- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
canım benimde görememişti doktor 6 haftalıkken sonra 8.haftada gördü bebeği bulantıların kesilrse bir anda ozaman boş gebelik olma ihtimali yüksek ama bazı kadınların cilt altı yağlı olduğundan göremiyormuş doktor vajinal yoldan muayene ettimi
etti kese dedi yuvarlak değil uzunlamasın geişmiş dedi bulantm yok ama huzursuzluk var midemde birde yoklaya kasık ağrısı var
canim benim 6 haftasindan sonra gözüküyor zaten
o tatli canini sykma insallah hersey yolundadir umudu kaybetmek yok
dualarim seninle
canım ben sürekli takip altındaydım.kanamam vardı ozamanlar.2 günde bir ultrasyona giriyordum. 5. haftada kese gözükmeyince banada dış gebelik dediler ilk önce.sonra 6+2 günlükken kese içinde yolk sac göründü..7+3 günlük falandım sanırım kalp atışını dinletti bebeği net gördük fasülye kadardı.endişelenme.benimde kesem tam yuvarlak değildi.doktorlar böyle işte,bir sürü şey derler...canını sıkma..zamanı gelince hepsini yaşayacaksın..ben 11.haftamın içindeyim şimdi.
kızlar hamiş olduumu öğrendim 29unda 5 haftaık şuanda bebişim anca kese boşgöründü çok moralim bozuldu kızlar ne olur dua edn bana bol bol bebeğim klsı benimle bırakmasın beni çok uzun zamandır istiyorum 2 yılı çoktan geçti meleğim anneciğe sıkıca tutun sakın bırakma beni bitanem yüreğimin yarısı olmazs ben ne yaparım?12 hafta içinde görünmezzs boşgebelik lurmuş n olur da edin baana
slm, korkulacak bişey yok bence, zira ben 5 +4 gittiğimde sadece keseyi gördüm 7+2de bebeği ve kalp atışını görebildim. boşuna sıkıntı yapma canım umarım en kısa zamanda bebeğini de kalp atışınıda görürsün:))Ben çok yeniyim daha burada ama 5+6 hamileyim ve kese boş görüldü çok korkuyorum bebeğin olmayacağından ayrıca kanda beta hcg 10000 çıktı dün yaptırdım bu kandaki değerden anlaşılıyor mu acaba boş olup olmadığı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim sevgilerle:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?