6+2 haftalık gebelıgım var ama sabah kahverengı akıntım geldı:(

aysemelek35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
525
13
48
İzmir
Cnm cok sıkkın morelım bozuk sabah acık kahverengı sarımsı gıbı akıntım geldı cnm sıkkın ya dok aradım ama yat dınlen yarın kontrele gel dedı

Doğru söylemiş korkma olacağı varsa oluyor. Bende de olmuştu düşecekse düşüyor. Kötüyü aklına getirme rahat ol bence. Allaha emanet ol.

Doğru söylemiş korkma olacağı varsa oluyor. Bende de olmuştu düşecekse düşüyor. Kötüyü aklına getirme rahat ol bence. Allaha emanet ol.

saol cnm ne bıleyım aslında korkum da yok olacagı varsa oluyo ben saglıklı olsunda normal bı bebegım olsun baska bısey ısteıyom elı ayagı duzgun olsunda sadece ınsanın canı sıkılıyo

yerleşme kanaması da olabiliyor bu haftalarda sıkma canını bol bol su iç ve dinlen,geçmiş olsun canım...

Cnm cok sıkkın morelım bozuk sabah acık kahverengı sarımsı gıbı akıntım geldı cnm sıkkın ya dok aradım ama yat dınlen yarın kontrele gel dedı

asla korkutmak istemem canım kk'da öyle çok şeyler okudum ki kahverengi lekelenmesi yada şakır şakır kanaması olduğu halde sağlıklı bebeğini dünyaya getirenler ama benim için öyle olmadı..bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum 19 gün oluyor onu kaybedeli... kahverengiyse ciddiye al mutlaka doktora git ama sarımsıysa önemli bişey değildir korkma normal akıntıdır sadece rengi koyudur...evet yerleşme kanaması ilk adet zamanında oluyor

Rabbim bebeğini korusun ve sana bağışlasın cnmm

canlarım pembemsi leke kanama oldugunda direkt doktora gidin iğne yapıyor düsügü önleyici vakit kaybetmeden gidin haftasonu haftaiçi farketmez

canım öyle bişi oldugunda devam ediyorsa o kahverengilik yada pembelik vakit kaybetme hastaneye git telefonla arayınca öyle derler ama hastaneye gidince en azından ordaki hemsireler bir kontrol eder gerekirse düsük önleyici iğne vurulursun

yazını tesadüf gördüm hemen cevaplamak istedim.doktorun sana progestan vericektir doktorun ne derse dinle.alttan muayene olma.sıcak banyo yapma iş yapma dinlen.bol su iç.banada aynısı oldu hamileliğin başında hemen geçmedi mesela 4 5 gün sürüp kesilip 3 4 gün olmayıp tekrar oldu öyle öyle 2 3 haftaya yakın sürdü.çok şükür geçti ve şimdi 5 aylık oldum.benim gibi olan arkadaşlarımda var.önemli olan adet olur gibi gelmemesi.seni çok iyi anlıyorum öyle bunalıma girmiştim ki ama çok şükür geçiyo bak gör yarın doktorunda içini rahatlatıcaktır.geçmiş olsun.

cnm ben aradım ebe vardı hastanede bana dedıkı kırmızaya donerse dırek gel yatırcam senı dedı suan gelmene gerek yok dedı benım bı daha gelmedı sukur suan yok zaten cok sukur agrımda yok sarıya dondu ısallah bı dahada gelmez uzmez benı

neden kalbı durmus canım baktılarmı basın saolsun

neden kalbı durmus canım baktılarmı basın saolsun

sağolasın canım..patolojide bebeğim şu an dahaca sonuçları çıkmadı 1 ayı bulur dediler bende evde gün sayıyorum..3 doktora gittim kısmi mol gebelikten şüpheleniyorlar ultrason görüntüsü öyleydi..

Rabbim bebeğini sana bağışlasın canım

cnm allah sana da bır an once bebek nasıp etsın tekrar hepımızın evladına allah bagıslasın ısallah saglıklı bı sekılde kucagıma alır buyutmeyı nasıpo edr allah ulturasondan nasıl anladılarkı

aminn inşallahhh canıııımmmm

mol gebeliğe üzüm gebeliğide deniyor ultrasonda kar yağmış gibi bi görüntü oluyor.oradan anlaşılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…