55 olmadan gitmeyeceğim buralardan!

sagliklibeslenerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2016
4
3
1
29
Herkese merhabalar;
Nerden nasıl başlasam bilemiyorum ama kendimi bildim bileli kiloluydum ben 21 yaşındayım mükemmel bir hayatım var aslına bakarsanız ama stressli dönemler atlattım ve geçen yıl verdiğim 20 kiloyu hemen geri alabildim. İnsülin direncimde bu kiloları almama destek olmadı desem yalan olmaz heralde uzun zamandır kendime söz veriyorum vereceğim bu kiloları diye ama benim için vermek zor almak basit bu kiloları yüzden saat şuan 23,03 ve bu benim tekrar doma tarihim olacak. destek verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürü borç bilirim !!
21,01,2016: 98 kg
boy: 163

merhaba canım bende ikigün önce başladım 80 ile şuan 78.1 kiloyum çabuk gitmesi sanırım sudan flan ..beraber yürüyelim

Merhabalar , ben de 98 kilo ile başladım şu an 89lardayım , daha once de vermis biri olarak bilirsin , vücudunun kontrolu senin elinde! Önümüzde uzun bir yol var ama Kesinlikle başarabiliriz :) Kolay gelsinn :)

kızlar merhaba bende yarın başlıyorum birbirimize destek olalım inşallah veririz kilom 72 hedefim 55. internetten bulduğum bi diyeti yapacağım.

Bol şanslar en azindan daha once vermissin tekrar verebilirsin biliyorsun.Benim en uzun diyet maceram bir ay surdu. bende bu gun basladim umarim bu sefer ki sonuna kadar gidecek. Hepimize bol sanslar.

Başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…