Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
6.5 aylık hamilelik ve otururken kuyruk sokumu ağrısı
Aslında normal bir ağrı değil bence. İkinci gebeligimde benim de olmuştu doktorum güçlü bir magnezyum takviyesi verdi geçti o ağrı. Yoksa oturup kalkınca çok rahatsız edici.
Aslında normal bir ağrı değil bence. İkinci gebeligimde benim de olmuştu doktorum güçlü bir magnezyum takviyesi verdi geçti o ağrı. Yoksa oturup kalkınca çok rahatsız edici.
23 ünde doktora gideceğim bi sorayım gerçekten çok ciddi bir şekilde acıyor birde geceleri bacağıma kramplar giriyor baya bildiğin uyandırıyor ve çok sancılı oluyor kaslarım nasıl kasılıyorlar gündüz diz altının arka tarafı çok acıyor.
Benim ilk gebeliğimde hamileliğin başından sonuna kadar vardı şuanda yeni hamileyim şuanda çok şiddetli kuyruk sokumu ağrım oluyor biraz kiloyla da alakalı olabiliyor normal bence vücuttan vücuda değişiyor
Benim de ara ara belirip giden kuyruk sokumu ağrım var. 6. ayla birlikte başladı, tam zamanları şu an. Magnezyum kullanıyor musunuz? Ben yeni başladım,yardımcı oluyor gibi.
Benim de ara ara belirip giden kuyruk sokumu ağrım var. 6. ayla birlikte başladı, tam zamanları şu an. Magnezyum kullanıyor musunuz? Ben yeni başladım,yardımcı oluyor gibi.