54 yaşında bir adama aşık oldum?

3

Astoria benim anladığım adamın ciddi pedofili olması, 18 yaş sınırı var. Yani konu bunu söylüyor.

Lise öğrencileri ok, kız üni. lik olunca ilgisi bitiyor. İsterse yumuşak anlatsın, lisede verilen numaraya "Üni öğrencisiyim" bilgisi eklenince hemen aşk şiir bitiveriyor.
Aklımda canlanan şey, adamın lise kızlarından oluşan bir telefon rehberi olduğu ve onlarla duygusal yakınlaştığı oldu zaten. Ve çocuk seçtiği. Zaten pedofililer seçer, sen daha iyi bilirsin.

Oyh bilemedim.

Aynen öyle, seçerler. O yüzden 17 yaş olayına da çok güvenmemek lazım. Belki 15-16 yaşında oldu. Bilemeyiz. Konu sahibi 18 yaşına girer girmez adam dediğin gibi ilişkiyi bitirmiş. Liseli kız fantezisi olan bir lise öğretmeni? Bence korkunç.

Aynen öyle, seçerler. O yüzden 17 yaş olayına da çok güvenmemek lazım. Belki 15-16 yaşında oldu. Bilemeyiz. Konu sahibi 18 yaşına girer girmez adam dediğin gibi ilişkiyi bitirmiş. Liseli kız fantezisi olan bir lise öğretmeni? Bence korkunç.

Adını hatırlayamayacağım kadının, I survived programında denk geldim sanırım, bir kaçırılma, pedofili olayı kurbanının hayatta kalışını anlatıyorlardı bir bölümünde. Kadın sanırım 8,9 yaşlarında kaçırılıp 16-17 yaşlarına kadar bu adamın yanında yaşıyor, anlatıyordu "Zaten artık göğüslerim büyüdüğü, vücudum kadın gibi görünmeye başladığı için ilgisi dağılmaya başlamıştı" gibi bir şeyler ve o bölümü hayretler, üzüntüler içinde izlemiştim.

Off.. Allah korusun tüm çocukları, genç kızlarımızı diyeyim, ben gideyim vallahi içim berbat oluyor düşündükçe.
İyi geceler olsun :*

Aradaki yaş farkı benim ömrümden fazla.. 34 yaşında 2 çocuğum var, 36 yaş büyük adam aşk değildir o hayranlıktır.

20 yaşındaymışsınız benim babam 55 yaşında.Yapmayın etmeyin babanız yaşında adam.Gülsem mi üzülsem mi kızsam mı bilemedim.Yaş farkına takılmam ama babanız yaşında adamı gerçekten sevdiğinize emin misiniz?

Bu arada bende 34 yaşında adama aşığım arada 11 yaş var İzmir'e gidip ailesiden no almayı falan düşünüyorum. :ukala::ukala::ukala:
Neyse iyi dalga geçmişsiniz pedofiliye karşı aşırı hassasım fake konu olma ihtimali olsa bile.

Sorun zaten konunun sahte ya da gerçek olması değil Gangsta'cığım. Böyle bir öğretmenin varlığı. Diyorum ya çoğunuz burada ebeveynsiniz, kiminiz kız çocuğu annesi. Çocuğunuzun lise öğretmeninin çocuğunuza telefonunu vermesini, şiirler okumasını, flörte kayacak konuşmalar yapmasını ister miydiniz? Burada beni bilmiyordu etmiyordu yazmış da muhtemelen biliyordu yani, telefonunu veren adam kimin aradığını bilmez mi gizliden arasa da aramasa da. Lise öğretmeni neden öğrencisine telefon numarasını versin, yakınlaşsın? Daha önceden başka öğrencilere de bunu yapmadığı ne malum? Bu doğru değil. Anlattığı kadar masum muydu o bile kesin değil; belki yumuşatarak anlatıyor.

