- 11 Kasım 2015
- 25
- 5
- 1
- 32
- Konu Sahibi filizsedanur
-
Az önce sordum ama görmediniz galiba yoğurdu devam sütüylemi yoksa normal sütlemi yapiyorsunuzDaha yeni yemeğe başladığı için çorbalar yoğurt ve püreler verebilirsiniz.
Biz devam sütüyle yapıyoruzBebekler için yoğurt devam su tüyleri yoksa normal sütlemi yapiyorsunuz
ben normal süt ile yapıyordum. doktorum öyle önermişti.Az önce sordum ama görmediniz galiba yoğurdu devam sütüylemi yoksa normal sütlemi yapiyorsunuz
Siz yinede arastırıp en mantıklı olanı yapın derim :) Allah bagislasin bu aradaBiriniz normal süt biriniz devam sütü dediniz kafam karıştı :)
Çok teşekkür ederim hepimizinki araştırdım ama ikiside yaziyor:)Siz yinede arastırıp en mantıklı olanı yapın derim :) Allah bagislasin bu arada
?Ilgili bolume tasindi
Evet bunları biliyorm ama insan yinede şüpheleniYo yarın sağlık ocağına gidicem zaten bi sorim :)Laktoz nedeniyle inek sütünü küçük gurmeler sindirmekte zorlanıyor. Ancak süt yoğurda dönerken yapısı değişiyor, laktoz parçalanıyor. Laktoz intoleransı olan bazı çocuklar süt içemezken, yoğurt yiyebiliyor. Yine de çocuğunuzda laktoz intoleransı varsa, yoğurt vermeden önce doktorunuza danışınız. Yoğurt sütün bütün nimetlerine sahip, üstelik sindirimi çok daha kolay.
Doktorlar hazir sut onermiyor normal sut oneriyor bebegim 6 bucuk aylik yogurt meyve salcasiz tarhana corbasi sebze corbasi tel sehriye corbasi veriyorum ama tel sehriyeleri eziyorum cunku bogazlarina kacirabiliyorlar.Biriniz normal süt biriniz devam sütü dediniz kafam karıştı :)
Biliyorm bebegim emmiyor zaten aptamil kullanıyorum zaten çoğunlukla sütünü iciyoBebeğin küçük dah. 6_8 ay günde sadece bir cay bardağı ek gıda öneriliyor.
Hazır süt veya yoğurt kesinlikle vermiyorum herşeyi kendim yapiyorumDoktorlar hazir sut onermiyor normal sut oneriyor bebegim 6 bucuk aylik yogurt meyve salcasiz tarhana corbasi sebze corbasi tel sehriye corbasi veriyorum ama tel sehriyeleri eziyorum cunku bogazlarina kacirabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?