muz ve incir çok faydalıymıs ben sonra öğrendim dene istersenBENİM DE İLK HAMİLELİĞİM ÖYLE OLMUŞTU.KÜRTAJ OLMAK ZORUNDA KALMIŞTIM.ŞİMDİ DE BU YÜZDEN KORKUYORUM
AY CANIMMMM ÇOK TEŞEKKÜRLER.HEMEN İNCELEYECEĞİM BU KONUYU.::)))Ilki bos gebelik olan hamileliklerde ikinci hamilelikte bos gebelik cikmasi %1 canim. Bos gebelikle ilgili makaleleri okursan bilgi alabilirsin. Teknik olarak bos gebe olman imkansiz gibi bir sey yani. Gebeler ust uste bos gebelik gecirmezler diye okumustum.
ZATEN BU MEYVELERİ GÜNLÜK HAYATIMDA DA ÇOK TÜKETEN BİRİYİM CANIM ÇOK TEŞEKKÜRLER:)muz ve incir çok faydalıymıs ben sonra öğrendim dene istersen
ben geç yumurtluyomSelam kızlar.dün dr.konrolüm vardı.ultrasonda bebeği göremedik ve dr.dedi ki geç döllenme olduğu için şu an göremememiz normal.10 gün sonra tekrar gel dedi.ama ben çok korkuyorum ya göremezsek yine diye.ilk hamileliğim boş gebelikti,ya bu da aynı şekilde olursa diye aklım çıkıyor.aranızda bebeği 7 veya 8.haftalarda görebilen var mı??
TMM TATLIM GELİYORUM:)Bu arada 2016 Eylul anneleri grubundayiz. Sen de katil aramiza.
İNŞALLAH CANIMMM::)) ÇOK TEŞEKKÜRLER.ben geç yumurtluyom
o yüzden 7. haftada keseyi görmüştüm
inş seninde öledir tatlım
bu arada elini karnına koy.
bol bol fatihayı oku
70 derde devadır fatiha
inşallah canım hayırlısıyla atlatırız bu günleri.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..Kezican Ben de ayni durumdayım pazartesi 6+5 tim son adete gore ultrason 5 haftalik gosterdi doktor bir beyazlik var ama bir sey diyemem dedi bekliyorim ben de
çok zor bu günler cnm.benim doktorum hiç negatif konuşmadı bu kez.herşey yolunda dedi.gayet sağlıklı görünüyor herşey dedi.ama ben ilk hamileliğim boş gebelik olduğu için çok korkuyorumTüm mesajları okumadim ama sunu söylemeliyim ki kesinlikle sıkıntı yapma. Bana da ilk gittiğim dr 6+2 de kese var ama ici boş, boş gebelik büyük bi ihtimal dedi. Hcg 5000 di, ama çok umutlanma haftaya gel dedi, 3 gün boyunca evde oturup ağladım. 3. Gün başka bi hastaneye gittim dr 1 dk içinde bana kalp atışlarını bile dinletti (geç döllenme filan da değildi). Bazı dr lar bu durumun olağan bisey olduğunu söylemeyip umut vermeyip kürtajından bahsedip anca moral bozuyorlar. Dr unu değiştir dedim. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Selam kızlar.dün dr.konrolüm vardı.ultrasonda bebeği göremedik ve dr.dedi ki geç döllenme olduğu için şu an göremememiz normal.10 gün sonra tekrar gel dedi.ama ben çok korkuyorum ya göremezsek yine diye.ilk hamileliğim boş gebelikti,ya bu da aynı şekilde olursa diye aklım çıkıyor.aranızda bebeği 7 veya 8.haftalarda görebilen var mı??
inşallah canım inşallah.çok teşekkürler...bir de şu 10 gün çok çabuk geçseMerhaba dert etme ben 7. haftada görmüştüm oda keseydi yani geç döllenme dediler ama şimdi günü gününe aynı gidiyor . inşallah sende tez zamanda görürsün bebeğini
canım geç döllenme hem adeti düzensiz olanlarda hem de,geç yumurtlayanlarda oluyor.Kızlar bu geç döllenme sadece adeti düzensiz olanlarda mi oluyor ?
EVET CANIM BENİM DE ADETLERİM DÜZENLİDİR.33 GÜN DE BİR ADET OLUYORUM.VE YUMURTA TAKİBİMDE 28 GÜNDE BİR ADET GÖREN KADINLARDAN DAHA GEÇ YUMURTLADIĞIMI ÖĞRENDİM.28 GÜNDE BİR ADET OLAN KADINLAR ADETİN 14.GÜNÜ YUMURTLUYORLAR AMA BEN ADETİN 19.GÜNÜ YUMURTLUYORUM.Anladım canım benim adetim duzenli ama gec yumurtlamis olabilirim degil mi?
BENİM ADET GÜNÜMDE 57.8 Dİ 4 GÜN SONRA DA 255.7 OLMUŞTU.DAHA SONRA DOKTORUM TEKRAR YAPTIRMAMA GEREK GÖRMEDİ.Teşekkür ederim kezican Allah hakkımızda hayirlisini versin senin hcg degerlerin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?