- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
Cumartesi 61 bugün 59.5 olmuşumCanım söylebilirsin tabi neden ayıp olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cumartesi 61 bugün 59.5 olmuşumCanım söylebilirsin tabi neden ayıp olsun![]()
Cumartesi 61 bugün 59.5 olmuşum
Benim var bugün köye gittik ve mangal yaptık e haliyle bi güzel yedik öğlen akşam gelirken de yolda kaldık araba bozuldu bende ara menü olarak bir domates yedim tuzsuz akşamda yumurtalı ıspanak yedim hafif olsun diye yanında çay şekersiz 2 bardakKızlar gününüz nasıl geçti kaçamaklar yoktur umarım![]()
Canım spor olarak birşey yapmıyorum ama hareketli biriyimdir çocukların okuluna günde en az 3 defa yürüyorum evde malum iki küçük canavar oyuncaklar yemek bulaşık derken hiç oturmadan akşam oluyorHergün neler yediğini sporunuda yaz canım kontrol edelim ne yedin ne içtin hataların olursa uyarırız
Benim mi 55Hedefin kaç canım
Hedef kilona az kalmış canım ne güzel kaç kiloyla başlamıştın diyeteBenim mi 55
darısı bir sonraki günlere canmEvet kızlar inanamıyorum ama ben bugün diyetimi başarıyla tamamladım![]()
harika vermissin ya 2 ayda 11 kg ve boşlasanda 1 kg almışsın süper vallaOcak 15 diyete 79 kiloyla başladım
Marta kadar harika gitti 68 kiloya düştüm hasta olunca boşladım şimdi 69 kiloyum
Hamileliklerinde çok kilo almamışsın çok iyi bu kalan kilolarda çabuk gidecek inanıyorum pes etme61 kiloyla benim doğum kilolarım duruyor daha 52 kiloydum hamile kaldığımda 62 kiloyla doğum yaptım oğlum 10 aylıkken ben 58 kiloya inmiştim tekrar hamile kaldım 68 kiloyla doğum yaptım 62 ye kadar verdim bu zamana kadar 1 kiloda arada verdim tıkandım kızım 4 buçuk yaşında şimdi arada bir 58 e kadar düştüm ama geri aldım
harika vermissin ya 2 ayda 11 kg ve boşlasanda 1 kg almışsın süper valla
bu 2 ayda neler yaptın canım kg vrmende etkılı olan püf noktaları var mı
Ben de diyetisyenle verdun sandim canimÇok sağlıksız yaptım iki öğün yedim çok çok az yiyordum sıkılınca bıraktım ışte şimdi diyetisyenle devam ediyırum