20. Haftaya kadar kız dediler 20. Haftada ki kontrollerim de erkek dediler :))
Allahtan daha alışverişlere başlamadım ama halalarından gelen hediyeler vardı iki jafta sonra tekrar gidicem kontrole bakalım ne çıkacak :))
Kafam çok karışık..
13.haftada erkek dedi dr um.. bir oğlum var ve onu 20.haftada öğrenebilmiştik o yüzden 13.haftada pat diye biz sormadan erkek deyince şok oldum.
Sonrasında 16.haftada tam göremiyorum dedi ayrıntılı ultrasonda öğrenirsiniz dedi.
21. haftada usg yapıldı ve dr çıkıntı var hafif ama pipi göremiyorum kız da olabilir erkekte emin olamıyorum dedi.
Oğlum kız kardeşinin olmasını çok istiyor. Ve adını bile koydu ama dr lar bir türlü kesin bişey söylemedi. Bu durumu yaşayan var mı ? Yani çıkıntı kız bebekte de olur mu ??
Kafam çok karışık..
13.haftada erkek dedi dr um.. bir oğlum var ve onu 20.haftada öğrenebilmiştik o yüzden 13.haftada pat diye biz sormadan erkek deyince şok oldum.
Sonrasında 16.haftada tam göremiyorum dedi ayrıntılı ultrasonda öğrenirsiniz dedi.
21. haftada usg yapıldı ve dr çıkıntı var hafif ama pipi göremiyorum kız da olabilir erkekte emin olamıyorum dedi.
Oğlum kız kardeşinin olmasını çok istiyor. Ve adını bile koydu ama dr lar bir türlü kesin bişey söylemedi. Bu durumu yaşayan var mı ? Yani çıkıntı kız bebekte de olur mu ??
Ben erkek sanmıştım ilk belirtiler o yönde idi sakindi bebeğim karnimda.ve göstermiyor idi birazda iskelet yapisindan da anlaşılıyor sanki doktorun tutturup tutturmadigi
Kafam çok karışık..
24 haftalık hamileyim kızlar,bu aya kadar hep erkekti,dün dr. kız dedi,şok olduk,ilk bebeğim heveslenip herşeyini almıştık,anneannesi birsürü şey almış,hem gülüyoruz hemde bidahaki ay da erkek der mi yine diye endişeleniyoruz,var mı başına böyle bişey gelen,yavrumuzu bugüne kadar oğlum diye sevdik,şimdi kızım demeye alışmak zor geliyo:)))) çok komik bi durum aslında:))))