6-12 aylık burun sahipleri memnunmusunuz?

6 aylık olmama 1 hafta kaldı:=)valla her gecen gün daha memnunum çnkü daha dogallaşşıyor zamanla:)eger amlyttan dolayı kusuru varsa burnun zamanla ortaya çıkar ama kusur yoksa gerçekten daha iyi oluyor zamanla:)

8 ay oldu :) Süpper diyemem :) Burun kıvrımlarım değişmedi hala.Biri daha çökük :S Burnum da hafif aşağıda

misangela sen ve ben ve bi cok arkadsimiz kk de tugrul zedeleriiii offff baştann bilseydımm olmazdımmm ... çok düşünüpp hemen karar vermemekk en iyiisii burun önemlliii .. ben 1 bucuk sene olduu memnun değilimmm

1.5 sene oldu ve memnun deilsin korktumm ben 5 ay olduu sorunlar henüz geçmedi şişler ödem vs... sen neden memnun deilsin

1.5 sene oldu ve memnun deilsin korktumm ben 5 ay olduu sorunlar henüz geçmedi şişler ödem vs... sen neden memnun deilsin

ilk bandajlar cıktıgında bi şok yaşadımm cünkü ifadem değişti bı tuhaftımm neyse dedim şişlıktır fılan 2 3 ay bı beklımm dedim ve bekledımm yandan fina hoşuma gıdıyorrduuu begenıyordumda yandan.. estetıklı bı gorunumude yok dogal kımse anlamaz estetıkkk oldugunuuuu 6, ayımda bende hafifte olsa şişlıkler vardıı ama şekıl belliydi büyük bi değişim olmadı olmazda zatenn .. memnun olmadıgımm yerleri burun deliklerimm cok farkllııı cökükluk te var yanlarda yandan herkezx z begenıyor ama önden kötüü özellıkle foto cekınırkenn ehlıyet için vesıkalık footoo cektırmiştimm de resımlerde baya sırıtıyorrr şimdii tekrar amelıyat lmak istıyorum ama kıme nasıl guvenecegımı bılemıyorummm bikere insanın dili yanınca hemen karar veremıyor insan amelıyattan sonra neyle karşilaşacagımm nasıl bı burun olcak vs

Hofffff canm yaaa 1.5 senede beğensen 30 kere beğenirdinn doğru diosun valla okadar zorku şu doktor işi kafayı yiyosun yedirtiosun :))) bende 1 sene beklemek zorundayımki şişmi kusurmu kalan yerler görmek için ama kendi fikrim şuanlık revizyon önemli bişeyy çok güvenmek gerekiyor Yakup Avşar ı düşünüyorum şuana kadar içlerinde en kusursuza yakını çıkaran doktor

ewt yakup avşar ii oalbılrı ama ona gıtmek için araba ev fılan satmak gerekk:=) sen kime oldun

ewt yakup avşar ii oalbılrı ama ona gıtmek için araba ev fılan satmak gerekk:=) sen kime oldun

:))))))))) koptum yorumuna doru sölüyosunda vallaa eğer şişlik deilse orantısızlıım yakup a bırakcam burnu çare yok güvenemiyorum benm doktorlar burda yok bi bilgi bakındım tanınmış deillerde tanıdık aracılııyla oldum bende bişi sorucam tam olarak 6 ayda belli oluomu şişlikler yada nezaman bu şişlikler son halini alıo

:)))))))))))))))))))))......... hayatımm 1 senede anca oturuyor 6 aydan sonra iyice otururr .. benım vardıı 6, 7, aylarda kemer kısmında şişlıkkk ama tabıı ozamanda sevemedım şimdide sevemedımmmm burnumuuu şşilıkte olsa güzel burun güzeldirrr.. yani 6, aydan sonra ben buyum artık benı böyle sev seveceksen dıyor burun:=)))))))))))

evet kızlar katılıyorum sizlere beni böyle sev seveceksen diyor gerçekten 6 ayda.ama bende sevemen diyorum... :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…