6+1 embriyo çok küçük gelismeyebilir dendi

Kıyamam üzülme diyeceğim ama insanın içi içini yiyor. Canım hangi doktora gidiyorsun. Biliyor musun benimde dünden beri şiddetli bir karın ağrım var dayanılacak gibi değil acile gitmeye korkuyorum resmen ;(

Umarım herşey istediğimiz gibi olur sağlıksız olmasındansa böyle olması çok daha iyi bizim için ama insan heves ediyor sonradan hayalleri yıkılıyor doktorun ultrason fotoğrafını bile alamadım bugün ya gelismezse o fotoğrafa bakarak daha çok üzülürüm

Canım şu son yazdığına ağladım desem inanır mısın? Bursa yazan tüm arkadaşlarımız ile aynı durumdayız, inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar

Canım şu son yazdığına ağladım desem inanır mısın? Bursa yazan tüm arkadaşlarımız ile aynı durumdayız, inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar
İnanırım canım annelik çok kutsal birşey daha doğru düzgün goremedigimiz duyamadigimiz bir can için nasıl duygular besliyoruz bende ağlamak istemiyorum ama engel olamıyorum yaşamayan bilemez bunu inşallah hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın isterim

Hemde nasıl canım, benim şimdi dua ediyorum klasım sağlıklı sıhhatlı olacaksa bizlere nasip etsin bakalım doktorlar bize ne diyecek bekleyeceğiz.

Haberleselim canım mutlaka
Canım şimdide beta 101.000 çıktı çok yüksek geldi bana ne yapacağımı şaşırdım yarın doktora gideceğim yani reglime göre 8 haftalık şuan ama bir hafta geriden geliyor dedi 7 haftalık olması lazım şuan. Gerçekten yoruldum

Bilmiyorum ki bu haftaya göre normal mi değil mi anlamadım, ama en son 2700 dü canım

Sende yarın mı gideceksin canım benim süreli bulantım ve kasık ağrım var.

Sende yarın mı gideceksin canım benim süreli bulantım ve kasık ağrım var.
Yarin beta bakilcak onu görüşürüm doktorla kontrole pazartesi gitcem herkesin aynı olmuyor benimde göğüslerim çok hassas bebekleri bir görüp duyabilsek başka birşey istemiyorum

Ve hep uykum var bugün 12 buçukta uyandım dükkanımız var bizim oraya gitmem lazım kalkıp hazırlanıp gidemedim daha
Canım benimde göğüs hassasiyetim var, ben duydum kalp atışını ama yavaştı, kanamam ve kese etrafında kanama alanı var. İnsallah kalbimize göre olur hersey

Canım benimde göğüs hassasiyetim var, ben duydum kalp atışını ama yavaştı, kanamam ve kese etrafında kanama alanı var. İnsallah kalbimize göre olur hersey
Amin canım biz içimizi ferah tutmaya çalışalım iyi dusunelim iyi olsun inşallah kötüyü cagirmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…