- 1 Haziran 2018
- 420
- 236
- 103
- 35
- Konu Sahibi Sevimsiz01
-
O kadar bekletiyorlar mı ? 2 3 gündür çok az az kahverengi lekelerim de geliyor benim. Allahtan umut kesilmez diyorumMerhaba bende 9 +5 kalp atışı hiç duymadık milimde gelişme var bekliyorum
Keşke ben de böyle düşünebilsem. Neden oldu niye oldu demekten içim içim içiyorBenim 6+1 de 3 mm ken duyulmuştu canım herşey güzeldi 8+6 da kalp atışı durdu herşey nasip canım herşey olucagına varır
Bende ilk 1 hafta cok ağladım isyan ettim ben mi yaptım benim yüzümdenmi dedim 2 yıl sonra 2.aşılama ile olmuştu çok beklemiştim ama nasip kuzum napabiliriz ki giden geri gelmez rabbim böyle nasip ettiKeşke ben de böyle düşünebilsem. Neden oldu niye oldu demekten içim içim içiyoraşamıyorum bir türlü
Aynen öyle canım. Herşey allah tan. Ne gelir ki elimizden.Bende ilk 1 hafta cok ağladım isyan ettim ben mi yaptım benim yüzümdenmi dedim 2 yıl sonra 2.aşılama ile olmuştu çok beklemiştim ama nasip kuzum napabiliriz ki giden geri gelmez rabbim böyle nasip etti
Rabbim sabrını veriyor çok ağladım krizlere girdim şuan 15 günğ geçti yinede arada ağlasamda rabbime şükürediyorum hayırlısı buymuş demek diye benim kendiliğinden olmuyor olurmu olmaz mı bilmiyorum bile senin kendiliğinden oluyor şükür kiAynen öyle canım. Herşey allah tan. Ne gelir ki elimizden.bu sefer ben ağlayamıyorm da kanım çekildi sanki. Bomboş hissediyorum. Geçen sefer de öyle olmuştu. Ama snraki patlama daha kötü oldu
Senn acın çok yeniymiş Rabbim sabırlar versin. Gerçekten çok çok zor. O kadar iyi anlayabiliyorm ki seni. Hiçbir söz teselli etmiyor ama maalesef. Tüp bebek miydi sennRabbim sabrını veriyor çok ağladım krizlere girdim şuan 15 günğ geçti yinede arada ağlasamda rabbime şükürediyorum hayırlısı buymuş demek diye benim kendiliğinden olmuyor olurmu olmaz mı bilmiyorum bile senin kendiliğinden oluyor şükür ki
2.aşılamamda pozitif olmuştu canımSenn acın çok yeniymiş Rabbim sabırlar versin. Gerçekten çok çok zor. O kadar iyi anlayabiliyorm ki seni. Hiçbir söz teselli etmiyor ama maalesef. Tüp bebek miydi senn
İnşallah tekrar olur canım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sana da sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim İnşallah2.aşılamamda pozitif olmuştu canım
Gelişme olduğu için bekletiyorlar kesede sağlam bebek 7 milime ulaşana kadar bekleyeceğizO kadar bekletiyorlar mı ? 2 3 gündür çok az az kahverengi lekelerim de geliyor benim. Allahtan umut kesilmez diyorum
Anladım inşallah sağlıklıdır bebeğinizGelişme olduğu için bekletiyorlar kesede sağlam bebek 7 milime ulaşana kadar bekleyeceğiz
Çok geçmiş olsun canım bende bir umutla bekliyorum 10 cu haftadayım ama hiç duymadım kalp atışınıBenim 6+1 de 3 mm ken duyulmuştu canım herşey güzeldi 8+6 da kalp atışı durdu herşey nasip canım herşey olucagına varır
bu vakte çoktan duyulması lazım diye biliyorum doktorun nasıl bekletiyor kiÇok geçmiş olsun canım bende bir umutla bekliyorum 10 cu haftadayım ama hiç duymadım kalp atışını
bu vakte çoktan duyulması lazım diye biliyorum doktorun nasıl bekletiyor ki
Leke bende de var progeston kullanıyorum 7 milime kadar beklicez bebekte gelişme varmı ultrasondaO kadar bekletiyorlar mı ? 2 3 gündür çok az az kahverengi lekelerim de geliyor benim. Allahtan umut kesilmez diyorum
Perşembe günü gitmiştim. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Daha gitmedim ben de. Acaba başka doktora mı gitsem diyorumLeke bende de var progeston kullanıyorum 7 milime kadar beklicez bebekte gelişme varmı ultrasonda
Benim ilk gittiğim doktor 6 haftalıkken hemen kürtaj dedi belki ben 6 doktora gittim ilk gittiğimden hariç hepsi dedıkı kese sağlam bebek milim olarak büyüyor bekleyelim dediler bende bekliyorum regl e göre hesaplıyorlar ama benimki planlı gebelik degıldı bekli 10 gün belki 20 gün sonra hamile kaldım bilemem ki bunu hiçbir doktor bilemez biz duyupta sonrasında duymama gibi bir sorum yaşamadık daha hiç duymadık acaba geç yumurtama veya döllenme mi oldu umuduyla bekliyoruz lekelenme oldu progeston istedim doktordan doğru olur kullanın dediler çünkü kese sağlam dediler size de tavsiyem kese sağlam diyorlarsa bebekte de milim olarak büyüme varsa bekleyin derim ben Suan doktorlara göre 10. Haftadayım ama beklicem çünkü 10 haftalık olduğuna inanmıyorum ben yılbaşı günü betahcg 70 çıkarak öğrendim yanı 1 haftalık oluyor bugüne göre hesaplarsam 7. Haftadayım yanı dicem hesaplamalar çok doğru olmuyor sizin sağlığınızı etkileyen bir durum yoksa beklemenızı tavsiye ederimPerşembe günü gitmiştim. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Daha gitmedim ben de. Acaba başka doktora mı gitsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?