6+2 de kalp atışı duyan varmı

Ayy ne heyecanlı oluyor insan merak etmeyin tekme attigi gunlerde geliyor

Kızlar 5 haftada keseyı 6. Haftadada yanı dun 6+2 dı sanırım kalp atışını duyduk cok sukur. Stres yapmayn kendınıze allah. Takdırı su an elmzden gelen hcbısey yok bu konularda duamızı eksık etmeyn guzel haberler almaya devam etcez ınsallah

Kızlar anca yazabildim avayip yoruldum yeni geldim eve :) bende kalp atışını fln duyamadım daha erken dedi ama kesem 12.73 mm de büyümüş 1 hafta sonrasında hiç bi sıkntı yok merk etme haftaya yine gel bakalım dedi bende haftaya gidecem tekrardan bakalım artık duyarmıyım görürmüyüm

Ben bebeği gördüm ama kalp atışını duymadım bende canım erken dedi daha

Ben bebeği gördüm ama kalp atışını duymadım bende canım erken dedi daha
Ulturason görüntün varmı cnm atsana bi bendeki nasıl acaba bide doktor geç geldi keyfini bekledik hızlı hızlı 3 kişileri alıp hemn bitsn diye yolladı hiç bşy anlamadım sonradan kendim baktığım kağıda fln

Var canım bende şimdi kese konumuna göre cinsiyet tahmini tipiklerini inceliyordum eğer doğru ise benimki erkek :)

Var canım bende şimdi kese konumuna göre cinsiyet tahmini tipiklerini inceliyordum eğer doğru ise benimki erkek :)
İnstegramın varmı beni eklermism ordan devam edelim dedim şy nasıl oluyormuş banada söylersn bende sana atıyım fotoyu bak bakalkm ne demek istemiş

Ben de tam şimdi bu başlığı açmak için girmiştim:) pazartesiye randevu verdi doktor,6+2 olucak işallah pazartesi de acaba duyarmıyım kalbini diye,ihtimal düşük gibi görünüyor ama bari kendisini görsek

Valla bende görürüm sandım ama yok ben 5+2 de keseyi gördüm ozamn 3.3 mm denildi. Bugunde 12.73 mm olmuş ve bugun yolk kesesi de görüldü inş haftaya görücem.

Valla bende görürüm sandım ama yok ben 5+2 de keseyi gördüm ozamn 3.3 mm denildi. Bugunde 12.73 mm olmuş ve bugun yolk kesesi de görüldü inş haftaya görücem.
Ben salı günü yolk kesesini de görmüştüm,salı günü 5+3 dü.gerçi son adete göre 5+6 idi ama ultrasona göre 5+3 dedi doktor

Ben salı günü yolk kesesini de görmüştüm,salı günü 5+3 dü.gerçi son adete göre 5+6 idi ama ultrasona göre 5+3 dedi doktor
Bana öle bşy demedi ama benm geç döllenme durumu oldu sanki bilmiyorum da hayrlısı olsunda geç olsun napalım :)) sen görürsen yazarsın buray durumunu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…