55 kilo olma yolculuğum

Sabah
1dilim ekmek tam bugday kizarmis
Melemen susuz 3yk
1 catal peynir
Yesillik
2 cay kasigi fistik ezmesi

Ara
Bal kabagi sekersiz yedim

Oglen
Tavuk izgara
Köz sogan

Aksam
Bir tabak kabak yemegi yaninda yogurt

Ara sade kahve 2 gūn kurusu kayisi

1 saat dans ayrobic karisik

Sabah
1dilim ekmek tam bugday kizarmis
Melemen susuz 3yk
1 catal peynir
Yesillik
2 cay kasigi fistik ezmesi

Ara
Bal kabagi sekersiz yedim

Oglen
Tavuk izgara
Köz sogan

Aksam
Bir tabak kabak yemegi yaninda yogurt

Ara sade kahve 2 gūn kurusu kayisi

1 saat dans ayrobic karisik
Çok güzel menün canım maşallah sporda harika çok güzel bir başlangıç:KK9:

Kızlar bugün akşama kadar yokum oğlumun 23 nisan kutlaması var diyetimize sadık kalalım

Yeni bir günlükle yine burdayım. Sürekli kilo al ver halindeyim çok sıkıldım:oops: 2 ay diyet yaptım 78 kilodan 68 kiloya düştüm hastalanınca ara verdim 1.5 aydır tekrar başlamaya çalışıyorum olmuyor. hep sabah başlayıp akşama bozuyorum. bu günlük son umudum inş başarırım 69 kilodan başlıyorum desteklerinizi bekliyorum:KK19:
aysu hoşgeldin geçen seneki topikten hatırlıyorum seni sonra bi kayboldun dağıldı topik ben de hala sürec devam ediyor 62yim şuan benim de hedef 55 başarılar diliyorum umarım bu sefer istediğin kiloya düşersin canım

Günaydınlar dün çok koşturmacalı ve güzel birgündü bugünde güzel bir gün olacak inş

aysu hoşgeldin geçen seneki topikten hatırlıyorum seni sonra bi kayboldun dağıldı topik ben de hala sürec devam ediyor 62yim şuan benim de hedef 55 başarılar diliyorum umarım bu sefer istediğin kiloya düşersin canım

Evet canım malesef ailevi durumlardan hastalıklardan dolayı bıraktım ama sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim:nazar::KK71: inş bende o kilolara gelirim:KK68:

Ben kafa olarak hala kendimi adapte edemedim diyetisyene kontrole nasıl gidicem of

Ben kafa olarak hala kendimi adapte edemedim diyetisyene kontrole nasıl gidicem of
aysucum bu süreçte bugüne kadar hep böyle yaşadım daha ne kadar böyle yaşayacağım dedim fotorafların arkasına gizlenmekten yorulmuştum artık,size ilk yazdığımda 80dim o donemki pantolonumu denedim o zevk o gurur hiçbir şeyde yok gerçekten, ertelemek sadece zaman kaybı başka bir şey değil kendini motive et ve başla lütfen

Back
X