6+3 kalp atışı 60 70

shdyv

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2025
155
42
13
35
Merhaba dün doktora gittim 6+3 te kapl atışını 60 70 civarı düşük dedi haftaya tekrar gel dedi. Araştırdım çok düşük gebelik sonlanır gibi şeyler gördüm bu durumla karşılaşıp düzelen varmı noluurr acil acil cevap

Bende dün gttım banada kalp atışı yavaş geldı basıma hıc gelemdı bilmiyorum 6+1 de gttım ama stajer baktı 6+6 kese dedı

normalde annenin kalp atısının iki katı olması lazım bebeğin kalp atısı. benim kalp atısım 70-75 arasındaydı ve bebeğiminki de 140-145 arasındaydı hep.

ama sizin bebiş daha çok kücük. cihaz sebebiyle doğru algılanamamış olabilir. inşallah sağlıkla gelir

6. Haftada en az 100 bekleniyormuş aslında doktorun cihazları iydi baya bi dinledi uğraştı

Merhaba bende 7+2de gittin hem gebelik haftası 6+1 göründü hemde 88 ritmi. Bende 2 gündür araştırıp duruyorum sonlanan gebeliklerde var devam edende var. Neye göre tabi bilinmez. Stres olmamak elde değil. Gebelik belirtilerimde şimdilik azalma yok bilemiyorum ne bekliyor bizi

Bende 2 gündür bunu araştırıyorum çok moralim bozuldu. Evet umudumuzu kaybetmeyelim devam edende varmış. İlk muayneniz miydi sizede mi haftaya gel dedi. Benim belirtim pek yoktu zaten göğüs ağrısı oda devam ediyor

Yok benim tüp bebek olduğu için bu ikinci muayene gebeliği erkenden öğrenip önce kese görmeye gittim 12 gün önceydi.5+4 herşey yolunda denmişti. Bu sefer direk kalp duymaya gittim. Yıllar sonra gebelik ilk defa elde edip onu da kaybetme fikri beni boğuyor başka doktora gitmeye cesaret edemedim. Haftaya çarşamba çağırdı doktor belki salıdan giderim bilemiyorum şuan

Bende 5+3 te gitmiştim kese gördü herşey normal dedi haftaya gel kalp atışını duyalım eşinle gel falan dedi bi gittik hüsran oldu. 60 70 arası dedi chatten googledan araştırıyorum hep 100 altına kötü yorum diyorlar. Ama senin gelişim geriden geliyor ve 88 çok düşük değil geç büyüyor olabilir bence daha umutlu senin

Bana bebeğin gelişimi ile ilgili hiç bi bilgi vermedi kalp böyle çıkınca

Veren Allah alan Allah inancım var şükür amaa içime oturan kuşkuyu birtürlü atamıyorum. Çalışıyorum işe asla odaklanamıyorum evde sürekli yatıp ağlama veya araştırma durumu var. Eşim sakin ol bile dese sinirlenip sonra sinirlenmeme üzülüyorum falan karman karışık. İnşallah haftaya güzel haberler alırız kardeşim

Seni okadar iyi anlıyorum ki İnşallah allahım iyisi i verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…