Hiç bir zaman tek kurban olmuyor.
Lisede Bir öğretmenim vardı.
Kadının eşi okulumuzun hemen yakınında başka bir lisede öğretmendi.
O zamanlar msn popüler.
Bu hoca ile de tiyatro kulübü var.
Arada bir şeyler gönderiyor ama
Hiç o saatte yazmamıştı.
Haftasonu gece 1 den 3 e kadar yazıştık.
Gariplik vardı..ben cevapları hep kestirip kısa kısa verdim.
Yazışma sonunda, benim sana bir şey söylemem lazım,
Ben öğretmeninin esi x abi dedi.
Seni kendi adresimden ekliyorum kabul et olur mu?
Ettim biliyor musun? Çocuk aklına giriyor resmen adam..
Önce niye yazdınız bana öğretmenim gibi diye sordum..
Bir şeyler yazdı
Sonra devam etmedim konuşmaya.
Sonra ısrarlı konuşmaya çalıştı başka günlerde.
Bir gün buna bir mail attım.
2 çocuğunun olduğunu, onların hatrına rezillik çıkarmayacağımı, yaptığı şeyin suç olduğunu,
Bu da cevap yazdı yok kırmızı başlıklı kızlar, kurtlar beni yanlış anladınlar..
Bu adam doktora yapıyordu.
Sonra bitti sanıyorsun, bitmiyor.
Üniversite kazandım (erken başladım okula, 16 yaşındaydım üniversitede) adamın doktora yaptığı üniversite. Öğrenmiş okuldan neresi, okulun ilk günü sınıfımın önündeydi.
Tesadüf gibi yaptı.
Yemedim.
Neyse, sonuç, bu adam ikide bir kapimda bitmeye devam edince, bir erkek arkadaşımdan rica ettim.. çocuk ne dediyse adama, bir daha görmedim. Agzini burnunu kirmis da olabilir. Ama ben hala rahat edemedim.
Tiyatro kulubunden bir kız arkadaşıma durumu açtım. Ve bingo.
Okula kadar takip etme olmasa da,
O Kıza da eşinin hesabından yazmış.
Rahat bırakmamış.
Biz iki kişi ve belki dahası da vardı.
Ağzımızı açıp da bu adamın ne bok yediğini anlatamadık.
O bizi canımız gibi sevdiğimiz öğretmenimizin yüzüne bakamaz hale getirdi.
Ve ben hala köpek gibi pişmanım, neden ortalığı ayağa kaldırmadım?
Neden aileme anlatmadım?
Tek değildim, iki kişiydik.
Neden sustuk?
Geçen aklıma geldi, biraz bakindim sosyal medyadan, fetoden almışlar bunu içeri.
Örgütle alakası var mıdır bilmem, yok gibiydi. canını yaktığı bir kaç kişi fırsatını bulmuşken şikayet ettiyse de sasirmam.
Zaten yeri orası.

Hiç bir zaman tek kurban olmuyor.
Lisede Bir öğretmenim vardı.
Kadının eşi okulumuzun hemen yakınında başka bir lisede öğretmendi.
O zamanlar msn popüler.
Bu hoca ile de tiyatro kulübü var.
Arada bir şeyler gönderiyor ama
Hiç o saatte yazmamıştı.
Haftasonu gece 1 den 3 e kadar yazıştık.
Gariplik vardı..ben cevapları hep kestirip kısa kısa verdim.
Yazışma sonunda, benim sana bir şey söylemem lazım,
Ben öğretmeninin esi x abi dedi.
Seni kendi adresimden ekliyorum kabul et olur mu?
Ettim biliyor musun? Çocuk aklına giriyor resmen adam..
Önce niye yazdınız bana öğretmenim gibi diye sordum..
Bir şeyler yazdı
Sonra devam etmedim konuşmaya.
Sonra ısrarlı konuşmaya çalıştı başka günlerde.
Bir gün buna bir mail attım.
2 çocuğunun olduğunu, onların hatrına rezillik çıkarmayacağımı, yaptığı şeyin suç olduğunu,
Bu da cevap yazdı yok kırmızı başlıklı kızlar, kurtlar beni yanlış anladınlar..
Bu adam doktora yapıyordu.
Sonra bitti sanıyorsun, bitmiyor.
Üniversite kazandım (erken başladım okula, 16 yaşındaydım üniversitede) adamın doktora yaptığı üniversite. Öğrenmiş okuldan neresi, okulun ilk günü sınıfımın önündeydi.
Tesadüf gibi yaptı.
Yemedim.
Neyse, sonuç, bu adam ikide bir kapimda bitmeye devam edince, bir erkek arkadaşımdan rica ettim.. çocuk ne dediyse adama, bir daha görmedim. Agzini burnunu kirmis da olabilir. Ama ben hala rahat edemedim.
Tiyatro kulubunden bir kız arkadaşıma durumu açtım. Ve bingo.
Okula kadar takip etme olmasa da,
O Kıza da eşinin hesabından yazmış.
Rahat bırakmamış.
Biz iki kişi ve belki dahası da vardı.
Ağzımızı açıp da bu adamın ne bok yediğini anlatamadık.
O bizi canımız gibi sevdiğimiz öğretmenimizin yüzüne bakamaz hale getirdi.
Ve ben hala köpek gibi pişmanım, neden ortalığı ayağa kaldırmadım?
Neden aileme anlatmadım?
Tek değildim, iki kişiydik.
Neden sustuk?
Geçen aklıma geldi, biraz bakindim sosyal medyadan, fetoden almışlar bunu içeri.
Örgütle alakası var mıdır bilmem, yok gibiydi. canını yaktığı bir kaç kişi fırsatını bulmuşken şikayet ettiyse de sasirmam.
Zaten yeri orası.

