- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aysucum bu süreçte bugüne kadar hep böyle yaşadım daha ne kadar böyle yaşayacağım dedim fotorafların arkasına gizlenmekten yorulmuştum artık,size ilk yazdığımda 80dim o donemki pantolonumu denedim o zevk o gurur hiçbir şeyde yok gerçekten, ertelemek sadece zaman kaybı başka bir şey değil kendini motive et ve başla lütfen
rica ederim ne demek isteyince veriliyor sen de vermişsin devamını getirirsinCanım maşallah sana ne güzel azmin zaferini yaşıyorsun. Dediklerinde çok haklısın bende yavaştan toparlamaya çalışıyorum çok zorlanıyorum ama pes edersem seksenlerde bulacağım kendimi çok iyi biliyorum desteğin için çok sağol canıııım
rica ederim ne demek isteyince veriliyor sen de vermişsin devamını getirirsin
Normalde ben sadece kahvaltı da ekmek yerim oda çok az dünde malum kandildi eşim almış simitleri bende çok severim ekmek yerine yedim yani birdaha ki kandile kadar yemen bir daha sadece küçük bir kacamakti diyelimKandil simidi dışında çok iyi canım![]()
açıkcası ben bu kilonun en büyük kısmını yazın verdim verdim 31 mayıs 2016 benim tarihim aslında :) 78.5la başladım, ilk 7 kiloyu bir buçuk ay civarında verdim sonra bazen bi hafta 2 hafta aralar verdim derken eylül ortası gibi 65tim. ama eylülden bu yana malasef çok az kilo verdim çünkü 2 hafta yapıyodum 4 hafta salıyodum 2 aya yakın hiç yapmadığım da oldu 63e iniyodum sonra bırakıyodum baktım 65 66ları görüyorum sonra yine 63e iniyodum 2 hafta dikkat edip boyle boyle kısır döngüde kış bitti ama iyi yanı şu ki asla 68i 69u göstermiyodum kendime 66 mı oldum hiç değilse koru veremiyosan deyip 63e düşüyodum ama şimdi önümde kuzenim düğünü var o yuzden istikrarlı devam ediyorum 14 mayısa kadar ciddi bi düzendeyim sabah 61.5 çıktım 59u görürüm umarım, ne yaptın sorusuna gelirsek bildiğin diyet abur cubursuz hamurişisiz tatlısız, arada yapabildiğimde leslie filan yaptım ama şuan vücüdumdan hiç memnun olmadığım için 61 gibi durmuyorum bacak yapım çok kalın pilates hareketleri yapıyorum düzenli bol su eve dönerken yürüyorum filan, tek içime sinmeyen şey az kalori alıyorum yani 900-1000 gibi istesem de fazla alamıyorum hem doyuyorum hem de kilo alcam gibi geliyor benim süreç böyle biraz uzun oldu amaTeşekkür ederim canım
Neler yaptın bu süre içinde nasıl diyetler uyguladın ne kadar sürede verdin
yani yapabiliyorsanız bir beslenme uzmanıyla devam edin çünkü tam doğru mu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum o yüzden şu çok faydalı bu çok iyi gibi bişi diyemem aldığım kaloriyi biraz arttırıcam sağlıksız olmasın ama her zaman motivasyonun yükselmesini sağlayabilirim :)açıkcası ben bu kilonun en büyük kısmını yazın verdim verdim 31 mayıs 2016 benim tarihim aslında :) 78.5la başladım, ilk 7 kiloyu bir buçuk ay civarında verdim sonra bazen bi hafta 2 hafta aralar verdim derken eylül ortası gibi 65tim. ama eylülden bu yana malasef çok az kilo verdim çünkü 2 hafta yapıyodum 4 hafta salıyodum 2 aya yakın hiç yapmadığım da oldu 63e iniyodum sonra bırakıyodum baktım 65 66ları görüyorum sonra yine 63e iniyodum 2 hafta dikkat edip boyle boyle kısır döngüde kış bitti