak.
Boyle seyler yapmayin kizlar hem ogretmen ogrenci ilskisine zarar veriyorsunuz ,sinrada kalkip ogretmen ogrencilere kotu gozle bakiyir diyoruz. Ayip yapmayin boyle

Bundan 3 sene onceydi. Siniftakiler bana hicbir sucum olmadigi halde kotu davraniyordu. Ben cok yanlizdim. Ondan sonra edebiyat ogretmenimiz bana cok iyi davranmaya basladi. o benim kizim dedi. hep korudu. Ben de ona asik oldum. bu durum 3 yil surdu.3 yil boyunca hayatim o oldu. Surekli karsisina cikmaya calistim. O da beni ogrencisi olarak cok seviyordu ama ben ona platonik olarak asik olmustum. Ondan sonra onun tayini cikti. Son gun sarildim ona bana telefon numarasini verdi. Ben onu ozelden aradim sesini duyabilmek icin. Bana siir okudu. Sonra mesaj attim ama kim oldugumu aciklamadim. O da bana asik oldu.7 ay boyunca yazistik. Ondan sonra o artik bana yazmamaya basladi. Depresyona girdim. Hastalandim. Anksiyete ve sinav kaygisi da bas gosterdi ayni zamanda. Arada baska bir telefondan yeliz olarak mesaj attim bulustuk falan. Sonra kim oldugumu acikladim istemedi beni. bekardi bu arada. Sizce neden istemedi beni?
Sizei alinti yapacaktim

Helal adama ogreymen-ogrenci iliskisini zeselememk icin yapmisyir belki.sizin gibiler sayesinde adam belki omur boyu ogrencilerine istemsizce o gozle bakacak.
Boyle seyler yapmayin kizlar hem ogretmen ogrenci ilskisine zarar veriyorsunuz ,sinrada kalkip ogretmen ogrencilere kotu gozle bakiyir diyoruz. Ayip yapmayin boyle

Neredeyse 40 yaş büyük bu çocuktan.
Yazışmak nedir allah aşkına?
Akli basında hangi insan kendinden neredeyse 40 yaş küçük öğrencisine yazar?
O yaştaki çocuğun hayranlık eğilimi olacağını bilecek kadar tecrübeli ogretmen?
Siir falan okuyor bir de.
Allah 'ın kart zamparasi.

Lise döneminde öğretmenlerin öğrencileriyle ilişkilerine daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Ben bayan halimle bile kız ogrencilerinle muhabbet ederim ama hep bir mesafem vardır. Sizin hocanizin size şiir okuması benim çok garibime gitti. Ne yazikki lise öğretmeni ile evlenen öğrencilerimiz de oldu onların da sizin gibi başlamıştı ama üçü de boşandı şuan. O sizi koruduğu için size farklı davrandığı için ona hayranlık duymussunuz bu aşk değil lütfen duygularınızı gözden geçirin.

Canım yaşın küçük heralde zira bu hissettiklerin ask olamaz gibi geldi bana. Sana sevgi göstermesi ilgisi hosuna gitmiş sadece. Boyle seyler dusunmemeye çalış. Kac yaşında adamla ne yapıcaksın sanki.

Neredeyse 40 yaş büyük bu çocuktan.
Yazışmak nedir allah aşkına?
Akli basında hangi insan kendinden neredeyse 40 yaş küçük öğrencisine yazar?
O yaştaki çocuğun hayranlık eğilimi olacağını bilecek kadar tecrübeli ogretmen?
Siir falan okuyor bir de.
Allah 'ın kart zamparasi.
Yanlış okumadıysam başka bir telefondan kendini tantmadan yazmış adama.
Tabi yine çok mantıksız kocaman adamın ergen gibi tanımadığı insanlarla yazışması

18 yaşındayım
Biliyorum da, senin öğretmen adam değilmiş.
Kendinden 36 yaş küçük öğrencisine umut verecek kadar karaktersizmis.
Senin de babanla mi problemin var, arkadaşlarınla mi bilmem ama bu işi kökünden çözmek için yardim al.
Böyle bugün bu adamdan kazık yersin yarın başkasından.
Sağlıklı ilişki kurabilmek için önce sosyal problemlerinin üstesinden gelmeyi öğren.
Gencecik ve eminim güzel de bir kızsın.
Kendi değerini bil. Biri sana iyi davrandı diye hemen gonlun kaymasın. Kendin de baş edebilirsin her şeyle.
Yardim al.

Adam 2 dk.da tertemiz oldu sayenizde ya size de helel walla. :)
Evet dediginiz gibi ogretmen ogrenci iliskisini zedelememek adina ogrencisi ile 7 ay yazismis bebce de adam masum :KK53:

Back
X