6+1 yolk sac ve kalp atışı görünmedi korkuyorum

Tüp Bebek tedavisiinde 6+1deyim betam düzenli arttı ama yolk sac ve kalp atışı görünmedi korkuyorum erken mi
Kalp atışı 8 9. Haftalara kadar bekleniyor. Ben kese ve bebeği 8. Haftama kadar transvajinal usg ile görebildim. Stres yapıp bebişi etkilemeyin. Sağlıkla gelsin

Kalp atışı 8 9. Haftalara kadar bekleniyor. Ben kese ve bebeği 8. Haftama kadar transvajinal usg ile görebildim. Stres yapıp bebişi etkilemeyin. Sağlıkla gelsin
Rahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıda

Rahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıda
Evet o yüzden görünmemiştir benimde rahmim ters o yüzden görememiştik. İçin rahat olsun. Rahmin ters olması etkiliyor çünkü bebek arkada gelişiyor. Biraz da karın çevreniz kiloluysa görmek hepten zorlaşıyor. Bak 16 haftalık oldum bile gönlünü ferah tut sende göreceksin bebişini rahat edemiyorum stres yapıyorum dersen de özel hastaneye iyi usg cihazı olan bir dr a git ve görünmezse vajinal baktır

Hayırlısı olsun
Benim de ters rahim ama Dr kese görünmesini etkilemez demişti bana

Çok üzgünüm gerçekten hiç tanımadığım biri bu mesajınızla sırtımı sıvazladı sanki teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir

Hayırlısı olsun

Çok üzgünüm gerçekten hiç tanımadığım biri bu mesajınızla sırtımı sıvazladı sanki teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibidir
İnşallah canım bebişi görünce mutlaka haberlerini bekliyorum

Canım karından baktıysa görünmemiş olabilir herkeste farklı kiminde 6.haftada karından görünürken kiminde 7.haftada görünür bence bir hafta sonra tekrar git görünecektir inşallah

İnşallah kendi evhamimdir
Stres yapmayın bu dönemler önemli
Bir daha giderken muaneye idrarının dolu gidin çok daha net gözüküyor ben 7 de duymuştum kalbi stres yapmayın devlet hastanesinde daha zor gözüküyor zaten iyi düşünün iyi olsun☺

Merhaba birşey sormak istiyorum ben 13+1 deyim yürüyüş yaparken midem bulanıyor heran çıkaracak gibi oluyorum bı değişik ölüyorum halsizlesiyorum bu normal mi. Birde 27 Mayıs'ta bı kanama alanı vardı sonra geçti tabi şükür bir daha olmadı öğünden beri progesteron fitil kullanıyorum ve hareketlerim kısıtlandı bundan da olabilir bı 5 dakika ayakta durim iş yapım hemen böyle halsizlesiyorum midem bulaniyor

Merhaba gayet normal ben 16. Haftada olmama rağmen bulantılarım halsizliğim kısmen azaldı hala kötüyüm açıkçası. Bulantım hafifledi diye sevinirken yuvarlak bağ ağrısı başladı. Endişelenmenize gerek yok yani. Sadece çok şiddetli dayanılmayacak ağrılarınız olursa ve kanama ateş eşlik ederse doktorunuza başvurun. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Bu arada eklemek istedim 13. Haftadan sonra belirtileriniz 3 gün gelip 3 gün gidebilir bunda da endişelenmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…