6+3 kalp atışı 60 70

shdyv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2025
11
1
1
35
Merhaba dün doktora gittim 6+3 te kapl atışını 60 70 civarı düşük dedi haftaya tekrar gel dedi. Araştırdım çok düşük gebelik sonlanır gibi şeyler gördüm bu durumla karşılaşıp düzelen varmı noluurr acil acil cevap

Bende dün gttım banada kalp atışı yavaş geldı basıma hıc gelemdı bilmiyorum 6+1 de gttım ama stajer baktı 6+6 kese dedı

normalde annenin kalp atısının iki katı olması lazım bebeğin kalp atısı. benim kalp atısım 70-75 arasındaydı ve bebeğiminki de 140-145 arasındaydı hep.

ama sizin bebiş daha çok kücük. cihaz sebebiyle doğru algılanamamış olabilir. inşallah sağlıkla gelir

6. Haftada en az 100 bekleniyormuş aslında doktorun cihazları iydi baya bi dinledi uğraştı

Merhaba bende 7+2de gittin hem gebelik haftası 6+1 göründü hemde 88 ritmi. Bende 2 gündür araştırıp duruyorum sonlanan gebeliklerde var devam edende var. Neye göre tabi bilinmez. Stres olmamak elde değil. Gebelik belirtilerimde şimdilik azalma yok bilemiyorum ne bekliyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…