- 14 Haziran 2024
- 24
- 7
- 6
- 28
- Konu Sahibi cicekligunlerr
-
Geç dölkenme olabilir mi6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Bilmiyorum inşallah geç döllenmedirGeç dölkenme olabilir mi
Biraz daha bekleyin bakalım son adet tarihine göre 6+3 olabilir ama belki geç döllenmedir daha miniktir
Yolk oluşmuş muydu peki?6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Benim ilk defa başıma geldi, etrafımda da kimseden duymamıştım ne olduğunu bilmiyordum zaten doktor da bişey demedi. Sonradan araştırınca öğrendim ama ultrasonda hiç bişey görünmüyorYolk oluşmuş muydu peki
Sadece kese var içi bomboş siyahBenim ilk defa başıma geldi, etrafımda da kimseden duymamıştım ne olduğunu bilmiyordum zaten doktor da bişey demedi. Sonradan araştırınca öğrendim ama ultrasonda hiç bişey görünmüyor
Benim 8 haftalıkken gözükmüştü. 7 haftada girmiştim henüz yok iki hafta bekleyelşm demişlerdi.6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Devlet hastanesine gittim.2 kese vardı ve bomboştu.Ertesi gün özele gittim ve ikisininde kalp atısını duydum,çok nette gördüm.Belki cihaz iyi değildir.Geç döllenme olabilir,8.haftaya kdr yolu varSadece kese var içi bomboş siyah
İnşallah benim bebeğim de görünüyor. Benim gibi olanları duyunca Umut oluyor bana daBenim 8 haftalıkken gözükmüştü. 7 haftada girmiştim henüz yok iki hafta bekleyelşm demişlerdi.
Kaçıncı haftadaydınızDevlet hastanesine gittim.2 kese vardı ve bomboştu.Ertesi gün özele gittim ve ikisininde kalp atısını duydum,çok nette gördüm.Belki cihaz iyi değildir.Geç döllenme olabilir,8.haftaya kdr yolu var
6+1 , 6+2( tüp bebek)Kaçıncı haftadaydınız
Geç döllenme ihtimali var bu nedenle 8.haftaya kadar bekle bakalım inşallah bebişi görürsün. Ama boş gebelikte de tüm gebelik belirtileri oluyor yani bu şekilde ayırt edebilmen mümkün değil yalnızca usg den bakılır ve anlaşılır ama kese haftasıyla uyumluysa geç döllenme olmayabilir. Yine de bekle bakalım birkaç gün daha stres yapmamaya çalış6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Bugün kontrole gittim. Bebeği gördük kalp atışını da duyduk çok şükürGeç döllenme ihtimali var bu nedenle 8.haftaya kadar bekle bakalım inşallah bebişi görürsün. Ama boş gebelikte de tüm gebelik belirtileri oluyor yani bu şekilde ayırt edebilmen mümkün değil yalnızca usg den bakılır ve anlaşılır ama kese haftasıyla uyumluysa geç döllenme olmayabilir. Yine de bekle bakalım birkaç gün daha stres yapmamaya çalış
İyi süper hayırlı olsunBugün kontrole gittim. Bebeği gördük kalp atışını da duyduk çok şükür
Kese kaç mmdi hatırlıyor musunuzSadece kese var içi bomboş siyah
Çok şükür canım kaçıncı haftanda gormus oldun bebisiBugün kontrole gittim. Bebeği gördük kalp atışını da duyduk çok şükür
Sat a göre 8+1di ama doktor 7+5 olduğunu söylemiştiÇok şükür canım kaçıncı haftanda gormus oldun bebisi
Kese 12 mm diKese kaç mmdi hatırlıyor musunuz
Banada dua edermisin cuma günü kontrolum var kesenin büyüyüp büyümemis mi ona bakicak kalp atışında duymamız lazım dedi cuma 6+4 oluyorumSat a göre 8+1di ama doktor 7+5 olduğunu söylemişti
İnşallah kalp atışlarını duyarsın ve sağlıklı bir süreç geçirip sıhhatle kucağına alırsın. Kendini çok strese girdirme. Sabah namazı vakti dua edeceğimBanada dua edermisin cuma günü kontrolum var kesenin büyüyüp büyümemis mi ona bakicak kalp atışında duymamız lazım dedi cuma 6+4 oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?