6+3 haftadan sonra bebeğini gören var mı?

Beta hcg kaç canım?

Geç dölkenme olabilir mi
Biraz daha bekleyin bakalım son adet tarihine göre 6+3 olabilir ama belki geç döllenmedir daha miniktir
Merhaba size bişey sorabilir miyim? Kuzenim 7+2 haftalık hamile fakat keseyi gördüler içi boş daha erken mi acaba normal mi bu durum

Merhaba size bişey sorabilir miyim? Kuzenim 7+2 haftalık hamile fakat keseyi gördüler içi boş daha erken mi acaba normal mi bu durum
kese boyutu önemli
7.haftada bebek çoktan oluşmuştır ama geç döllenmeyse kese de minikse beklemekte fayda var

Kesenin içi boş dedi doktor 6. Haftadayım ovulasyon takibiyle 26 temmuzda yumurtlama gördüm ama kürtaj olmam gerektiğini söylüyoe doktor sizce nasıl yol izlemem gerekiyor

Merhaba ilk bebeğimde bende de öyle olmuştu sonradan duyuldu kalp atışı ve bebek sizde durum nasıl şu an ikinci bebeğime hamileyim 6+3 tiyim yarın kontrolüm var çok merak ediyorum bende
Bugün kürtaj oldum önceki iki gün kanama başladı kalp atışı durmuş dedi doktor üzgünüm ama hayırlı böyleymiş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…