akşam yemeğinde haşlanmış makarna yedim yağsız az tuzla yanınada bol salata yaptım o kadar. ya kızlar benim bir sıkıntım daha var kilom tartıda aynı gözükse de göbek bölgemde yağlanma artışı var gibi geliyor. sanki kilo almış gibiyim ama tartı hep aynı. niye böyle oluyoooooo
yağ konusunda vücudum orantılı dağıtıyo sağolsun :)) aldığım zaman her yerden alıyorum verdiğim zaman heryerden gidiyor. Bel bölgemde bişey yok sadece göbeğim öyle dümdüz değil ona sinir oluyorum. o da sporsuz gitmeyecek zaten :))
evet sporsuz olmaz bu iş :)) nesfiti ben sadece sabahları yiyorum öğlene kadar tok tutuyo o açıdan seviyorum. sürekli tüketmiyorum ama 1 paket aldığım zaman bitene kadar her sabah yiyorum. tok tutmasından başka ve kalorisinin az olmasından basşka bir yararı yok bana yani :))
geçen sene de burada kilo vermeye çalışmıştım faydasını gördüm:) 55kiloyum şuan kışın spora gittim tabi şimdi tatildeyim spora ara verdim hep beraber zayıflayalım ben de 50 kilo olmak istiyorum...
geçen sene de burada kilo vermeye çalışmıştım faydasını gördüm:) 55kiloyum şuan kışın spora gittim tabi şimdi tatildeyim spora ara verdim hep beraber zayıflayalım ben de 50 kilo olmak istiyorum...