ama iyi yanı şu ki asla 68i 69u göstermiyodum kendime 66 mı oldum hiç değilse koru veremiyosan deyip 63e düşüyodum ama şimdi önümde kuzenim düğünü var o yuzden istikrarlı devam ediyorum 14 mayısa kadar ciddi bi düzendeyim sabah 61.5 çıktım 59u görürüm umarım, ne yaptın sorusuna gelirsek bildiğin diyet abur cubursuz hamurişisiz tatlısız, arada yapabildiğimde leslie filan yaptım ama şuan vücüdumdan hiç memnun olmadığım için 61 gibi durmuyorum bacak yapım çok kalın pilates hareketleri yapıyorum düzenli bol su eve dönerken yürüyorum filan, tek içime sinmeyen şey az kalori alıyorum yani 900-1000 gibi istesem de fazla alamıyorum hem doyuyorum hem de kilo alcam gibi geliyor benim süreç böyle biraz uzun oldu ama![]()
açıkcası ben bu kilonun en büyük kısmını yazın verdim verdim 31 mayıs 2016 benim tarihim aslında :) 78.5la başladım, ilk 7 kiloyu bir buçuk ay civarında verdim sonra bazen bi hafta 2 hafta aralar verdim derken eylül ortası gibi 65tim. ama eylülden bu yana malasef çok az kilo verdim çünkü 2 hafta yapıyodum 4 hafta salıyodum 2 aya yakın hiç yapmadığım da oldu 63e iniyodum sonra bırakıyodum baktım 65 66ları görüyorum sonra yine 63e iniyodum 2 hafta dikkat edip boyle boyle kısır döngüde kış bitti ama iyi yanı şu ki asla 68i 69u göstermiyodum kendime 66 mı oldum hiç değilse koru veremiyosan deyip 63e düşüyodum ama şimdi önümde kuzenim düğünü var o yuzden istikrarlı devam ediyorum 14 mayısa kadar ciddi bi düzendeyim sabah 61.5 çıktım 59u görürüm umarım, ne yaptın sorusuna gelirsek bildiğin diyet abur cubursuz hamurişisiz tatlısız, arada yapabildiğimde leslie filan yaptım ama şuan vücüdumdan hiç memnun olmadığım için 61 gibi durmuyorum bacak yapım çok kalın pilates hareketleri yapıyorum düzenli bol su eve dönerken yürüyorum filan, tek içime sinmeyen şey az kalori alıyorum yani 900-1000 gibi istesem de fazla alamıyorum hem doyuyorum hem de kilo alcam gibi geliyor benim süreç böyle biraz uzun oldu ama![]()
oo 500 kalori de fenaymış, yok biliyorum ama bu iki haftadır 1000 alıyorum yine 1300le devam edicem ama tam kaç almam gerekiyo bilmiyorum onu da herkese göre değişen bir şey ama 1300 bana yetiyo artıyo hatta o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorumBende şuan kısır döngüdeyim 1 yapıyorum 2 bozuyorum. Sen sağlıklı şekilde yapmışsın kolay kolay almazsın yavaş kalıcı vermişsin. Ama az kalori alıyorsun hiç sağlıklı değil bende senin gibi 900 kalori 500 kalori alıyordum kandeğerlerim aşağı vurdu sonra diyete ara verdim bir dahada toplayamadım. Sağlıklı ver canım sağlığını bozma![]()
hadi inşallah yaz sonuna doğru görürsün umarımBugün benim miladım yeni bir başlangıç 55 kiloya kadar devam edicem bu sefer başarıcam inanıyorum![]()
oo 500 kalori de fenaymış, yok biliyorum ama bu iki haftadır 1000 alıyorum yine 1300le devam edicem ama tam kaç almam gerekiyo bilmiyorum onu da herkese göre değişen bir şey ama 1300 bana yetiyo artıyo hatta o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum
evet artık 55 çıksın istiyorum tartıda hayalim..Kendimizi kasmadan yaparsak uzun süre devam ettirebiliriz hedefimize uzun sürede ama kalıcı olarak ulaşmış olcaz canım