Jelesec cok tskler bilgin icin. Ben whiterabbit arkadasa özelden yazdim fakat geri dönmedi malesef daha. Insallah bilgi alabilirim ondan.
Cok gecmis olsun sana. Sen hangi doktorda oldun ameliyatlarini? Bu konuda bilgi verebilir misin acaba. Ben yurtdisindayim ve inan bir sürü doktorlara resim yolladim cok farkli seyler söylediler.
simdi bi kac gün sonra geliyorum ve bizzat kendim gidicem. Insallah iyi bi doktor bulurum. Agrilardan fazla korkmuyorum, ins cabuk iyilesirim. Ekimde dügünüm var cünkü.
tekrar gecmis olsun sana
whitarabbitim yazar mutlaka canımfırsatı olmamıştır oda yurt dışından helal olsun bu kadar kiloyu vermişsiniz ameliyat ne ki
ben araştırma evresinde fazlaca doktorla görüştüm 10.taneden fazla düşün artık benim durumumu Allahıma şükür bu işin hakkın veren doktora denk geldim oldum çok da memnunumkarın germe ameliyatım var sırada
hayırlısı olsun bakalım düğüne tam hazırlık diyorsun yanidoktorum whitarabbit ve nlglpd arkadaşın doktoru canım
Jelesec cok tskler bilgin icin. Ben whiterabbit arkadasa özelden yazdim fakat geri dönmedi malesef daha. Insallah bilgi alabilirim ondan.
Cok gecmis olsun sana. Sen hangi doktorda oldun ameliyatlarini? Bu konuda bilgi verebilir misin acaba. Ben yurtdisindayim ve inan bir sürü doktorlara resim yolladim cok farkli seyler söylediler.
simdi bi kac gün sonra geliyorum ve bizzat kendim gidicem. Insallah iyi bi doktor bulurum. Agrilardan fazla korkmuyorum, ins cabuk iyilesirim. Ekimde dügünüm var cünkü.
tekrar gecmis olsun sana
özgee kızzz deliii maşallah geçmiş olsun sana bende estetik düşünüorum forumları okuyodum senin yazını görünce kaydoldum :) özlemişim seni :) malum nete girmiodum uzun süredir. Bu arada cok güzel olmusun maşallah sana...
Selam gözde
öncellikle verdigin kilolardan dolayi seni tebrik ederim. Cok güzel birsey basarmissin helal olsun.
Bende ayni senin gibi baya cok kilo verdim ve kombine ameliyat yapmayi düsünüyorum, hatta kesin diyelim.
Kismet ederse bende nisan ayinda ameliyatimi olucam.
Sen kombine ameliyati tavsiye ediyor musun? Cok agrin varmiydi senin?
Hayatinda basarilarinin devamini dilerim :) gecmis olsun.
esraa nasılsın fıstık :) gözde ayrıca :) facebooktan eklesene /hayatinrengi
teşekkür ederim canım ayrıca :)
merhaba hasogulo,
çok teşekkür ediyorum :) kombineyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Yat narkoz kalk ameliyat sonrası o bu derken hepsinde tasarruf. Daha az stres. Bir kerette kurtulma.
Ağrı evet oldu, ama sorsanız hatırlamıyorum bile. Gelip geçiyor dayanılmayacak gibi değil..
gözdem gastric by pass taki kadar agrı olmuyodur eminim :) gerci seninki kapalı laparoskopik olaraktı :) benm ki açık oldugndan cok acı cekmiştim ama dediğin gibi unutluyo 3 beş güne :)) sonrası mükemmel :) seni görmeyi cok istiom yaa :) memişleride büyütmüşsün :) afet olmusndur sen :) azcık sulansammı ne yapsam :)))
gülüm estetikteki acı bypass x50 gibi bir şeyözelden tel numaranı at esra'cım o tarafa geçersem ziyaret edeyim seni
gözde ben başlığını maalesef yeni gördüm.öncelikle tebrikler harika olmuşsun.benim senin kadar fazlalığım yoktu ama ben de bi 20 kilo verdim sporla bayaa bi topladım ama yine de bazı şikayetlerim var.ben mini karın germe göğüs dikleştirme istiyorum ayrıca hala bazı bölgesel yağlardan şikayetçiyim.kilom artık tamamen normale döndü ama belimde ve popomun üst kısmında hala biraz fazlalıklar var ve bi türlü eritemiyorum.özel mesaj hakkın varsa bana doktorun ismini gönderebilir misin rica etsem?
Merhaba arkadaşlar :)
410 cc takılmış, 85 c dolu dolu, eller göğüslerde geziyorum
Tam karın olmuş, kesi 360 derece, popomda da tanga izi gibi kesik var. O da kaldırılmış, tepsi gibiydi içi doldurulmuş.
Üst & dış bacağa, kasık ve göğüs altına lipo yapılmış, kaslarım boydan boya dikilmiş.
11 saat sürmüş ameliyat.
Aynaya bakınca tanıyamıyorum resmen kendimi.
