bayanlar birşeyi merak ediyorum yanlış anlaşılmasın..bu cinsiyet değişimlerini söyleyen doktorlarınız devlet hastanesinde mi yoksa özel muayenehane veya özel hastane doktorumu..şunun için soruyorum malum özel yerlerde kullanılan cihazlar biraz daha ayrıntılı ve detayı rahatlıkla gösteriyor, bu konuda tecrübesi olanlar yanıtlayabilirmi
Benim arkadaşım hep özele gitti doğduğunda yanlış olduğunu anladılar.. baby shower falan hep kız için oldu ismi hazırdı bi doğdu erkek.. özel devlet farketmiyor yaşanacak varsaMerhaba kızlar öncelikle konuya en son mesaj 5 sene önce gelmiş daha ilgilenen olurmu bilmiyorum ama bende bu konuyu merak ediyorum.
Benim doktorum özel kendi kliniği var doktorumun tecrübesinede ultrason cihazınada güveniyorum ama ilk oğlumda 13.haftada kesin erkek demişti o kadar netti. Şimdi 2.gebeliğim son randevum 16+5 günlükkendi. Öncesinde hiç yorum yapmamıştı bu kez sadece buda erkek sanki dedi ultrason odasında başkada bişey demedi ölçümlerini değerlendirdi herşey gayet güzel dedi. Birde ters duruyormuş ama bu haftalarda sorun olmadığını söyledi. Neyse ultrasondan sonra odasına geçtiğimde ısrarla cinsiyeti ben sordum. Erkek dediniz ama yüzde kaç dedim ona göre haberi yayıcağımı söyledim. Yani %100diyelim dedi. Ama bana nedense çok kesin gelmedi. Bilemiyorum hislerim rüyalarım hep kızdan yanaydı. Detaylı usg randevum 15gün sonra. Neyse benimde merak ettiğim konu siZlerin yaşadığı cinsiyet yanılmaları devlet hastanesindeni özel hastanede mi yoksa özel muayenehanesi olan doktorunuzda mı oldu??? Cevaplarsanız çoookk sevinicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?