Kalp atışını 9.haftaua kadar uzaya biliyor korkmayın inşallahTüp Bebek tedavisiinde 6+1deyim betam düzenli arttı ama yolk sac ve kalp atışı görünmedi korkuyorum erken mi
Kalp atışı 8 9. Haftalara kadar bekleniyor. Ben kese ve bebeği 8. Haftama kadar transvajinal usg ile görebildim. Stres yapıp bebişi etkilemeyin. Sağlıkla gelsinTüp Bebek tedavisiinde 6+1deyim betam düzenli arttı ama yolk sac ve kalp atışı görünmedi korkuyorum erken mi
Rahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıdaKalp atışı 8 9. Haftalara kadar bekleniyor. Ben kese ve bebeği 8. Haftama kadar transvajinal usg ile görebildim. Stres yapıp bebişi etkilemeyin. Sağlıkla gelsin
Benim de ters rahim ama Dr kese görünmesini etkilemez demişti banaRahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıda
İnşallah. Ama daha erken. Cihazı daha iyi bi dr bulabilirseniz ona baktirin Bi deHayırlısı olsun
Evet o yüzden görünmemiştir benimde rahmim ters o yüzden görememiştik. İçin rahat olsun. Rahmin ters olması etkiliyor çünkü bebek arkada gelişiyor. Biraz da karın çevreniz kiloluysa görmek hepten zorlaşıyor. Bak 16 haftalık oldum bile gönlünü ferah tut sende göreceksin bebişiniRahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıda
Benim de ters rahim ama Dr kese görünmesini etkilemez demişti bana
Çok üzgünüm gerçekten hiç tanımadığım biri bu mesajınızla sırtımı sıvazladı sanki teşekkür ederimEvet o yüzden görünmemiştir benimde rahmim ters o yüzden görememiştik. İçin rahat olsun. Rahmin ters olması etkiliyor çünkü bebek arkada gelişiyor. Biraz da karın çevreniz kiloluysa görmek hepten zorlaşıyor. Bak 16 haftalık oldum bile gönlünü ferah tut sende göreceksin bebişinirahat edemiyorum stres yapıyorum dersen de özel hastaneye iyi usg cihazı olan bir dr a git ve görünmezse vajinal baktır
İnşallah kendi evhamimdirKalp atışını 9.haftaua kadar uzaya biliyor korkmayın inşallah
İnşallah canım bebişi görünce mutlaka haberlerini bekliyorumHayırlısı olsun
Çok üzgünüm gerçekten hiç tanımadığım biri bu mesajınızla sırtımı sıvazladı sanki teşekkür ederiminşallah dediğiniz gibidir
İnşallah haber vericem siz kaçınca hafta kaçıncı günde gördünüzİnşallah canım bebişi görünce mutlaka haberlerini bekliyorum
Canım karından baktıysa görünmemiş olabilir herkeste farklı kiminde 6.haftada karından görünürken kiminde 7.haftada görünür bence bir hafta sonra tekrar git görünecektir inşallahRahmim ters o yüzden görünmemis olabilir mi kese görünüyor ama yolk sac gorunmedi henüz kalp atışıda
11 temmuzda kontörlüm var inşallah görülür o günCanım karından baktıysa görünmemiş olabilir herkeste farklı kiminde 6.haftada karından görünürken kiminde 7.haftada görünür bence bir hafta sonra tekrar git görünecektir inşallah
Stres yapmayın bu dönemler önemliİnşallah kendi evhamimdir
İnşallah canım senin için dua edecem Allahım inşallah bebeklerimizi bize bağışlar sağlıkla kucağımıza alırız11 temmuzda kontörlüm var inşallah görülür o gün
Olabilir 7-8.haftalarda görürsün inşallahTüp Bebek tedavisiinde 6+1deyim betam düzenli arttı ama yolk sac ve kalp atışı görünmedi korkuyorum erken mi
Merhaba birşey sormak istiyorum ben 13+1 deyim yürüyüş yaparken midem bulanıyor heran çıkaracak gibi oluyorum bı değişik ölüyorum halsizlesiyorum bu normal mi. Birde 27 Mayıs'ta bı kanama alanı vardı sonra geçti tabi şükür bir daha olmadı öğünden beri progesteron fitil kullanıyorum ve hareketlerim kısıtlandı bundan da olabilir bı 5 dakika ayakta durim iş yapım hemen böyle halsizlesiyorum midem bulaniyorKalp atışı 8 9. Haftalara kadar bekleniyor. Ben kese ve bebeği 8. Haftama kadar transvajinal usg ile görebildim. Stres yapıp bebişi etkilemeyin. Sağlıkla gelsin
Merhaba gayet normal ben 16. Haftada olmama rağmen bulantılarım halsizliğim kısmen azaldı hala kötüyüm açıkçası. Bulantım hafifledi diye sevinirken yuvarlak bağ ağrısı başladı. Endişelenmenize gerek yok yani. Sadece çok şiddetli dayanılmayacak ağrılarınız olursa ve kanama ateş eşlik ederse doktorunuza başvurun. Sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba birşey sormak istiyorum ben 13+1 deyim yürüyüş yaparken midem bulanıyor heran çıkaracak gibi oluyorum bı değişik ölüyorum halsizlesiyorum bu normal mi. Birde 27 Mayıs'ta bı kanama alanı vardı sonra geçti tabi şükür bir daha olmadı öğünden beri progesteron fitil kullanıyorum ve hareketlerim kısıtlandı bundan da olabilir bı 5 dakika ayakta durim iş yapım hemen böyle halsizlesiyorum midem bulaniyor
Bu arada eklemek istedim 13. Haftadan sonra belirtileriniz 3 gün gelip 3 gün gidebilir bunda da endişelenmeyinMerhaba birşey sormak istiyorum ben 13+1 deyim yürüyüş yaparken midem bulanıyor heran çıkaracak gibi oluyorum bı değişik ölüyorum halsizlesiyorum bu normal mi. Birde 27 Mayıs'ta bı kanama alanı vardı sonra geçti tabi şükür bir daha olmadı öğünden beri progesteron fitil kullanıyorum ve hareketlerim kısıtlandı bundan da olabilir bı 5 dakika ayakta durim iş yapım hemen böyle halsizlesiyorum midem bulaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?