Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım benı çok iyi anlamışsın
sevmiyosan sevme niye benm çocuklarıma kusur buluyosun
büyük oğlumu resmen canından bezdiriyo
"niye öle yürüyon ,niye öle bakıyon,ne biçim oyun oynuyon,ne biçim çocuk bunlar"
daha neler neler
acaba çingene gibi derken çocuğunuz eşinize oranla daha mı esmer o yüzden mi böyle diyor,esmerliğini mi kastediyor diye düşündüm. bizim burda çocuğu tüm gün dışarda oynayıp güneşten kararan çocuğuna çingene gibi oldun iyice diye bağırıyordu annesi onu hatırladım şimdi . gerçi sebep ne olursa olsun kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş derler ya,insan kendi canını bambaşka bir gözle görür,çok yanlış yapmış kayınvalideniz,üzmeyin kendinizi eşinize uygun bi dille söyleyin bence bunları O da bilsin.
buğday tenli oğlum eşim esmer sayılır,işde yavrusu olarak görse zaten öyle davranmaz
merhabalar.geçenlerde kaynanam benm küçük oğluma hiç kanının ısınmadığını söledi ciddi bi şekilde.önceleride şakayla karışık "aa bu çocuk bizden değil hiç bize bezemiyo(ki oğlum babasının kopyası)çingenelerin çocuğu gibi (asla küçümsemiyorm k.validenin dediğini yazıyorm) boyu kısa ayakları kısa,eli nie böle,niye öle bakıyo" gibi konuşuyordu sürekli. bir kere bile çocuklarımı kucağına alıp sevdiğini görmedm uzaktan sevdiğini bile görmedim huyu öle olabilir dicem ama görümcemin kızlarının her yerini ayrı seviyor "pamuk kızlarm prenses kızlarım ,ellerini ayrı sever saçlarını ayrı sever"benm çocuklarıma bunlarn binde birini bile yapmıyor.ben anlayamıyorum ne demek kanım ısınmıyor kendi öz evladının çocuguna kanı ısınmıyor bu mümkünmü?burda kayınvalide olan arkadşlar varsa onlara soruyorum gelini sevmiyorsanız oğlunuzun çocuklarınıdamı sevemezssiniz gerçektn merak ediyorum,kendisi bi keresinde eltim yüzünden onun çocuklarını sevemiyorum içimden gelmiyo demişti...
ah arkadaşlar bir de ondan dinleseniz nasıl bir anne, nasıl bir eş, nasıl bir gelin, nasl bir babaanne oldugunu...
ben bile dinblerken alla alla bu kadına haksızlıkmı yapıyorum diyeceğim geliyo nerdeyse
benmi abartıyorm diyorum,bazen ne düşüneceğimi şaşıyorum bu kadının yüzünden...