- Konu Sahibi yasminrasim
Bende de 22 no nike ve vikko ayakkabi var ilgilenirsen yardimci olurum. 9,12 yazlik kiyafette var ilgilenirsen foto eklerim canim
foto ekle cnm bi bakim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de 22 no nike ve vikko ayakkabi var ilgilenirsen yardimci olurum. 9,12 yazlik kiyafette var ilgilenirsen foto eklerim canim
beyaz tsort 2 yas dıyor cnm sıyahlı olanda beden yazmıyor ama cok az kucuk beyaz olandan pembelı takımda 110 cm dıyor taytında bedenı yazmıyor ama 1 1.5 yasa uyumlucnm bunlar ve tsörtler kaç ay
bıtane alt ust takım daha ekledım 3 6 ay ıcın onu dedım kucuk gelır heralde dıe.. pembelı takım bıraz buyuk ozellıkle 110 cm dıe yazdım hatta sıze uyarmı bılemedım.. kargo 6 7 tutar heralde en fazlane küçük gelir anlamadım ben adanadayım birde çok para vereceksem kargoya onu düşünüyorum ne kadar tutar die
sayfamda bıseyler var ama sıze kucuk gelır heralde bızım o aylar kısa denk geldıgı ıcın cogu seyımız kıslık sıze uymazlarbenim kızım daha 4.5 aylık bizim buraya simdiden yaz geldi denebilir yani o yüzden yazlık istiyorum senin kız yaza kadar yasına girer herhalde küçükleri satmayı düşünürsün temiz olanları ama ben ilgilenirim yani
senın kızın daha cok kucukmus kılolumu cnm bunlar buyuk gelır senın kızına sımdılık sen nıe 24 ay yazdınkı az once ekledıgım sortlu takım nasıl suan gıydırebılırsın onu meselabenim kızım daha 4.5 aylık bizim buraya simdiden yaz geldi denebilir yani o yüzden yazlık istiyorum senin kız yaza kadar yasına girer herhalde küçükleri satmayı düşünürsün temiz olanları ama ben ilgilenirim yani
tmm cnm ıstersen gonderırım onları.lacıvertlı olan takımı gordun mu 3 6 ay için onuda ıstermısınküçük olmasında büyük olsun giydiririm