• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6+4 kanama ve boş kese

Semaca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
1
0
1
26
Herkese merhaba, bu benim üçüncü gebeliğim. İlk bebeğimi 12 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim. İkinci çocuğumu da erken doğum riskine rağmen sağlıklı doğurdum. Dün başlayan pembe kan damlalarını görünce apar topar acile gittim. Doktor vajinal ultrason ile baktı. Doktor bakarken ben iki kese gördüm hatta eşime ikiz mi dedim bu arada kanamam hala devam ediyor. Doktorun demesine göre bebeği görememiş, ayrıca bta-hcg düzenli artmıyormuş. İnanın kafam öyle karışık ki yarın için randevu verdi. Ve benim aklımda hep o iki kese görüntüsü var. Böyle bişey başına gelen oldu mu?

Herkese merhaba, bu benim üçüncü gebeliğim. İlk bebeğimi 12 haftalıkken kalp durması sonucu kaybettim. İkinci çocuğumu da erken doğum riskine rağmen sağlıklı doğurdum. Dün başlayan pembe kan damlalarını görünce apar topar acile gittim. Doktor vajinal ultrason ile baktı. Doktor bakarken ben iki kese gördüm hatta eşime ikiz mi dedim bu arada kanamam hala devam ediyor. Doktorun demesine göre bebeği görememiş, ayrıca bta-hcg düzenli artmıyormuş. İnanın kafam öyle karışık ki yarın için randevu verdi. Ve benim aklımda hep o iki kese görüntüsü var. Böyle bişey başına gelen oldu mu?
2. Kese kanama alanı olabilir.
Beta artışını da siz kendiniz bile hesaplayabilirsiniz yarın randevunuz gelene kadar stres yapmamaya çalışın

Kanama ilk gebeliğimde benim de oldu arkadaşın dediği gibi kanama alanını kese olarak görmüş olabilirsiniz illa kanama var diye düşük de olmuyor ayrıca strese girmeyin kan sonucunuz net bilgiyi verir bişey söylemek için çok erken

Kanama ilk gebeliğimde benim de oldu arkadaşın dediği gibi kanama alanını kese olarak görmüş olabilirsiniz illa kanama var diye düşük de olmuyor ayrıca strese girmeyin kan sonucunuz net bilgiyi verir bişey söylemek için çok erken
Değerleriniz nasıldı

Değerleriniz nasıldı

İlk öğrendiğimde 68 iki gün sonra 128 e çıkmıştı canım 2 gün sonra tahlil ver düzenli artıyorsa kanama zamanla geçiyor ilaç veriyorlar ona göre oğlumda 10 haftalık olana kadar kanamam vardı
Kanamam yok artış başta düzenliydi ama sonra yavaşladı doktor sağlıksız olabilir dedi :(

Kanamam yok artış başta düzenliydi ama sonra yavaşladı doktor sağlıksız olabilir dedi :(
Siz yine içinizi rahat tutun 2 gün sonra net belli olur strese girmeniz daha kötü bende iki kere kimyasal gebelik geçirdim artış olmadığı için düştüler ama çok şükür bir evladım var ikinciye hamileyim

Bana da yardımcı olur musunuz ????
Dün bende yaşadım bu durumu
Sat 15 Ağustos 7+4 olması lazım ama pcosluyum . Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum yumurtlama günüm 27 Ağustos .ara ara lekelenme oluyordu özeldeki 1 hafta önce çağırdı 5+4 çıktı Evvelsi gün kan damlaları gelmeye başladı pıhtıya dönüştü hafif ağrı vardı ama şu an yok devlete gittim hemen 4+6 dedi özele gittim aradan tam bi hafta geçmişti dün 5+6 dedi 2 gün gelişmiş sağlıksız duruyor dedi kalp ve bebek gözükmüyormuş iki tane de kist varmış . Devletteki ultrasonda günü gününe gelişiyor bi gün sonra gittiğimde 4+6 dan 5+o a çıkmış 1 hafta verdi onların aleti farklı onların kararıyla hareket edemem 1 hafta sonra gel büyüme olmazsa bu sağlıksız derim dedi aynı durumu yaşayan varsa lütfen yazsın

Birde bu haftaya göre 23.000 beta nasıl gayet de düzenli artmıştı ama son zamanlarda beta vermedim

Back
X