şekerim bu arada bir gün var aramızda :)
Yiğitimm
merhaba canım bu mesaj eski ama aynı durumdayım 6+2 günlük hamileyim kese var bebek yok içinde sende ne oldu son durum :26::26::26::26:
canım aynı durum bendede vardı 6+3 haftalıkken bebeğimi görememiştik. doktor çok normal dedi 8 haftaya kadar görünmeyebiliyormuş. sonra 7+4 haftalıkken gittin bebeğimide gördm kalp atışlarınıda duydum. Oyüzden hiç sıkma canını bebeğine zarar verirsin.
bugun gittim minicik kese içinde beyaz bişey gördüm inşallah buyur bebişim sağol canım sende sağlıkla al kucağına inşallahh
Bunca soruyu kendine sormak yerine vaginal ultrason ile baktirman gerekliydi. Oyle tahmin ediyorum ki simdiye kadar bebegini gormussundur zaten.Arkadaşlar benim hesaplama göre 6+3 haftalığım adet tarihime göre doktorum 5 haftalık dedş kesem 16.4 mm ama kalp atışını duymadık alttan bakarsak gözükebilir dedi Bnde kabul etmedim Bi hafta sonra gel dedi boş gebelikten korkmuyorum kesem Bi hafta öncesine kadar iki 3 kati olmuş geçen hafta 5.5 mm di sizce boş gebelik olabilir mi kalp atışı için karından muane için erken mi
off diyip allahı gucendirmek istemiorum dahs once bir kere dusuk yasadı ve simid hamileyim 6 haftslık gebeyim doktor bugun kalp atısını duyamadı haftaaya dedi. Bittim resmenBu konularda artik baya tecrubeliyim sorunuz varsa yanitlayabilirimdo ktor degilim bende anneyim yasadiklarimdan oturu tecrubeliyim sadece allah hepimizi evlat sahibi eder ins.
Acaba burda daha önce yazanlardan kimse var mı sonucunuz ne oldu gördünüz mü Bebeğinizi? Bende aynı durumdayım 6 haftalik hamileyim bugün gittim doktora kese var büyümüş dedi ama embriyo yok dedi iki şekilde de muayene etti cumartesi günü tekrar çağırdı yine gorunmezse kürtaj yapacak gitmek istemiyorum sizin sonuçlar ne oldu lütfen cvp yazın
. Bende sizin gibiyim. Kesem umdugundan daha buyukmus doktor oyle dedi ama ufacık bir sey vardı icinde belki yeni olusuyordur insallah diyerek umutlandım. Kızlar bende pazsrtesi gidicem. Burda yazın lutfen ne oldugunu haber verin. İsmimi etiketleyin daha cabuk farkederimbenimde 5+3 te kese var bebek yok doktor 4 gun sonra ultrasondan bakalım yoksa kurtaj dedı o gun kanamam olunca baska bı doktora gıttım oda daha erken dedı bı hafta sonra gel kalp atıslarını dınlıyelım dedı ama gıtmedım henuz bır haftayı gectı korkuyorum kotu bısey soylıcekler dıye
ben dün aksam gittim doktora bebegım yerlesmıs kalp atıslarını dınledım bebegımın ınsallah sag salim alırım kucagıma. Bende sizin gibiyim. Kesem umdugundan daha buyukmus doktor oyle dedi ama ufacık bir sey vardı icinde belki yeni olusuyordur insallah diyerek umutlandım. Kızlar bende pazsrtesi gidicem. Burda yazın lutfen ne oldugunu haber verin. İsmimi etiketleyin daha cabuk farkederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?