6+3 hamileyim kese var bebek yok

Ayy ne guzel gozumuz aydın cok sevidnim canım.dsrısı bana olsun insallah sag saglim kucagına alırsın. Peki kac haftalıkken gordun

amin canım 7+2 de gordum bebegimi insallah sende gorursun bebısını
. Masallah ne guzel allahım tamamıne erd rsn insallah. Ben 7+4 ken gittim bu gun cnm malesef bebek yoktu. Doktor hemen yarın kurtaj dedi bana. Ben bittim resmen inan ki bu ikinci gebeligim dieri de düsmustu. Baska bir yere gittim 3gün ara ile iki defa kan tahlili yapıp gebelik degerlerimi karsılastırıcaz kandaki degismelere gore karar vericez. Allah kerim. Kuzenim 10 haftalıkken duymus

Allah a şükür bende bugün duydum kalbini bugün 6+5 günlükmus.hiç Umudunuzu yitirmeyin Allah kerim.

amin canım sagol Rabbim insallah sanada bebegının kalp atıslarını duymayı nasıp etsın sen ıcını ferah tut ıyı dusun ıyı olsun dedıgın gıbı 10. Haftaya kadar gorunmeyen bebısler var ınsallah sende gorursun en kısa zamanda banada kan degerlerıme bakıp saglıklı gebelık degıl dedıler ama ben beklemek ıstıyorum dedım o arada baska bı doktora gıttım o doktor sagolsun rahatlattı ıcımı degere gore karar verılmez sabırlı olacaksın beklıceksın dedı bekledım ve gordum bebegımı

bu arada benımde ıkıncı gebelıgım ılkınde erken dogum yaptım ve kaybettım bebegımı melegım Rabbimin yanında suan ıkı gun yogun bakımda yasadı kaybettım ınsallah bu sefer bı sorun yasamadan sag salim alırım bebegimi kucagıma melegımın kardesını alıcam ınsallah bu sefer kucagıma onunda kokusunu alıcam bebegımden Rabbimin izniyle

. Basın saolsun canım ilk bir bebisin icin rabbim bir daha yasatmasın insalah. Ama gunahsız bir bebegin annesi oldun senin sefatcin olscak o. İnsallah yuce rabbim sıkıntılarını geride bırakır ve guzel gunler seni bekler

Ben düsük yapıyorum malesf. İlki de düsmüstü: ( bittim

. Değerler ikiye katlanmadı cnm malesef salı gunune ksdsr beklicem ve aldırcsz

Ben düsük yapıyorum malesf. İlki de düsmüstü: ( bittim
cok üzüldüm canım ya hıc uzulme tamam mı demekkı saglıklı bı bebek deılmıs boyle dusun Rabbim hakkımızda herseyın hayırlısını versın ılkı de dusuk ıkıncıde dusuk dıye bundan sonrakıler oyle olacak dıye bısey yok uzulme tamam mı gecıcek hepsı

amin canım ınsallah bıdaha yasamam aynı seylerı ama cok kaptırmıyorum kendımı bu sefer Rabbim rızkını vermısse her sekılde olucak Rabbim herseyin iyisini hayırlısını bilir Rabbim sanada saglıklı hamılelıkler saglıklı dogumlar nasib etsin Rabbim ne zaman layık gorse o zaman verıyor bıraz beklememız sabretmemız lazım sadece

. İkiside düsükle sonuclanan iki hamilelik ve korkan bir anne adayı. Elimde bu kaldı sadece. Ben 3.ye anca 6 ay sonra baslarım ancak iyi bir tedavi olmam lazım off simdi cok fazla korkuyorum 3.ye daha da korkucam.benim psikolojim bozuldu.

korkacak bısey yok canım 6 ay kadar bekle hem tedavını gör hem toparlan bıraz 6 ay sonra Allah nasıb ederse tekrar hamıle kalırsın onda sorun yasamazsın ınsallah bılıyorum 6 ay beklemek kolay deıl bende oyle dıyodum dogumdan sonra 6 ay beklıcem 9 ayda dogmasını beklıcem cok uzun dıyodum ama sabırlı olunca zaman cabuk gecıyo dusunmemeye calıs korkuyu at kafandan bende cok korkuyodum ıkıncı de de aynı sey olursa dıye ama hamıle kalınca gectı korkum Rabbime sıgındım o herseyın en ıyısını bızım ıcınde hayırlı olan zamanı bılıyodur dıye sabırlı ol korkma hıc kafanı dagıtcak seyler yap

. Amin cnm dua et bana hamielerin duası kabul olurmus derler. İnsallah sen mutlu olursun evladını kucagına saglıcakla alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…