Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
58 kilo olmak istiyorum.. Sadece motivasyona ve onu sağlıcak arkadaşlar lazım
Birçok yöntemi denedim ve gördüm ki hepsinin başarılı olup olmamasındaki ortak yön motivasyon. Benimle beraber bu yolda yürücek arkadaşlar arıyorum hangi yöntemi yaptığınız benim için önemli değil sadece gelin
Birçok yöntemi denedim ve gördüm ki hepsinin başarılı olup olmamasındaki ortak yön motivasyon. Benimle beraber bu yolda yürücek arkadaşlar arıyorum hangi yöntemi yaptığınız benim için önemli değil sadece gelin
ben 56 kiloyum..52 olmak istiyorum ne yaparsam yapayım bi türlü veremiyorum..yaşım 45 belki yaşa bağlıdır metapolizma az çalışıyor olabilir..siz kaç kilosunuz siz nasıl bir yöntem uygulamayı düşünüyorsunuz?
Kusura bakmayın buraya yazmayı boşlamışım. Yenilerden haber veriyim şu an 71 kilo civarıyım amacım okullar açıldığında 66 olmak. Az ve her şeyden yiyerek midemi de küçülterek zayıflayacağım. Yarın tam kilomu yazarım. Benimle zayıflayacak birbirimizi motive edebilecek arkadaşlar arıyorum. Bu arada 15 yaşındayım.