canım büyük geçmiş olsun.. atlatmışsın..neler hissettiğini az çok biliyorum..ayrıca gerçekten tebrik ederim; hem kilo verme konusunda hem de böyle bir ameliyatı başarıyla atlatmış olman konusunda.. doktorunun da ellerine sağlık...
ben de seninkine benzer bir operasyon geçirdim.(ben de 40 kilo kadar verdim) karın-kalça germe..360 derece kesi..
bu cumartesi oldum. ama doktorum göğüsü(ya da kolu) bu ameliyata dahil etmedi; kaldırmazsın dedi.
bacak içi ve göğüsü 1,5 ay sonra yapacak.
Çok teşekkür ederim :)
360 derece kesi yapılan çok az kişi tanıyorum obezite destek gruplarında 2-3 kişi anca. Gövde düşünce yapıyorlar onu hani kat kat sarkmadan ziyade.. Bana kaldırabilirsin dedi nitekim güzel atlattım, haftaya gidicem doktoruma bakalım bacak içi için ne zaman verecek çok uzun süre narkozda kaldım çünkü.
Ama göğüsle bacağı birleştirmek sıkıntı olmaz inşl ya, hem bacak hem de kolda hareket kabiliyeti sıkıntı olabilir. Göğüse nereden ne yapacaklar canım senin?
Daha çok taze senin de, kaç günde toparlandın öncesi sonrası var mı?
canım kollarında durum ne?
Kesinlikle çok rahat atlatmışsın canım, doktorunun eline sağlık.
Ben hala dayak yemiş gibi kalkıyorum her gün 2 haftayı geçti. Merdiven çıkarken oturup kalkarken falan canım yanıyor. Lipo 4 bölgeye yapılmış, kaslarım çok harabe olmuş onların da dikilmesiyle doruk yaptı. Yine de çok kolay toparlandın dedi doktorum.
Hocam çizdikten sonra opere öncesi arkadaş cep telefonuyla çekti bi kaç tane de bana, 1. hafta bandajlar çıktığından beri webcam de çektim 2 defa 1. hafta ve 2. hafta diye, çok net değil ama özelden atabilirim.
Lolipop yapmadı bende, öyle diye girdim sadece göğüs ucundan yapmış, sarkmayı göğüs uçlarından yeterince topladım dedi, bence çok da güzel olmuş
okuyup hemen sana haber vereyim dedim.ama sen okumuşsun.Yarına okuyacağım sürecini bu topiğin.Şu an yılbaşı hazırlığım var.herkese sevgiler.
Selam gözde
öncellikle verdigin kilolardan dolayi seni tebrik ederim. Cok güzel birsey basarmissin helal olsun.
Bende ayni senin gibi baya cok kilo verdim ve kombine ameliyat yapmayi düsünüyorum, hatta kesin diyelim.
Kismet ederse bende nisan ayinda ameliyatimi olucam.
Sen kombine ameliyati tavsiye ediyor musun? Cok agrin varmiydi senin?
Hayatinda basarilarinin devamini dilerim :) gecmis olsun.
selam hasogulo;
aynen senin gibi olan bir arkadaşımızda (whiterabbit) daha var nlglpd arkadaşım bahsetmiş sana o resim koyarsa görürsün ameliyat öncesi sonrasını sana fikir olur ...
bende kombine ameliyat oldum gecen sene 6.saat ameliyat da kaldım çok büyük dayanılmayacak ağrılar olmuyor inan zaten hastanede iğnelerle hafifletiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?