- Konu Sahibi beyazkelebekk
-
ben memnun değilim ortası hala incelmedi ve hala rahat nefes alamıyorum
ben memnun değilim ortası hala incelmedi ve hala rahat nefes alamıyorum
8 ay oldu :) Süpper diyemem :) Burun kıvrımlarım değişmedi hala.Biri daha çökük :S Burnum da hafif aşağıda
1.5 sene oldu ve memnun deilsin korktumm ben 5 ay olduu sorunlar henüz geçmedi şişler ödem vs... sen neden memnun deilsin
Hofffff canm yaaa 1.5 senede beğensen 30 kere beğenirdinn doğru diosun valla okadar zorku şu doktor işi kafayı yiyosun yedirtiosun :))) bende 1 sene beklemek zorundayımki şişmi kusurmu kalan yerler görmek için ama kendi fikrim şuanlık revizyon önemli bişeyy çok güvenmek gerekiyor Yakup Avşar ı düşünüyorum şuana kadar içlerinde en kusursuza yakını çıkaran doktor
ewt yakup avşar ii oalbılrı ama ona gıtmek için araba ev fılan satmak gerekk:=) sen kime oldun
:))))))))) koptum yorumuna doru sölüyosunda vallaa eğer şişlik deilse orantısızlıım yakup a bırakcam burnu çare yok güvenemiyorum benm doktorlar burda yok bi bilgi bakındım tanınmış deillerde tanıdık aracılııyla oldum bende bişi sorucam tam olarak 6 ayda belli oluomu şişlikler yada nezaman bu şişlikler son halini alıo
:)))))))))))))))))))))......... hayatımm 1 senede anca oturuyor 6 aydan sonra iyice otururr .. benım vardıı 6, 7, aylarda kemer kısmında şişlıkkk ama tabıı ozamanda sevemedım şimdide sevemedımmmm burnumuuu şşilıkte olsa güzel burun güzeldirrr.. yani 6, aydan sonra ben buyum artık benı böyle sev seveceksen dıyor burun:=)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?