Kıyamam üzülme diyeceğim ama insanın içi içini yiyor. Canım hangi doktora gidiyorsun. Biliyor musun benimde dünden beri şiddetli bir karın ağrım var dayanılacak gibi değil acile gitmeye korkuyorum resmen ;(Çarşamba günü 7 haftalık olacak sat a göre(21 haziran) ama ultrason kağıdında 7+1 gözüktü bugün. Doktor kalp atışını duymuş olmamız lazımdı dedi. Cuma tekrar gideceğim yine duymazsak, ayrıntılı ultrasona sokacağım dedi doppler sanırım. Kalbinin atıp atmadığını gösteren renkli ultrason gibi bir şeymiş. Onda yanılma payı yok dedi. Sonradan canlanma gibi bir şey olmaz diyor. Gittiğim doktor epey iyi bilinen bir doktor. Mucize bekliyorum anlayacağınız(
Umarım herşey istediğimiz gibi olur sağlıksız olmasındansa böyle olması çok daha iyi bizim için ama insan heves ediyor sonradan hayalleri yıkılıyor doktorun ultrason fotoğrafını bile alamadım bugün ya gelismezse o fotoğrafa bakarak daha çok üzülürümÇarşamba günü 7 haftalık olacak sat a göre(21 haziran) ama ultrason kağıdında 7+1 gözüktü bugün. Doktor kalp atışını duymuş olmamız lazımdı dedi. Cuma tekrar gideceğim yine duymazsak, ayrıntılı ultrasona sokacağım dedi doppler sanırım. Kalbinin atıp atmadığını gösteren renkli ultrason gibi bir şeymiş. Onda yanılma payı yok dedi. Sonradan canlanma gibi bir şey olmaz diyor. Gittiğim doktor epey iyi bilinen bir doktor. Mucize bekliyorum anlayacağınız(
Canım şu son yazdığına ağladım desem inanır mısın? Bursa yazan tüm arkadaşlarımız ile aynı durumdayız, inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolarUmarım herşey istediğimiz gibi olur sağlıksız olmasındansa böyle olması çok daha iyi bizim için ama insan heves ediyor sonradan hayalleri yıkılıyor doktorun ultrason fotoğrafını bile alamadım bugün ya gelismezse o fotoğrafa bakarak daha çok üzülürüm
İnanırım canım annelik çok kutsal birşey daha doğru düzgün goremedigimiz duyamadigimiz bir can için nasıl duygular besliyoruz bende ağlamak istemiyorum ama engel olamıyorum yaşamayan bilemez bunu inşallah hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın isterimCanım şu son yazdığına ağladım desem inanır mısın? Bursa yazan tüm arkadaşlarımız ile aynı durumdayız, inşallah en kısa zamanda kucaklarımız dolar
Hemde nasıl canım, benim şimdi dua ediyorum klasım sağlıklı sıhhatlı olacaksa bizlere nasip etsin bakalım doktorlar bize ne diyecek bekleyeceğiz.İnanırım canım annelik çok kutsal birşey daha doğru düzgün goremedigimiz duyamadigimiz bir can için nasıl duygular besliyoruz bende ağlamak istemiyorum ama engel olamıyorum yaşamayan bilemez bunu inşallah hayirlisiyla Allah isteyen herkese nasip etsin yaşatsın isterim
Haberleselim canım mutlakaHemde nasıl canım, benim şimdi dua ediyorum klasım sağlıklı sıhhatlı olacaksa bizlere nasip etsin bakalım doktorlar bize ne diyecek bekleyeceğiz.
Canım şimdide beta 101.000 çıktı çok yüksek geldi bana ne yapacağımı şaşırdım yarın doktora gideceğim yani reglime göre 8 haftalık şuan ama bir hafta geriden geliyor dedi 7 haftalık olması lazım şuan. Gerçekten yoruldumHaberleselim canım mutlaka
101 bin mi canimCanım şimdide beta 101.000 çıktı çok yüksek geldi bana ne yapacağımı şaşırdım yarın doktora gideceğim yani reglime göre 8 haftalık şuan ama bir hafta geriden geliyor dedi 7 haftalık olması lazım şuan. Gerçekten yoruldum
Önceki sonucun kaçtı normal değil miEvet canım bende şoka girdim, anlamadım gitti
Bence normaldir canım benim 6+1 dün 28 bin çıktiBilmiyorum ki bu haftaya göre normal mi değil mi anlamadım, ama en son 2700 dü canım
Bilmiyorum ki bu haftaya göre normal mi değil mi anlamadım, ama en son 2700 dü canım
Benimde canım, dün verdim dün 6+5 olması gerekliydi, son reglime görede 7+5 di bir hafta gec çıkıyor mide bulantın var mı canım ?Bence normaldir canım benim 6+1 dün 28 bin çıkti
Sabah kalktığımda açken oluyor biraz sonra birşeyler atistiriyorum geciyor genelde açken bazen oluyorBenimde canım, dün verdim dün 6+5 olması gerekliydi, son reglime görede 7+5 di bir hafta gec çıkıyor mide bulantın var mı canım ?
Yarin beta bakilcak onu görüşürüm doktorla kontrole pazartesi gitcem herkesin aynı olmuyor benimde göğüslerim çok hassas bebekleri bir görüp duyabilsek başka birşey istemiyorumSende yarın mı gideceksin canım benim süreli bulantım ve kasık ağrım var.
Ve hep uykum var bugün 12 buçukta uyandım dükkanımız var bizim oraya gitmem lazım kalkıp hazırlanıp gidemedim dahaSende yarın mı gideceksin canım benim süreli bulantım ve kasık ağrım var.
Canım benimde göğüs hassasiyetim var, ben duydum kalp atışını ama yavaştı, kanamam ve kese etrafında kanama alanı var. İnsallah kalbimize göre olur herseyVe hep uykum var bugün 12 buçukta uyandım dükkanımız var bizim oraya gitmem lazım kalkıp hazırlanıp gidemedim daha
Amin canım biz içimizi ferah tutmaya çalışalım iyi dusunelim iyi olsun inşallah kötüyü cagirmayalimCanım benimde göğüs hassasiyetim var, ben duydum kalp atışını ama yavaştı, kanamam ve kese etrafında kanama alanı var. İnsallah kalbimize göre olur hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?