....................................

Milagrosa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
2
0
16
Diğer
2 yıldır Amerika'da yaşıyorum. Yüksek lisans için gitmiştim. Kısa bi zaman içinde de şu anki erkek arkadaşımla tanıştım.
O da Türk fakat ortaokuldan sonra orada yaşamaya başlamış. Amerika'daki tüm zamanlarımda bana en büyük desteği o sağladı.
hem sevgili, hem arkadaş yeri geldi ailem oldu. hiç yabancılık çekmedim sayesinde. bana hep sonsuz anlayış gösterdi.
daha ilk zamanlarımızdan bütün arkadaş çevresiyle, ailesiyle tanıştırdı.
buraya kadar herşey iyi ama artık Türkiye'ye beraber dönelim diyoruz fakat o evlenmeyi istiyor.
evliliği ben de isterdim ama onun önemsemediği benim için çok önemli evliliğimiz için o kadar engeller var ki...
birincisi ailesel farklar onun maddi manevi rahat bir ailesi var. benim aileme göre farklılar. bense küçük bi şehirde büyüdüm, düzcede. benim ailemin de durumu iyidir fakat onlar gibi değiliz. ki üniversiteyi de yine Türkiye'de , Ankara'da okudum, onunsa lise dahil bütün eğitim hayatı Amerika'da geçmiş.
Onun ailesiyle tanıştım, beni sevmediler diyemem ama bilemiyorum çok ayrı frekanslardayız. Hele ailelerin tanıştığını hayal bile edemiyorum.
ikinci fark inançsal, o inançsız biri, bense inançlı bi insanım, o bunu sorun etmediğini söylese de belki de farkında bile olmadan sürekli kendi inandığı doğruymuş gibi empoze çabaları, sürekli yanlışta olduğum imaları beni çok rahatsız ediyor, ki bana göre de yanlışta olan o, ama saygı duyup geçiyorum. ki ileride çocuk olursa bu sorunun büyümesinden korkuyorum.
bütün bunların toplamında ailemin bu evliliğe kolay onay vereceğini sanmıyorum. ilişkime sonuna kadar inanıyor, güveniyorum ama işe aileler girince bu işin sonunu hoş göremiyorum.
ailem hayatımda biri olduğunu biliyor,ama tanıştırmadım. o ise ailemle de tanışmak istiyor ama bu olursa herşey çok ciddiye biner ve olası sorunlar başlar.
ben tanıştırmadıkça da aramızda bi gerilim oluşmaya başladı.
sizce napmalıyım, evlilik meraklısı değilim gittiği yere kadar gitsin diye devam mı etsem, yoksa bu evlilik bi şansı hakediyor mu
ya da daha da ikimizin vaktinden çalmayıp bitirsem mi ama bunu yaparsam kendimi çok nankörmüş gibi hissedeceğim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…