6+3 kalp atışı 60 70

Forumda bizle aynı durumda olan pek yok heralde siz bugün nasılsınız

Bir kişi vardı sordum kürtaj olmuş dün gece gördüm benimde umdum azalıyor git gide... göğüs ağrısı kasık ağrısı kalmadı sen nasılsın? Ne zaman gideceksin doktora?

Bir kişi vardı sordum kürtaj olmuş dün gece gördüm benimde umdum azalıyor git gide... göğüs ağrısı kasık ağrısı kalmadı sen nasılsın? Ne zaman gideceksin doktora?
Benim pek bi belirtim yoktu zaten uyku hali var oda moral bozukluğundan olabilir. Carşamba randevum. Nasıl geçecek zaman bilmiyorum. Bende araştırıyorum chatgpt ye soruyorum pozitife dönen bi örnek bulamıyor. Sana ne diyor

Benimde çarşamba ama salı gidesim geliyor şimdiden.. chatgpt sordum 6hafya uyumlu diyor 80 üzeri kalp 6 haftalıkken.. 7haftalıkken 6 görünüp daha sonra haftasına uyum sağlayan da var ama.. kürtajla sonlananda var. Yani belirsiz hertürlü ben kendimi kötüye hazırlama uzmanıyım ztn yine aynı devam

Bun bugün 5 e aldım randevumu birgün daha dayanamadım siz napıtınız nasılsınız?

Gecmıs olsun allah birdaha yaşatmasın 30 haftalık bebegım kaybettım çok üzücü bır durum içinizi ferah tutun 5 ay sonra bır tekrar hamile kaldım

Teşekkür ederim. Başınız sağolsun çok zordur eminim başında olmama rağmen çok zordu. Normal yolla olsaydı keşke benim tüp bebekle olduğu için kendiliğinden olurmu bilemiyorum

Ben geçen hafta tekrar gittimişitim kalp atışı düzelmişti dinletti 112 ölçtü haftaya gel dedi dün gittim durmuş dedi kürtaj oldum anlamadım çok üzgünüm . İlk gebelik olduğu için araştırmaya gerek duymadı

Ayy 112 ölçüldü yazısını direk okudum tam gülümsüyorken devamı kötü geldi çok üzgünüm canım. Benimde bugün 1 hafta oldu kürtaj olalı. Tüp bebeğe de bir süre ara vermeyi düşünüyorum ama bakalım ilerde nolur.. inşallah kucağımız dolar tez zamanda

Banada 2 ay sonra deneyebilirsin dedi . Ama bilmiyorum hiç hevesim kalmadı moralim çok bozuk

Merhaba bende de benzer durum var ne oldu acaba sonucunuz

Merhaba bende de benzer durum var ne oldu acaba sonucunuz
Yukarda yazmıştım bu ölçümden bir hafta sonra yükseldi 112 çıktı normal dedi çok sevinmiştim haftaya tekrar gel dedi gittiğimde kalbi durmuş dedi aynı gün kürtaj oldum sizde ne oldu ?

Yukarda yazmıştım bu ölçümden bir hafta sonra yükseldi 112 çıktı normal dedi çok sevinmiştim haftaya tekrar gel dedi gittiğimde kalbi durmuş dedi aynı gün kürtaj oldum sizde ne oldu ?
Görmedim çok özür diliyorum yeniden sorduğum için benim 6+2 sanıyordum 5+5 miş nabiz düşük 4 gün sonra gel dedi pazartesi bakacağız.. umarım düzelir. Kaybiniz için üzgünüm gerçekten insanın canını çok sıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…