55 kilo olma yolculuğum

Bende azar azar yemeyi denedim başlarda tabi iki üç defa kendimi yerde bulunca bıraktım mecburen

En sağlıklısı diyetisyen eşliğinde yapmak kanına bakıyor sonuçlarına göre liste hazırlıyor. Ben hızlı verme derdine düştüm 2. Ayın sonunda bütün kan değerlerim düşmüş şimdi akıllandım geç olsun ama sağlıklı ve kalıcı olsun diyetim

Sabah
2 tam tahıllı ekmek
4 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
Maydonoz
Domates biber salatalık
Şekersiz çay

Ara
2 form mısır patlağı

Kızlar nerdesiniz nasıl gidiyor diyetiniz

Yarın tartı günü bugün daha bi dikkatli olalım eksileri görmek için

Bugün telafi edersin canım yürüyüşte yaptınmı tamamdır
yürüyüş artı bölgesel hareketlerimi yapma gibi bi planım var umarım gerçekleştirebilirim :D ama dün bozmam iyi oldu pişman olmadım hem biraz nefsim köreldi hem de bugün yine aynı şekilde devam edeceğimi biliyorum, ama 14 mayısa kadar kaçamk olmasa iyi düğünümüz var sonra süreç bitmicek de işte hiç değilse arada şımartırım kendmi

Screenshot_2017-04-26-20-23-30.webp

Ben 10.takımda yarışıyorum ama sizi de takip edeceğim..yanlış diyetler hep zarar veriyor gerçekten sonrada hooop kilolar geri alınıyor..şimdi eskiden gittiğim diyetisyene göre uyduruyorum listemi..aç kalmadan güzel gidiyor yoksa al ver bende bıktım

Merhaba bende sizinleyim. Eskiden hep 58 kgyken evlendikten sonra 61 e çıktım ve 61 le hamile kaldım. Sonuç; sezeryana girerken tam 86.8 dim. Doğumdan sonra 16 kg verdim şuan 71 kiloyum 24 Nisanda tartildim. Haftalik tartılmak gerek ama biraz dış sıkıp aylık mı tartilsam diye düşünüyorum. Bu arada hergün bebegimle yürüyüşe çıkıyorum 45 dk. Evde de 50 ser defa 1 set hareketler yapıyorum yana eğilme öne eğilme yatış pozisyonunda bacakları çekme kaldırma arkaya dogru kaldirma ve squat falan. Sabah kalkarken ılık su limon içiyorum. Sonra acıkırsam 1 tane muz. Sonra ekmeksiz kahvaltı. 3 lt su iciyorum bi de akşam yemeğim var işte. Bakalım neler olcak. Bu arda badem ve kuru kayısı da yemeye başlıyorum acıkırsam 3,4 tane falan. 55 olmak istiyorum hedefim.

yürüyüş artı bölgesel hareketlerimi yapma gibi bi planım var umarım gerçekleştirebilirim :KK70: ama dün bozmam iyi oldu pişman olmadım hem biraz nefsim köreldi hem de bugün yine aynı şekilde devam edeceğimi biliyorum, ama 14 mayısa kadar kaçamk olmasa iyi düğünümüz var sonra süreç bitmicek de işte hiç değilse arada şımartırım kendmi

Arada ödüllendirmeliyiz kendimizi ben iki haftada bir yapıcam uzun süre yapıcaksak kaçamaklarda olucak bana göre. Sana 14 mayısa kadar kaçamak yok:KK53: takipteyim

Merhaba bende sizinleyim. Eskiden hep 58 kgyken evlendikten sonra 61 e çıktım ve 61 le hamile kaldım. Sonuç; sezeryana girerken tam 86.8 dim. Doğumdan sonra 16 kg verdim şuan 71 kiloyum 24 Nisanda tartildim. Haftalik tartılmak gerek ama biraz dış sıkıp aylık mı tartilsam diye düşünüyorum. Bu arada hergün bebegimle yürüyüşe çıkıyorum 45 dk. Evde de 50 ser defa 1 set hareketler yapıyorum yana eğilme öne eğilme yatış pozisyonunda bacakları çekme kaldırma arkaya dogru kaldirma ve squat falan. Sabah kalkarken ılık su limon içiyorum. Sonra acıkırsam 1 tane muz. Sonra ekmeksiz kahvaltı. 3 lt su iciyorum bi de akşam yemeğim var işte. Bakalım neler olcak. Bu arda badem ve kuru kayısı da yemeye başlıyorum acıkırsam 3,4 tane falan. 55 olmak istiyorum hedefim.

Doğumdan sonra çok iyi kilo vermişsin maşallah kısada sürede verirsin kalan kilonuda:KK66: ben bir ay asla dayanamam tartılmadan:KK70:

Ben 10.takımda yarışıyorum ama sizi de takip edeceğim..yanlış diyetler hep zarar veriyor gerçekten sonrada hooop kilolar geri alınıyor..şimdi eskiden gittiğim diyetisyene göre uyduruyorum listemi..aç kalmadan güzel gidiyor yoksa al ver bende bıktım

Bende diyetisyenle veriyorum canım kendi yaptıklarım çok mantık dışıydı:KK53:

Back
X