Üzüldüm turuncu, gerçekten. İşte bak, bunu sana yapmaya ne hakkı vardı? Konunun gerçek olduğunu varsayarsak belki bu kız da ileride pişman olacak, 54 yaşında adama nasıl kandım meğer sapığın biriymiş diyecek. Şikayet edememiş olabilirsin, bu konuda kendini suçlama. Kaldı ki 15-16 yaşında bir kız zaten kolay kolay bu cesareti kendisinde bulamayabilir. Belki de canın gibi sevdiğin öğretmeninin bu pis durumla yüzleşme olasılığına üzülmüşsündür. Hoş o yaşlarda bile adamı geri tutabilecek mantığın varmış, kendini kaptırmamışsın. Takdir ettim. Tiyatro kulübündeki kız arkadaşlarınla daha önceden yüzleşseydin belki yalnız olmamaktan kaynaklı birbirinizden cesaret alabilirdiniz ama olmamış. Neyse ki istismar edemeyecek artık başkalarını.

Astoria benim anladığım adamın ciddi pedofili olması, 18 yaş sınırı var. Yani konu bunu söylüyor.

Lise öğrencileri ok, kız üni. lik olunca ilgisi bitiyor. İsterse yumuşak anlatsın, lisede verilen numaraya "Üni öğrencisiyim" bilgisi eklenince hemen aşk şiir bitiveriyor.
Aklımda canlanan şey, adamın lise kızlarından oluşan bir telefon rehberi olduğu ve onlarla duygusal yakınlaştığı oldu zaten. Ve çocuk seçtiği. Zaten pedofililer seçer, sen daha iyi bilirsin.

Oyh bilemedim.
Üyenin yazdıklarına bakarsak şu anda 18 yaşında, profilindeki 20 yaş gerçek değil, ilk sayfada 18 yaşında olduğunu söylemiş, ki zaten lisede okurken öğretmenine aşık olduğuna ve 3 sene öncesi dediğine göre, muhtemelen 10. sınıf öğrencisiyken başlamış herşey, son sınıfa giderken öğretmenin tayini çıkıyor telefonda yazışmaya başlıyorlar, kız daha reşit bile değil yazıştıklarında, ayrıca zaten bu öğretmen efendi kız nerede üniversite kazanırsa tayinini oraya aldıracağını söylüyor, liseli öğrencilerinden biri olduğunun farkında, seni göğsümde uyutuyorum gibi fantezilerini anlatacak kadar cüretkar, kızkardeşin senden güzel diyecek kadar da sapkın düşünceli, adam kesin pedofili de 18 yaş sınırından mı ayrıldı yoksa umduğu öğrencisi çıkmadı diye mi orasını bilemem ama çocuk yaştaki öğrencilerinden birini hayal edip yazıştığı kesin:KK62:

E bu bildiğin serenay sarıkayanın oynadığı ikimizin yerine filminin senaryosu 🤦🏻‍♀️

Bende öğretmenim. Konu midemi bulandırdı. Umarım fake konudur. Gerçek olamayacak kadar iğrenç.

