5hftalık hamileyim kesem boş bana dua edin 1 2 hafa içinde görnezse boş gebelik.....

saol cnm teşekkür ederim gittim doktorumla görüştüm ve herşeyin noırmal olduğunu söyledi inş. böyle devam eder..

selamlar bende 5 haftalikken gitmiştim sadece kese gözüktü dr. 2 hafta sonra gel dedi pazartesi gidicem ALLAH nasip ederse inşallah bebeğimi görücem benim 1 tanede kızım var adı ikra bu gebeliğim kızıma şans eseri hediye oldu yani isteyerek olmadı ALLAHIM nasip etsin de kızım kardeşine kavuşsun çok istiyor. Yanlız benim çok midem bulanıyo başım dönüyor hiç birşey yapmak istemiyorum sürekli midem ağzımda herkezde sağlık lı bir gebelik geçirip sağlıklı biçimde yavrularımızı kucağımıza almamızı diliyorum YÜCE ALLAHTANa.s

arkadaşlar bende tahminen 5 haftalık hamileyim.doktora gideceğim ama alltan muayane ettirme diolar sizce ne yapmalıyım?

canm takma o kadar bnm arkasaın 7 haftada bike yoktu doktor %99 bos gebelk dedi o bi hafta daah bekleyielim ole alalı dedi bi hafta sonra giti nokta kadar ama vardı artık yani taa 8. haftada gördü gec dolenmeymiş simdi 7. ayında cok sükür herseyde yolunda içini ferah tut ve hamileligin tadını cıkar

arkadaşlar bende tahminen 5 haftalık hamileyim.doktora gideceğim ama alltan muayane ettirme diolar sizce ne yapmalıyım?

canım söylenenlere ne bakıyorsun zararlı olsa doktor bakmaz zaten.bide alttan muayene etmeleri rahim ağzının erken açılmasını engellemek için iyiymiş.çünkü görebiliyorlarmış.hatta nur ertürkün programına bi doktor katılmıştı gebeler alttan muayenden korkmasınlar demişti.

şeker bende hamileliğimi yeni öğrendim cnm

aynı senin gibi 5 haftalık dedi dr keseyigördük ama bebeği göremedik zaten bebeği görmek içinde erken

dedi dr bana da 10-15 gün sonra fln gel dedi işte

Banada yardımcı olun lütfen ...

Bende bugün 5 hafta 6 günlük hamileyim. dün doktora gittim ultrasona girdim küçücük bişi göründü fotosunu verdiler bize sonra doktorun yanına gittim ben hiç bilmiyorum birde bu süreci. Doktor girdim ve bana dediki bebeğin yaşıyorsa canlıysa kalbi atıyorsa haftaya dinliyeceğiz ona göre yönlendireceğiz seni

Ben çok üzüldüm yani öyle bir söylediki canlı olmama ihtimali çok yüksek sevinme filan gibi yani. Şimdi bir hafta ne yapacağım bilmiyorum. Acaba dedim birşeydenmi şüphelendi ama her bebekte böyle bir risk oluyor dimi ? Bana özel bir durummu diye sordum güldü ya

Birde ben 18 kasımda adet oldum en son 24 kasımda bitti ve şimdi 5 hafta 6 günlük hamileyim ama kadın bana geç hamile kalmışsın diyor ne demek istiyor anlamadım yani bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba

canım bende tam bilmesemde bildiğim kadarını yazayım. geç döllenmeden bahsetmiş sanırım doktor, yumurtlaman geç olmuştur normali 14.gün kabul ediliyorya sen daha geç hamile kalmış olabilirsin adetine yakın yani. bende bugün gördüm 5 haftalıkken gitmiştim en son kese boştu ama yolk saçı görünmüştü bu bebeğin oluşacağına işeretmiş. içini ferah tut 7 haftadan sonra görenlerde tanıdım ben canım.dualarım senin için canım,en kısa zamanda bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın insallah

Ben hesaplıyorum canım aralık ayının üçünde hamile kalmışım 5 hafta 6 günlük dediler çünkü. Kasım otuz çekiyor 30-18=12 aralıktanda 2 gün alırsam 14 gün bende aralığın 2. günü değilde 3. günü hamile kalmışım yani 1 gün sonra hesap yapmaktan artık kafam döndü yani

Teşekkür ederim cnm çok saol inş. dediğin gibi olur biran önce duyarım kalp atışlarını..

arkadaşım sakın endişelenme.Bende kızıma hamileyken dr.için hastaneye gidiyordum.7 haftalıkken kese gözüküyodu bebek gözükmüyodu.15 gün sonra boş gebelik olup olmadığı kesinleşir dediler.bi hafta daha bekledim ama kafam karışıktı.bekleyemedim.başka bi hastaneye gittim.8 haftalıkken anca göründü.zaten 7 haftadan önce çok fazla görünmüyomuş.Çok nadirmiş.en az 7 haftalık olmalı demişti ozman dr.kızım şuanda 2 yaşında.

mrba kızlar
benm de sorunum aynı,6+1 iken karından ultrasonla kese göründü ama bebek yok.yolk sac da yoktu sanırım.dr bişy demediyolk sac hakkında.10 gün sonra gel dedi sadece.yakınımız olan bi hemşire beni çok korkuttu,boşuna umutlanma boştur dedi(sinir karııı).nasıl üzgünüm nasıl anlatamam.10 gün nasıl beklicem yaa...harmoni içimi çook rahatlattın aslında.inş. benm de görünür haftaya.bana dua edin noolur.dualarım tüm hamilelerle...

hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar stres yapmayın inş herşey yoluna girecek ve bebişlerimizin kalp atışlarınıda duyucazzzzzz

sağol harmoni umarım dediğin gibi olur.

Hayırlısıyla kalp atışlarını duyup rahatlarız inşallah.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende bugün doktora gittim. ultrasonda baktı kese görünüyo ama içi boş dedi.pazartesi tekrar gel dedi. bütün moralimi bozdu. bana %50 şans dedi ne yapacağımı bilimiyorum. moralim çok bozuk. sat 3 aralık. yani tam 6 haftalık hamileyim. ne olur beni biraz bilgilendirirmisiniz. 10 gün önce kesemin boyu 2,4mm di bugün 8 mm miş. gelişmesi normal değil dedi

semra17

üzülme sonradan da görünebiliyormuş işte bazı arkadaşlar öyle yorumlar yazmış benimde durumum pek farklı değil umutlandım ben yazılanları okuyunca inşallah güzel haberler alıcağız. Benim 5 hafta 5 günlükken 10,2 mm demişlerdi ama ona rağmen olumsuz konuştu doktor

bebeğim bugün 7 hafta 1 günlük olmuş

bugün dr gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür herşey yolunda darısı sizinde başınıza

kafanıza takıp stres olmayın sakın........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…