6+3 hamileyim kese var bebek yok

SuRMeLi

CANIMIN 3Ü KIZLARIM 👭 👱‍♀️
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2009
6.154
5.671
723
kızlar buğün drm karnımdan baktı..

kesem 22 mm olmuş ama bebek yok boş gebelik dedi

yarın ultrason doktoruda bakacak.. acaba karnımdan bakıldıdamı gözükmedi yoksa gerçekten yokmu bebek :44:

aynı durumu yaşayan oldu mu hiç :44:

Nasıl bir teşhistir bu yahu..
Üstelik vajinal bile bakmamış.
Aynı 6+2 veya üçtü gittik,bebek görünmedi..ama yolk kesesi vardı çok şükür.Sizin yolk kesesi var mı?
Daha sonra dr' bebek görünebilirde,olmayabilirde 'dedi..ama
yolk kesesi var büyük ihtimal görünür dedi.
Daha sonra 3 gün içinde kanamam oldu baya bir.
Ümidimiz yoktu ki muayne olurken bile kötü habere alıştırmıştım kendimi.
Fakat Allah ın hikmeti hem bebek,hem atışları vardı hamd olsun.

canım neden vajinal baktırmadın ki :26: ALLAH korusun korktuğuna uğratmasın Yüce Rabbim bence yarın cee yapacak bebişin

Son düzenleme:

ultrason sonucumda 4+6 günlükken kese içerisinde yolk salk veya embriyo henüz gönlenememektedir yazıyordu..

ultrason sonucumda 4+6 günlükken kese içerisinde yolk salk veya embriyo henüz gönlenememektedir yazıyordu..

Usg ölçümleri çok karışık ve yanıltıcı.
Ne zamana tekabül ediyor 4+6 acaba?
Bende 5 haftalıkken gittiğimde hiç birşey gözükmemişti.Yolk sac bile..

bende 4 haftalıkken gittim çok küçük görünmez belki demişti doktor hemen göründü ama
tam 6 haftalıkkende kalp atışları duyuldu ama karından ulturason çektirdim ben hep
vajinal ulturasonda daha erken görünürmüş benim bi akrabamın oğlunun 3 aya
kadar ne bebek vardı ne kalp atışı kadın bekledi 3 ay sonra bebek göründü kalp dua et:)

Usg ölçümleri çok karışık ve yanıltıcı.
Ne zamana tekabül ediyor 4+6 acaba?
Bende 5 haftalıkken gittiğimde hiç birşey gözükmemişti.Yolk sac bile..

Yarınde gözükmezse beklesem bana bi zararı olur mu ki :44:

canım aynı şeyi bende bugün yaşadım 6+4 ama bebek kese içinde yok kendi dr hemen kürtaj dedi başka 2dr daha gittim büyük ultrasona girdim görünmedi erken 1hafta daha bekleyelim dedi 2doktorda bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

bende bekleyim diyorum ama endiseleniyorum

bi arkadaşımında 6 hafta 2 günlük ama ondada kese yok doktoru 1 hafta sonraya tekrar gel demiş bakalım geç döllenme olmuş olabilir demiş hemen acele etmeyin bekleyin

Yolk kesesi tam olarak ne oluyor???? Normal ultrasonda bi kese görünüyorya o mu ki?

ama cnm ben 6+ 4 te karından gördum ama sakoın acele etme mesela 1 haftalık bı gec döllenme bıle olduysa çok erkekn bebişşi görmek ıcın mutlaka sabırla bekle tamamamı tatlım bı arkadaşında öle oldu kk da 7+4 te gördu sata göre kı 8.haftada bile görenler var

[SUB]ben de bugün gidicem doktora çok korkuyorum inşallah bebeğimi görürüm..inşallah senin de vardır bebek Allah herkese nasip etsin kimseyi üzmesin inşallah[/SUB]:18:

Yolk kesesi tam olarak ne oluyor???? Normal ultrasonda bi kese görünüyorya o mu ki?

yok canım kesenin içinde tekrar ayrıyeten bir kese görülüyor işte onun görünmesi demek bebeğin %90 oluşacağı anlamına geliyor eğer doktorlar onu göremezlerse olumsuz konuşuyorlar ama bazen sonradan da oluşabiliyor

[SUB]ben de bugün gidicem doktora çok korkuyorum inşallah bebeğimi görürüm..inşallah senin de vardır bebek Allah herkese nasip etsin kimseyi üzmesin inşallah[/SUB]:18:

yok canım korkma Allahınz izniyle görürsün inşallah doktor boş gebelik hemen alalım falan desede kabul etme
çünkü bak diğer topikleri araştır ben çok okudum doktor alalım demiş kabul etmemişler başka doktora gitmişler başka doktorlar görmüş ve şimdi 3-4 aylık hamile olanlar var aralarında boş yere aldırma bebeğini 2-3 doktora git hiç biri göremezse o zaman bakarsın çaresine ok gülüm Allah korktuğuna uğratmasın inşallahhhhhhhhhh

canım ben gördüm buğün inşaallah sende görürsünn

Size 'boş gebelik' diyen doktorun Allah müstakını versin inşAllah.
Böylelerinin hipograt yeminlerinden şüphe duymalı.
Diplomalarını ellerinden almak lazım bunların..
Hayırlı olsun bebeğiniz.

Size 'boş gebelik' diyen doktorun Allah müstakını versin inşAllah.
Böylelerinin hipograt yeminlerinden şüphe duymalı.
Diplomalarını ellerinden almak lazım bunların..
Hayırlı olsun bebeğiniz.

bencede.. boştan yere hollandadaki ailemde telaşlandı

sağol canım bebeğinin cinsiyeti ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…