DR.UM ARTIK HCG YE BAKTIRMAMA GEREK KALMADIĞINI SÖYLEDİ.O YÜZDEN ŞU AN HCG DEĞERİM KAÇ BİLMİYORUMhcg 5000 olursa görülür diye biliyorum hcg niz kaç acaba?
ÇOK TEŞEKKÜRLER.AMA SAT A GÖRE ŞU AN 8+0 IM.ULTRASON ÖLÇÜMÜNE GÖRE DE 6+1 ÇIKTI DÜN.daha çok erken drun dediği gibi geç döllenme olmuşsa hemen görülmez sonuçta adetin ilk gününü baz alıyorlar
ben şuan hamile kalsam 10. haftadan önce gitmem dra insan daha bir stres oluyor çünkü rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
HCG ME BAKTIRMADIM.DR UM ARTIK GEREK YOK DEDİ.İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ 7.8.9. HAFTADA GÖRMÜŞ OLURUM.canım betahcgler ne durumda ? 7. haftada görülebilir geç döllenme ise belki 8.9. bile olabilir...
İNŞALLAH CANIM..Sat im 11 temmuzken 28 agustosta gördüm kızimi cok endişelenme iyidir inşallah
POZİTİF DÜŞÜNMEK ÇOK ZOR HELE DE 10 GÜN BEKLEME DAHA DA ZORDr. gereken açıklamayı yapmış zaten,pozitif düşünmelisin
BEBEĞİ GÖRMEDİM CNM.KESE 4. HAFTADA GÖRÜNDÜ BOYU DA 0.8 cm OLMUŞTU.ŞİMDİ İSE KESE BOYUTU 1.81 CM OLMUŞ.AMA BEBEK HENÜZ YOK.Keseyi mi göremediniz bebeği mi?
Arkadaşım 5 haftalıkken sadece keseyi gördü bebeği 8. haftada görmüştü.
AY UMUT OLDU BU BANA.İNŞALLAH CANIM SÖYLEDİĞİN GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER TAVSİYELERİN İÇİN:)7. haftada bebeği göremeyip kürtaj önerdiler benim bir tanıdığımı. tavsiyem üzerine bekledi 5 gün ve şimdi 28 haftalık oldulardaha çok erken sakın canını sıkma bol su iç istirahat et. inşallah sağlıkla görünür 10 gün sonra
BENİM DE İLK HAMİLELİĞİM ÖYLE OLMUŞTU.KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM.ŞİMDİ DE BU YÜZDEN KORKUYORUMcanını sıkmak istemem ama bende öyle oldum 6. haftada göremedi keseyi gördü kalp atışı başlamış bir iki gün atmış durmus banada 10 gün sonra gel demişti. ama kalp atışı olmaıdğı için kürtaj oldum umarım geç döllenmedir ve sağlıkla kucağına alırsın
ALLAHIM İNŞALLAH CANIM.BENİM DE SENİNKİ GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER POZİTİF YORUMLARIN İÇİN.DR DA ZATEN HERŞEY YOLUNDA GÖRÜNÜYOR KORKACAK BİŞEY YOK DEDİ AMA.BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞU İÇİN ÇOK KORKUYORUM..Bende de gec dollenme oldu. Ultrasona gore 7+4 te duyduk kalp atisini. 10 gun daha bekle doktorunun dedigi gibi. Olumsuz yorumlara da takilma. Bos gebelik suphesi doktorun soylememisse yoktur. Sabir :)
Ilki bos gebelik olan hamileliklerde ikinci hamilelikte bos gebelik cikmasi %1 canim. Bos gebelikle ilgili makaleleri okursan bilgi alabilirsin. Teknik olarak bos gebe olman imkansiz gibi bir sey yani. Gebeler ust uste bos gebelik gecirmezler diye okumustum.ALLAHIM İNŞALLAH CANIM.BENİM DE SENİNKİ GİBİ OLUR.ÇOK TEŞEKKÜRLER POZİTİF YORUMLARIN İÇİN.DR DA ZATEN HERŞEY YOLUNDA GÖRÜNÜYOR KORKACAK BİŞEY YOK DEDİ AMA.BENİM İLK HAMİLELİĞİM BOŞ GEBELİK OLDUĞU İÇİN ÇOK KORKUYORUM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?