Üzüldüm turuncu, gerçekten. İşte bak, bunu sana yapmaya ne hakkı vardı? Konunun gerçek olduğunu varsayarsak belki bu kız da ileride pişman olacak, 54 yaşında adama nasıl kandım meğer sapığın biriymiş diyecek. Şikayet edememiş olabilirsin, bu konuda kendini suçlama. Kaldı ki 15-16 yaşında bir kız zaten kolay kolay bu cesareti kendisinde bulamayabilir. Belki de canın gibi sevdiğin öğretmeninin bu pis durumla yüzleşme olasılığına üzülmüşsündür. Hoş o yaşlarda bile adamı geri tutabilecek mantığın varmış, kendini kaptırmamışsın. Takdir ettim. Tiyatro kulübündeki kız arkadaşlarınla daha önceden yüzleşseydin belki yalnız olmamaktan kaynaklı birbirinizden cesaret alabilirdiniz ama olmamış. Neyse ki istismar edemeyecek artık başkalarını.

Arkadasim bile olmayan, evli bir adamin gece kendi kimliğini saklayip benimle konusmasi yeterince irrite etti.
Ama o konduramamak, ben mi kotu düşünüyorum? hissi adama s.. git dedirtmedi.

Hep şey düşünürdüm, bani böyle hedef çocuk sus pus yada problemli, yada ailesi ilgisiz cocuk olur. Oyle değil.
Diğer arkadaşım da ben de, bu profilden uzak çocuklardık.

Yada adam loser derdim, zeki, kibar, eşi ile arası iyi, yakısıklı, düzgün bir baba görünümlü biri.

Kendimi suçlamıyorum aslında. 16 yil oncesinden bahsediyorum, O zaman bu konu bu kadar konuşuluyor olsa belki doğru şeyi yapardık.
Cünkü doğru şey ne bilmiyordum.
Adamı ifşa edip başka çocuklara bulaşmaması, öte tarafta iki kucuk cocuklari vardi Babasız mi kalsın, bir de oyle bir sey ki, ailesi icin de utanç.

Şimdi diyorum tabi adam düşünmediyse bunları sen ne düşünüyorsun. Yada 'ya kendi çocuklarına da zarar verdiyse?' İhtimali o zaman olabileceğini bildiğim bir şey değildi.

Şimdi bu kız da çocuk, aşık olur, hayran olur, kapılır gider. 1-2 yıla hafif utanç duyar, 1-2 yıl daha gecer aptallıktı diye komik bulur.
Adam ise her seferinde kendine yeni birini..
Hem de öğretmen. Ulaşması kolay.

Bence eğitim sistemi ile bu kadar ugrasacaklarına acilinden öğretmenlere düzenli olarak psikoterapi vermeliler.
Nesil yetiştiriyorlar. Kimse alınmasın ama büyük bir çoğunluğu stres, ekonomik kosullar, ailevi sorunlar, depresyonu bilmem nesi saglikli degil..
Çocuk emanet ediyoruz..

Bundan 3 sene onceydi. Siniftakiler bana hicbir sucum olmadigi halde kotu davraniyordu. Ben cok yanlizdim. Ondan sonra edebiyat ogretmenimiz bana cok iyi davranmaya basladi. o benim kizim dedi. hep korudu. Ben de ona asik oldum. bu durum 3 yil surdu.3 yil boyunca hayatim o oldu. Surekli karsisina cikmaya calistim. O da beni ogrencisi olarak cok seviyordu ama ben ona platonik olarak asik olmustum. Ondan sonra onun tayini cikti. Son gun sarildim ona bana telefon numarasini verdi. Ben onu ozelden aradim sesini duyabilmek icin. Bana siir okudu. Sonra mesaj attim ama kim oldugumu aciklamadim. O da bana asik oldu.7 ay boyunca yazistik. Ondan sonra o artik bana yazmamaya basladi. Depresyona girdim. Hastalandim. Anksiyete ve sinav kaygisi da bas gosterdi ayni zamanda. Arada baska bir telefondan yeliz olarak mesaj attim bulustuk falan. Sonra kim oldugumu acikladim istemedi beni. bekardi bu arada. Sizce neden istemedi beni?
çünkü sen onun öğrencisiydin ve küçüksün..senin kim olduğunu görünce vazgeçmiş adam..

Aşk değil hayranlık. Yada yoksunluğunu çektiğiniz şeyleri ilgisiyle giderdiğini sandığınız için kurduğunuz duygusal bağ. Ama ne derseniz diyin sağlıklı bir düşünce değil.

Back
X