62 kg. girdim, 67 çıktım. Ödem yapmış simit gibi şiştim biraz, bugün 63 civarı geliyordum. Galiba 60 a sabitleyeceğim.
whiterabbit, kollar ameliyatlık kadar sarkmıyor. Yüzmeyle sporla anca o kadar toparlandı
5. gün taburcu oldum hastaneden. İlk 3 gün ayağa bile kalkamadım, 4. gün sabah bi dikilip geri yattım. Akşamı 3-5 metre yürüdüm. 5. günün sabahı kalktım bütün her yeri dolaştım tekerlekli sandalyeyle bile gitmeyi reddedecek kadar iyiydim.
Sancı beter. Kas sancısı mafediyor insanı... Onun dışında göğüslerimde zonklama azcık var, kesiler de öyle. Evde yatıyorum 2. hafta oldu bugün, 4 gün önce falan ilk dışarı çıktım.
Merdiven çıkmak ve oturup kalkarken zorlanmak dışında bi problemim yok, 3 gündür ağrı kesici veya kas gevşetici almıyorum
Soruları olana yardımcı olabilirim..
Bi tek bacak içim kaldı operasyon onun da zamanını konuşmadık :26:
Eki Görüntüle 574068
Merhaba arkadaşlar..
İsmim Gözde, 21 yaşındayım 175 boy 62 kiloyum. 2 yıl önce geçirdiğim Gastrik Bypass operasyonunun da aracılığıyla 9 ayda 55 kilo vererek şuanki kiloma düştüm. Yaklaşık 1,5 yıldır sabit kilom ve nerdeyse 2 yıldır spor yapıyorum. Ama kilo verme mevzusu ayrı bir konu.. Estetik ameliyatlarımdan bahsetmek için buradayım.
Spor sayesinde kollarım yüzüm bacağımın %70'i kurtuldu. Peki ne oldu deformasyon olarak?
Zaten minnak olan göğüslerim eridi, 0 göğüs dokusu, göğüs uçları yere bakan 2 deri parçası kaldı.
Gövdem düştü, nasıl düştü yani kat kat sarkan bir göbeğim olmadı, karnım ve kalçam birlikte sarktı bu yüzden korse takarak giyindiğimde üstü 36 altı 40 gibi bi bayanmışım olarak görünüyordu dümdüz ama kocaman kalçalı biri.
İç bacağımda ise bi karışcık bi deri var sarkan. Külotlu çorapla o da çok belli olmuyordu bu da benim şansım oldu.
Ama hem yaşım gereği, hem de kilo verme serüvenim için "artık oldum" diyebilmek adına bıçak altına gidiyoruz. 1,5 yıldır araştırdım koşuşturdum. 7-8 dr gördüm. Genel cerrah yanında çalışmamın da verdiği bilgiyle dr ve hastane seçimimi yaptım.
STEP 1
Yarından sonra yani 13 aralık sabahı saat 8:30 gibi hastaneye yatış...
Beylikdüzü Medicana İnternational Hastanesi... Doktorum; Prof. Dr. Necmettin Kutlu.
İlk basamak kombine olacak, saat olarak 7-8 saat sürmesi planlanıyor.
İlk işlem;
Eh göğüs.. Onlarsız hayat.. Ah.. :) 375 cc kas altı damla takılması planlandı. Göğüs dokum yok.. 85 c olacağını söyledi dr um. Büyük olmasını istedim, boyumun da kaldıracağını düşünüyor. Markası Nagor olacak yanılmıyorsam..
Aynı ameliyattaki 2. işlem;
Body Lift.. Yani karın germe & kalça kaldırma işlemine verilen isim. 360 derece çepeçevre kesilecek. Karın gerilecek, kalça kaldırılacak. Tabii bu esnada göğüs altında, cinsel organın üst kısmında ve yan bacaklarda kalan yağlar da lipoyla alınacak..
Eskiden çalıştığım hastane de olduğu için herkes tanıdık, ortam çok güzel... Doktorumun önceki işleri de harika...
Toparlandıktan sonra bi kaç ay sonra yani iç bacak gerilecek ve işim bitecek...
ŞİMDİ ?
RÜYADA GİBİYİM! 1,5 yıllık bekleme sonuç veriyor.. Hele ki memişler...Onlarsın kadın gibi bile hissedemedim kendimi..
Bu bi hayal olmalı..
Sizlerden bi ricam var.. Göğüs estetiği geçirmiş arkadaşlar özellikle 85 c nin boyutunun nasıl olduğunu biliyorum bana foto falan bi yardımcı olabilirler mi?
Ben de öncesi ve sonrası olacak şekilde tüm vücut estetiğiyle ilgili her türlü yardımcı olmaya çalışacağım sizlere...
Selam canim..
sen bunlari yazali bayagi olmus ama olurda görürsen ve bana mesaj atarsan cok sevinirim:) Ameliyat hakkinda bir kac sorum olacakti, ama sana özel mesaj da atilmiyor.. dedigim gibi geri dönersen cok sevinirim. Bu arada cok gecmis olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?