- 55 Kilodan Sonra Kombine Ameliyatlarım (Göğüs - Karın - Kalça - Bacak)

whitarabbitim yazar mutlaka canım fırsatı olmamıştır oda yurt dışından helal olsun bu kadar kiloyu vermişsiniz ameliyat ne ki

ben araştırma evresinde fazlaca doktorla görüştüm 10.taneden fazla düşün artık benim durumumu Allahıma şükür bu işin hakkın veren doktora denk geldim oldum çok da memnunum karın germe ameliyatım var sırada

hayırlısı olsun bakalım düğüne tam hazırlık diyorsun yani doktorum whitarabbit ve nlglpd arkadaşın doktoru canım

Cok sagol canim benim. Aynen bende bir sürü doktorla irtibata gectim, tek sorun yüz yüze görüsmek. Daha gelemedim malesef istanbula o yüzden mail yoluyla iletisim kurdum.
Bakalim az kaldi tek tek gidicem :).

Evet ya az kaldi dügüne. Eh dügünde bi kiz icin en önemli gün bende o gün iyi görünmek istiyorum :). bakalim hayirlisi olsun.

Tamam canim o doktorada kesinlikle ugricam ben. Cok tskler.

canım, özelden cevap yazdım sana...özür dilerim gecikme için..

özgee kızzz deliii maşallah geçmiş olsun sana bende estetik düşünüorum forumları okuyodum senin yazını görünce kaydoldum :) özlemişim seni :) malum nete girmiodum uzun süredir. Bu arada cok güzel olmusun maşallah sana...

Esraa nasılsın fıstık :) Gözde ayrıca :) Facebooktan eklesene /hayatinrengi
Teşekkür ederim canım ayRICA :)

Arkadaşlar merhaba,
Yine yazamadım uzun zaman özür diliyorum malum memleket / tatil..

Bu benim 7. dr umdu... İYİ Kİ kendisine ameliyat olmuşum.. Diyaloğumuz, operasyondaki başarısı tartışılmaz.. Manken gibi bişi oldum çıktım

Ufak tefek uyuşukluklar kaldı sadece.. Çok güzel oturdu vücut yerine.. 6 hafta bitti işte.. Soru varsa direkt yardımcı olayım?

Merhaba HasoGulo,

Çok teşekkür ediyorum :) Kombineyi kesinlikle tavsiye ediyorum. Yat narkoz kalk ameliyat sonrası o bu derken hepsinde tasarruf. Daha az stres. Bir kerette kurtulma.

Ağrı evet oldu, ama sorsanız hatırlamıyorum bile. Gelip geçiyor dayanılmayacak gibi değil..

esraa nasılsın fıstık :) gözde ayrıca :) facebooktan eklesene /hayatinrengi
teşekkür ederim canım ayrıca :)

facebook kapattım bilosun eşim kızdı açtırmıo kuzum ya gözde dicektim ne die özge yazmısm ki heycandan sanırm seni görünce heycan bastı :) zaten maşalahın var manken gibsin doktorda yardım etmiş olabilir ancak fıstıkımmmmm :)) ay cok özlemişim inan ya face kapadıktan sonra kimseyle irtibata gecemedim malesefki evli ve kıskanc bi kocaya sahip olunca böle olio tabi :)

gözdem gastric by pass taki kadar agrı olmuyodur eminim :) gerci seninki kapalı laparoskopik olaraktı :) benm ki açık oldugndan cok acı cekmiştim ama dediğin gibi unutluyo 3 beş güne :)) sonrası mükemmel :) seni görmeyi cok istiom yaa :) memişleride büyütmüşsün :) afet olmusndur sen :) azcık sulansammı ne yapsam :)))

Gülüm estetikteki acı bypass x50 gibi bir şey Özelden tel numaranı at Esra'cım o tarafa geçersem ziyaret edeyim seni

Hepinize geçmiş olsun.Azminize de bravo..Bundan sonrası için de aman dikkat.Sadece kilo alıp vermek değil demeyin..Yaş geçtikçe zaten vucudun kendini salma olayı var bi de bu işi kilo alıp hızlandırmayın.Ben yaptım siz yapmayın:s

gözde ben başlığını maalesef yeni gördüm.öncelikle tebrikler harika olmuşsun.benim senin kadar fazlalığım yoktu ama ben de bi 20 kilo verdim sporla bayaa bi topladım ama yine de bazı şikayetlerim var.ben mini karın germe göğüs dikleştirme istiyorum ayrıca hala bazı bölgesel yağlardan şikayetçiyim.kilom artık tamamen normale döndü ama belimde ve popomun üst kısmında hala biraz fazlalıklar var ve bi türlü eritemiyorum.özel mesaj hakkın varsa bana doktorun ismini gönderebilir misin rica etsem?

Merhabalar kusura bakma çok geç yazdım buraya çok fazla bakamamıştım 20 kg. bile olsa giden + spor da bir yere kadar topluyor ne yazık ki. O kadar kilo verdim vücudumda yağ namına bir şey kalmamasına rağmen lipo yapıldı op. sırasında yerleşik yağlar için.. yok arkadaş gitmiyor bir türlü ilk mesajda hastane ve dr umun ismi var, eğer kendisine ulaşırsanız murat hocanın asistanı gözde'nin arkadaşıyım dersen özel olarak yardımcı olmaya çalışır necmettin hocam :) bu da son halim gibi bir şey, gitmeyen çatlaklar yüzünden hala sıkıntı var gibi ama fevkalade..

http://a1304.hizliresim.com/18/1/lnzuk.jpg

canim hepinizi tebrik ediyorum diycek söz yok.. bende 20 yasindayim ve kendi cabamla 55 kilo verdim karnimda sarkma var popo kaldirma ve biyitme ameliyati olmam gerek goğüslerimsarkti ve sadece deri parcasi kaldi zaten kücüjtüler onlarda eridi bana doktor önerebilirmisiniz birde ceaaretimi toplamak istiyorum her gece agliyorum bilgi alabilecegim arjadaslar bana yardimci olursaniz cok sevinirim birde caniniz cok yandimi ben cok korkuyorum umarim hepimiz istedigimiz vcuda kavusuruz saglicakla kalin

Bende yaklasik 2 sene once Gastric Sleeve ameliyati oldum ve 60 kilo verdim ayni senin gibi benimde vucudumun cogu yerinde
sarkmalar olustu

Son düzenleme:

Selam canim..
sen bunlari yazali bayagi olmus ama olurda görürsen ve bana mesaj atarsan cok sevinirim:) Ameliyat hakkinda bir kac sorum olacakti, ama sana özel mesaj da atilmiyor.. dedigim gibi geri dönersen cok sevinirim. Bu arada cok gecmis olsun..

canım alakasız olacak ama özelden mesaj atmişsin bana ama cevap yazamıyorum 50 mesajım olmadığı için böyle bi yola başvurdum sorunun cevabını öğrendim bile 17 mayıs facete yazıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…