- Konu Sahibi aysemelek35
Cnm cok sıkkın morelım bozuk sabah acık kahverengı sarımsı gıbı akıntım geldı cnm sıkkın ya dok aradım ama yat dınlen yarın kontrele gel dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru söylemiş korkma olacağı varsa oluyor. Bende de olmuştu düşecekse düşüyor. Kötüyü aklına getirme rahat ol bence. Allaha emanet ol.
yerleşme kanaması da olabiliyor bu haftalarda sıkma canını bol bol su iç ve dinlen,geçmiş olsun canım...
Cnm cok sıkkın morelım bozuk sabah acık kahverengı sarımsı gıbı akıntım geldı cnm sıkkın ya dok aradım ama yat dınlen yarın kontrele gel dedı
canım öyle bişi oldugunda devam ediyorsa o kahverengilik yada pembelik vakit kaybetme hastaneye git telefonla arayınca öyle derler ama hastaneye gidince en azından ordaki hemsireler bir kontrol eder gerekirse düsük önleyici iğne vurulursun
asla korkutmak istemem canım kk'da öyle çok şeyler okudum ki kahverengi lekelenmesi yada şakır şakır kanaması olduğu halde sağlıklı bebeğini dünyaya getirenler ama benim için öyle olmadı..bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 19 gün oluyor onu kaybedeli... kahverengiyse ciddiye al mutlaka doktora git ama sarımsıysa önemli bişey değildir korkma normal akıntıdır sadece rengi koyudur...evet yerleşme kanaması ilk adet zamanında oluyor
Rabbim bebeğini korusun ve sana bağışlasın cnmm![]()
neden kalbı durmus canım baktılarmı basın saolsun
sağolasın canım..patolojide bebeğim şu an dahaca sonuçları çıkmadı 1 ayı bulur dediler bende evde gün sayıyorum..3 doktora gittim kısmi mol gebelikten şüpheleniyorlarultrason görüntüsü öyleydi..
Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım
cnm allah sana da bır an once bebek nasıp etsın tekrar hepımızın evladına allah bagıslasın ısallah saglıklı bı sekılde kucagıma alır buyutmeyı nasıpo edr allah ulturasondan nasıl anladılarkı