- Konu Sahibi xsxeker pembe
-
slm, korkulacak bişey yok bence, zira ben 5 +4 gittiğimde sadece keseyi gördüm 7+2de bebeği ve kalp atışını görebildim. boşuna sıkıntı yapma canım umarım en kısa zamanda bebeğini de kalp atışınıda görürsün:))
arkadaşlar bende tahminen 5 haftalık hamileyim.doktora gideceğim ama alltan muayane ettirme diolar sizce ne yapmalıyım?
şeker işallah bebişin seninledir çok yıprandın biliyorum.allah yardımcın olsun.
canım bende tam bilmesemde bildiğim kadarını yazayım. geç döllenmeden bahsetmiş sanırım doktor, yumurtlaman geç olmuştur normali 14.gün kabul ediliyorya sen daha geç hamile kalmış olabilirsin adetine yakın yani. bende bugün gördüm 5 haftalıkken gitmiştim en son kese boştu ama yolk saçı görünmüştü bu bebeğin oluşacağına işeretmiş. içini ferah tut 7 haftadan sonra görenlerde tanıdım ben canım.dualarım senin için canım,en kısa zamanda bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın insallahBanada yardımcı olun lütfen ...
Bende bugün 5 hafta 6 günlük hamileyim. dün doktora gittim ultrasona girdim küçücük bişi göründü fotosunu verdiler bize sonra doktorun yanına gittim ben hiç bilmiyorum birde bu süreci. Doktor girdim ve bana dediki bebeğin yaşıyorsa canlıysa kalbi atıyorsa haftaya dinliyeceğiz ona göre yönlendireceğiz seni
Ben çok üzüldüm yani öyle bir söylediki canlı olmama ihtimali çok yüksek sevinme filan gibi yani. Şimdi bir hafta ne yapacağım bilmiyorum. Acaba dedim birşeydenmi şüphelendi ama her bebekte böyle bir risk oluyor dimi ? Bana özel bir durummu diye sordum güldü ya
Birde ben 18 kasımda adet oldum en son 24 kasımda bitti ve şimdi 5 hafta 6 günlük hamileyim ama kadın bana geç hamile kalmışsın diyor ne demek istiyor anlamadım yani bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
canım bende tam bilmesemde bildiğim kadarını yazayım. geç döllenmeden bahsetmiş sanırım doktor, yumurtlaman geç olmuştur normali 14.gün kabul ediliyorya sen daha geç hamile kalmış olabilirsin adetine yakın yani. bende bugün gördüm 5 haftalıkken gitmiştim en son kese boştu ama yolk saçı görünmüştü bu bebeğin oluşacağına işeretmiş. içini ferah tut 7 haftadan sonra görenlerde tanıdım ben canım.dualarım senin için canım,en kısa zamanda bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?