6+1 hamileyim henüz bebeği göremedim:(((

AY CANIMMMM ÇOK TEŞEKKÜRLER.HEMEN İNCELEYECEĞİM BU KONUYU.::)))

ben geç yumurtluyom
o yüzden 7. haftada keseyi görmüştüm
inş seninde öledir tatlım
bu arada elini karnına koy.
bol bol fatihayı oku
70 derde devadır fatiha

Kezican Ben de ayni durumdayım pazartesi 6+5 tim son adete gore ultrason 5 haftalik gosterdi doktor bir beyazlik var ama bir sey diyemem dedi bekliyorim ben de

Tüm mesajları okumadim ama sunu söylemeliyim ki kesinlikle sıkıntı yapma. Bana da ilk gittiğim dr 6+2 de kese var ama ici boş, boş gebelik büyük bi ihtimal dedi. Hcg 5000 di, ama çok umutlanma haftaya gel dedi, 3 gün boyunca evde oturup ağladım. 3. Gün başka bi hastaneye gittim dr 1 dk içinde bana kalp atışlarını bile dinletti (geç döllenme filan da değildi). Bazı dr lar bu durumun olağan bisey olduğunu söylemeyip umut vermeyip kürtajından bahsedip anca moral bozuyorlar. Dr unu değiştir dedim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.

Kezican Ben de ayni durumdayım pazartesi 6+5 tim son adete gore ultrason 5 haftalik gosterdi doktor bir beyazlik var ama bir sey diyemem dedi bekliyorim ben de
inşallah canım hayırlısıyla atlatırız bu günleri.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

çok zor bu günler cnm.benim doktorum hiç negatif konuşmadı bu kez.herşey yolunda dedi.gayet sağlıklı görünüyor herşey dedi.ama ben ilk hamileliğim boş gebelik olduğu için çok korkuyorum(Allahım herkesin evladını anasına babasına bağışlasın..10 gün beklemekte ayrı bir stress sebebi zaten.eğer bu kez de boş gebelik cıkarsa dr umu değiştireceğim tavsiyeniz üzerine.çok teşekkürler:)

Merhaba dert etme ben 7. haftada görmüştüm oda keseydi yani geç döllenme dediler ama şimdi günü gününe aynı gidiyor . inşallah sende tez zamanda görürsün bebeğini

Merhaba dert etme ben 7. haftada görmüştüm oda keseydi yani geç döllenme dediler ama şimdi günü gününe aynı gidiyor . inşallah sende tez zamanda görürsün bebeğini
inşallah canım inşallah.çok teşekkürler...bir de şu 10 gün çok çabuk geçse

Anladım canım benim adetim duzenli ama gec yumurtlamis olabilirim degil mi?
EVET CANIM BENİM DE ADETLERİM DÜZENLİDİR.33 GÜN DE BİR ADET OLUYORUM.VE YUMURTA TAKİBİMDE 28 GÜNDE BİR ADET GÖREN KADINLARDAN DAHA GEÇ YUMURTLADIĞIMI ÖĞRENDİM.28 GÜNDE BİR ADET OLAN KADINLAR ADETİN 14.GÜNÜ YUMURTLUYORLAR AMA BEN ADETİN 19.GÜNÜ YUMURTLUYORUM.

kızlar bugün dr randevum vardı ve biz yine bebeği göremedik.cuma gününe kadar bekleyelim.tekrar göremezsek eğer kürtaj dedi dr.um.ağlamaktan bitap düştüm artıkkkk.çok korkuyorummmm.sata göre 9 haftalığım.ama kesenin büyüklüğü aynı kaldı.büyümemiş 10 günde...:((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…