- 55 Kilodan Sonra Kombine Ameliyatlarım (Göğüs - Karın - Kalça - Bacak)

canım alakasız olacak ama özelden mesaj atmişsin bana ama cevap yazamıyorum 50 mesajım olmadığı için böyle bi yola başvurdum sorunun cevabını öğrendim bile 17 mayıs facete yazıyor:))

Saol canim benim :) Benimde sana yardim edebilecegim bir konu olursa cekinme.
Bu arada doktor beyi ben biraz soguk buldum? hastasi olarak sen ne düsünüyorsun bu konuda?

Meraba kızlar. Bende kilo yok ama cok fazla catlak var bende bacak ve kalca operasyonu olsam catlklara bir faydası oluyormu?

Tv´deki doktorlarin söyledigine göre evet, ameliyat olupta buraya yazanlarin söyledigine göre hayir.
Doktor bulduysan, onunla irtibata gec istersen..

Bahsedilen doktor bumu ????

PROFESÖR'E TACİZ SUÇLAMASI

PROFESÖR'E TACİZ SUÇLAMASI

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi, Farabi Hastanesi Plastik Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necmettin Kutlu, asistanı tarafından hastalarına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla suçlandı.
İddiayı yalanlayan Kutlu hakkında, daha önce de sahte evrakla estetik ameliyatları yaparak devleti milyarlarca lira zarara soktuğu iddiasıyla soruşturma açılmıştı. Trabzon Tabipler Odası, şikáyeti işleme koydu.

Lütfeeen banada yardımcı olurmusunuz bende kalca germe amelyatı olucam dikiş izi cok mu kötü duruyor şekil bozuklugu oluyor mu

Banada yardım edin lütfen bende kalca germe amelyatı olucam ama pişman olmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…