- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun umarım ciddi bir şey değildir.İyi akşamlar bayanlar kızımın bazı sağlık sorunlarından dolayı yediklerime dikkat edemiyorum bu 1 veya 2 hafta sürecek sanırım dualarınız bizimle olsun
çok çok geçmiş olsun yaKızım atipik otistik ve beyninde kist var mr girecek artı burun kanamaları başladı
Doktor doktor gezecem anlayacagin
Kan testi yapıldı temiz çıktı allaha şükür kulak burun boğaza gidecem mr için gün veriyorlar gün beklememiz lazimmor hercai canım ne yaptın habersiz bırakma bizi
Kanın temiz çıkmasına çok sevindim canım Rabbim yardım etsin beklemeside sıkıntılı oluyo sabret canım kızın için güçlü olKan testi yapıldı temiz çıktı allaha şükür kulak burun boğaza gidecem mr için gün veriyorlar gün beklememiz lazim
Sabretmeye ve güçlü olmaya mecburum zaten canım kızım ve oğlum içinKanın temiz çıkmasına çok sevindim canım Rabbim yardım etsin beklemeside sıkıntılı oluyo sabret canım kızın için güçlü ol
Allah razı olsun canım allahım evlatla kimseyi sinamasinKanın temiz çıkmasına çok sevindim canım Rabbim yardım etsin beklemeside sıkıntılı oluyo sabret canım kızın için güçlü ol
aysucum ne alemdesinKızlar dün tansiyonum yüksekti bütün gün yattım kendimde değildim bugün daha iyiyim sizlerde iyisinizdir umarım çok özledim sizleri
Kızlar oğlum geniz ameliyatı oldu bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın
geçmiş olsun canımKızlar oğlum geniz ameliyatı oldu bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun canımKızlar oğlum geniz ameliyatı oldu bir kaç gün yokum kendinize iyi bakın