- 21 Temmuz 2025
- 193
- 40
- 13
- 28
- Konu Sahibi cicekligunlerr
-
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim çokİnşallah kalp atışlarını duyarsın ve sağlıklı bir süreç geçirip sıhhatle kucağına alırsın. Kendini çok strese girdirme. Sabah namazı vakti dua edeceğim
Kaç haftalıktınızBugün kontrole gittim. Bebeği gördük kalp atışını da duyduk çok şükür
Beta hcg kaç canım?6+3 haftalıkken doktora kontrole gittim. Kese haftasıyla uyumlu ama bebek görünmüyor kese boş dedi. Keseyi ben de gördüm içi boştu. 2 hafta bekleyelim dedi. Şuan 7+3 tüm hamilelik belirtileri var ama korkuyorum acaba boş gebelik mi yoksa sonradan görünür mü? Bu durumu yaşayan var mı aranızda
Merhaba size bişey sorabilir miyim? Kuzenim 7+2 haftalık hamile fakat keseyi gördüler içi boş daha erken mi acaba normal mi bu durumGeç dölkenme olabilir mi
Biraz daha bekleyin bakalım son adet tarihine göre 6+3 olabilir ama belki geç döllenmedir daha miniktir
kese boyutu önemliMerhaba size bişey sorabilir miyim? Kuzenim 7+2 haftalık hamile fakat keseyi gördüler içi boş daha erken mi acaba normal mi bu durum
Ayy biz onu bilmiyoruz doktor kesenin boyutunu söylemedi bizde bilmiyorduk sormadım haftaya yeniden gel demistikese boyutu önemli
7.haftada bebek çoktan oluşmuştır ama geç döllenmeyse kese de minikse beklemekte fayda var
Kimse yokmu bakamazmısınızEki Görüntüle 3642974
Kesenin içi boş dedi doktor 6. Haftadayım ovulasyon takibiyle 26 temmuzda yumurtlama gördüm ama kürtaj olmam gerektiğini söylüyoe doktor sizce nasıl yol izlemem gerekiyor
Merhaba ilk bebeğimde bende de öyle olmuştu sonradan duyuldu kalp atışı ve bebek sizde durum nasıl şu an ikinci bebeğime hamileyim 6+3 tiyim yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bendeKimse yokmu bakamazmısınız
8. Haftaya kadar bekleyin benim 6+3 de kese içi boştu 1 hafta sonra gittim bebek ve kalp atışı görüldü.Eki Görüntüle 3642974
Kesenin içi boş dedi doktor 6. Haftadayım ovulasyon takibiyle 26 temmuzda yumurtlama gördüm ama kürtaj olmam gerektiğini söylüyoe doktor sizce nasıl yol izlemem gerekiyor
Ne oldu sizin durumunuz ? Kalp atışı vs duydunuz muMerhaba ilk bebeğimde bende de öyle olmuştu sonradan duyuldu kalp atışı ve bebek sizde durum nasıl şu an ikinci bebeğime hamileyim 6+3 tiyim yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bende
Kontrolüm bugün öğleden sonra vakit geçmek bilmiyorNe oldu sizin durumunuz ? Kalp atışı vs duydunuz mu
Aiyyy hadi bakalım muhakkak haber ver inşallah güzel geçsinKontrolüm bugün öğleden sonra vakit geçmek bilmiyor
Güzel geçti kalp atışlarını duyduk çok şükürAiyyy hadi bakalım muhakkak haber ver inşallah güzel geçsin
Ne kadarlıktı senin ? Birde normal ultrasonda mı duydun ?Güzel geçti kalp atışlarını duyduk çok şükürrabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
Bu arada çokta sevindim sağlıklıça devam etsin inşallahGüzel geçti kalp atışlarını duyduk çok şükürrabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah
6+1 günlükte evet normal ultrasonda gördüNe kadarlıktı senin ? Birde normal ultrasonda mı duydun ?
Oyyy maşallah bende 6+2 de hem görüp hem kalp atışı duymuştum doktor erken belki duyamayız demişti ama şükür6+1 günlükte evet normal ultrasonda gördü
Bugün kürtaj oldum önceki iki gün kanama başladı kalp atışı durmuş dedi doktor üzgünüm ama hayırlı böyleymiş demekkiMerhaba ilk bebeğimde bende de öyle olmuştu sonradan duyuldu kalp atışı ve bebek sizde durum nasıl şu an ikinci bebeğime hamileyim 6+3 tiyim yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?